- 5 Ağustos 2016
- 2.535
- 2.411
- 133
- 34
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #29.361
Benim 14 ocak canım senin?İnşallah sana da tekrar hayırlı olsun canım. Test günüm ne zaman?
15 ocakBenim 14 ocak canım senin?
Hadi bakalımmm ben kendimi şartladım tarihimden önce test yapmicam diye15 ocak
Ben de 7.günde idrara başlarım diyorum. Yerleştiyse zaten idrarda çıkıyor. Geçen denemede benim 3.gün embriyosu bile 8.gün idrarda çıkmıştı. Bu 5.gün embriyosu. Ama idrarda çıkmadan kan vermemeye kararlıyım kısmetseHadi bakalımmm ben kendimi şartladım tarihimden önce test yapmicam diyeinşallah tutabilirim kendimi
Transfer olan arkadaşlar Allah yüzünüzü güldürsün inşallah pozitif haberlerinizi bekliyoruz.
Hayırlı olsun inşallahhh hiç bırakmazlar seni canım bebeklerin Allah gönlüne göre versin:)Evettr bebişimi aldım evime geldim
Seninde hayırlı olsun canım inşallahhh sizleri bırakmazlar sımsıkı tutunurlar bizede dua edin:)Hadi hayırlu olsun canımmm pozitifleri görürüz inşallah
Sağol canımm inşallah.. İnan her duamda varsınız sizlerde. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkartmasınSeninde hayırlı olsun canım inşallahhh sizleri bırakmazlar sımsıkı tutunurlar bizede dua edin:)
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun inşallahhh hiç bırakmazlar seni canım bebeklerin Allah gönlüne göre versin:)
Evettr bebişimi aldım evime geldim
İnşallah çok teşekkür ederimBebişlerinize kavuşursunuz biran önce ,pozitif sonuçlarınızı alalım hayırlısıyla
Canım tedavin hayırlı olsun inşallah rabbim yüzünü güldürsünIyi akşamlar kızlar bugün memorialdeki randevuma gittim ve Allahın izniyle tedaviye başladık şuan için sadece gonal f 212.5 kullanıyorum birde folik asit Rabbim yardımcımız olsun hepimizin inşallah aminn
Hayırlı olsun tedavin.Iyi akşamlar kızlar bugün memorialdeki randevuma gittim ve Allahın izniyle tedaviye başladık şuan için sadece gonal f 212.5 kullanıyorum birde folik asit Rabbim yardımcımız olsun hepimizin inşallah aminn
Çok sağol canım inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısıylaCanım tedavin hayırlı olsun inşallah rabbim yüzünü güldürsün
Çok sağol canımHayırlı olsun tedavin.
Aminn inşallahÇok sağol canım inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısıyla
Amin canım inşallah bebişlerin sımsıkı tutunsunlar sana.Ben de bugun transfer oldumiki bebiş aldık geldik Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, hayırlı sonuçlar alalım inşallah.. burada haber ,gün bekleyen herkes de dualarımda 15 ocak buyuk günnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?