- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #29.381
Aminn canım sağolGec olsun guc olmasınBen de tedaviye başlıycam inşallah diğer adetimle bu ay kist oluştuğundan beklemedeyim.
Amin canım inşallahAminn canım sağolGec olsun guc olmasınİnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Gece gündüz çalışıyorum ikinci tüpbebek için birikim yapıyorum yeni iş bıraktım eve geldim:) Allah yardımcımız olsun hepimizin canım inşallahhh senin tutcak bebeklerinTeşekkür ederim canımsenin durumun nedir?
Amin cümlemizin canım:)Sağol canımm inşallah.. İnan her duamda varsınız sizlerde. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın
Allah emeklerimizin karşılığini en yakın zamanda versin insallahGece gündüz çalışıyorum ikinci tüpbebek için birikim yapıyorum yeni iş bıraktım eve geldim:) Allah yardımcımız olsun hepimizin canım inşallahhh senin tutcak bebeklerin
Amin cümlemizin canım inşallahhh:)Allah emeklerimizin karşılığini en yakın zamanda versin insallah
Dualarımız seninle canımm inşallah pozitif haberini vereceksin bizeKizlarrr yarın test günüm bu gece geçer mi dua edin banaaa
Amin çok tsklerDualarımız seninle canımm inşallah pozitif haberini vereceksin bize
Hayırlı olsun .benim de 15 ocakBen de bugun transfer oldumiki bebiş aldık geldik Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, hayırlı sonuçlar alalım inşallah.. burada haber ,gün bekleyen herkes de dualarımda 15 ocak buyuk günnn
İnşallah canımmHayırlı olsun .benim de 15 ocakinşallah pozitif habeei vericez
Selam arkadaşım,iyi geceler hanimlar dondurulmus embriyo transferi adetten nezaman sonra yapiliyor bir bilgisi olan varmi gecen ay opu oldu insallah bu ay bebislerime kavusurum
bende aynisini yasadim canim aralikta baslicaktim kist cikti. Ocak adetimi bekliyorumm. Adet gunun ne zamanBen de tedaviye başlıycam inşallah diğer adetimle bu ay kist oluştuğundan beklemedeyim.
tebrik ederim canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsinKızlar sonuç 57
Tşkler cnm 5.gun embriyosu 8.gunumtebrik ederim canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
arkadaşım kaçıncı gün embriyosu idi bugün kaçıncı günün
Ohh ohh maşallah çok güzel canım gözün aydınKızlar sonuç 57
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?