Transfere geri sayim

Canımmm transferimi oldum bugün test tarihim 14 ocak

İlaçları kestikten sonra böyle kotu oldum. Transferden önce bakilmisti doktor her şey yolunda demişti. Bu tedavi çok agir geldi baba. Bagirsaklarima kadar sorunlar yaşadım
Canım dur bakalım ümidini kaybetme. Leke halinde kanamam oldu demişsin yerleşme kanaması olabilir. Daha önce arkadaşlara bahsetmiştim. Kuzenim de tüp bebek tedavisiyle 5.gün embriyo transferi oldu. Benimle aynı belirtileri yaşadı. Göğüs ayrısı yerleşme kanaması hepsini yaşadı. Biz tamam oldu diye sevinirken 10.gün sonuç 0.65 çıktı. tabi biz çok üzüldük. İlaçları bıraktı. Bi hafta geçti hala adet olmadı. Ve göğüs ağrısı felaketti. İdrar testi yaptırdık biz buna veee sonuç pozitif :) şimdi 13 haftalık oldu. Rabbim yeter ki ol desin umudunu kaybetme. Çok şey yaşamışsın inşallah Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün. İsim isim yapamasam da forumdaki herkese çok dua ediyorum bizi bizden başka kimse anlamaz. Rabbim hepimizin kucağını doldursun sağlıkla inşallah

İlaçları kestikten sonra böyle kotu oldum. Transferden önce bakilmisti doktor her şey yolunda demişti. Bu tedavi çok agir geldi baba. Bagirsaklarima kadar sorunlar yaşadım
Bağırsak hareketleri gebelik belirtisidir aslında kan sonucunu bekle bence ne zaman çıkacak?

ben bütün umudumu kaybettim çünkü hayal kırıklığına motive bi bünyem var. Sonuç pozitif olsa da inanmam bir başka hastaneye daha giderim. Bunu aşamıyorum bir türlü.

Bağırsak hareketleri gebelik belirtisidir aslında kan sonucunu bekle bence ne zaman çıkacak?

Sonuç 2.0 çıktı. 1.2 den 2.0 a yükselmiş. Yani tutunmak için mücadele etmiş ama olmamış. Ben de tutunmaya çalışıyorum hayata, emeklerime , umutlarıma ...

Sonuç 2.0 çıktı. 1.2 den 2.0 a yükselmiş. Yani tutunmak için mücadele etmiş ama olmamış. Ben de tutunmaya çalışıyorum hayata, emeklerime , umutlarıma ...
Geçmiş olsun o zaman ama bu kadar heba etme kendini bizim gibi kaç tane defalarca deneyen var canım. Benim de 3.denemem olacak. Bir gün elbet bizim de kucağımız dolacak inşallah yılmadan devam etmeliyiz

Sanırım kimyasal yaşıyor vücudun. Ve anlattıklarına göre nacizane bir Önerim doktorunla ilaçsız tedaviyi konuşman. Benim de bünyem ilaçlara tepki verir ve ilk transferim tutmadı. Ne kadar alakası var bilmşyorum ama ikinci transferimi doktorum ilaçsız yaptı. Yani transfere kadar ilaç kullanmadım. Çok şükür çok daha iyi hissediyordum kendimi ve tuttu.

Hakkında hayırlısı olsun, inşallah tüm emeklerinin karşılığı bebeklerin olarak dönsün sana.

yeni bir konu açtım bakar misiniz ? Bu tedavi de ilaçsız oldu. Sadece progestan ve çatlatma iğnesi oldum. Doktor stresten dedi. Olanaksız bu ilaçlara vücudunun bu tepkiyi vermesi dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…