- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #29.401
Ocagin 20 dini bulur herha lde canim adetimin gelmesi.bilemiyorum tam.kistten dolayi gecikti gecen ay o yuzen kafam karisik.senin ne zaman?bende aynisini yasadim canim aralikta baslicaktim kist cikti. Ocak adetimi bekliyorumm. Adet gunun ne zaman
Gözün aydın canimKızlar sonuç 57
İnşallah sen de yavrunu sağlıkla kucağına alırsın canım.ben de grip oldum sürekli hapşırıyorum inşallah bebeğim beni bırakmazÇok sevindim kartopcu darısı başımıza inşallah
Ben biraz zor geçiyorum süreci kızlar bana moral verin ne olur..iğnelerden kalçalarımda yumurta gibi bezeler oluştu..onu geçtim transferin 2. Gününden bu yana hep ateşim vardı hiç 37.4 ün altona düşmüyordu..dün yani transferin 6. günü kan tahlili verdim crp çok yüksek çıktı idrarda bakteri çıktı..doktorum crp bu kadar yüksek tehlikeli dedi antibiyotik verdi sabah akşam içmeye başladım. Her acıya dayanırım yeter ki sonuç olumlu olsun diyorum
Tüp bebek tedavisinde gripten hiç korkmayın diyor uzmanlar sen hiç tedirgin olma canım..inşallah bebeklerimiz sağlıkla tutunur sağlıkla büyüler içimizdeİnşallah sen de yavrunu sağlıkla kucağına alırsın canım.ben de grip oldum sürekli hapşırıyorum inşallah bebeğim beni bırakmaz
Hayırlı olsun kucağınız dolar inşallahSlm kızlar bende 28 yaşındayım ilk tüp bebek denemem... salı toplama oldu kısmetse yarın da transferim var dualarınızı bekliyorum...
İnşallah canım rabbim herkesin gölüne göre nasip etsinHayırlı olsun kucağınız dolar inşallah
Hayırlı olsun canım kat kat artar inşallahTşkler cnm 5.gun embriyosu 8.gunum
Hayırlı olsun canım kat kat artar inşallah
Çok sevindim kartopcu darısı başımıza inşallah
Ben biraz zor geçiyorum süreci kızlar bana moral verin ne olur..iğnelerden kalçalarımda yumurta gibi bezeler oluştu..onu geçtim transferin 2. Gününden bu yana hep ateşim vardı hiç 37.4 ün altona düşmüyordu..dün yani transferin 6. günü kan tahlili verdim crp çok yüksek çıktı idrarda bakteri çıktı..doktorum crp bu kadar yüksek tehlikeli dedi antibiyotik verdi sabah akşam içmeye başladım. Her acıya dayanırım yeter ki sonuç olumlu olsun diyorum
Tşkler cnm sen neden böyle oldun ki anlamadım rabbim şifa versin insallahÇok sevindim kartopcu darısı başımıza inşallah
Sağol canım valla bende anlamadım benim sürecim biraz zorlu ama sonunda bebiş olsun hiç sorun değilTşkler cnm sen neden böyle oldun ki anlamadım rabbim şifa versin insallah
Canım çok sağol. Umarım pozitif sonuçlarımızı da eklersin hepimiz için haftaya listeyeDykdyk
fatoceren8888
H Hande1166
canlarım transferleriniz hayırlı olsun. hayırlı haberinizi duyalım inşallah. test tarihlerinizi listeye ekledim. takipçiniz olacağım.
K kortopcu : hayırlı olsun canım. çok tebrik eder, sağlıkla devamını dilerim.
gbbc : canım senin de tedavin hayırlı olsun. her şey yolunda gitsin, sonu bebiş olsun inşallah.
Evet cnm benim Dr verdi test tarihiniSağol canım valla bende anlamadım benim sürecim biraz zorlu ama sonunda bebiş olsun hiç sorun değilAllahım senin de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu arada sana doktorun 8. Gün test yaptır mi dedi? Benim 8. Günüm yarın ama doktorum 12. Gün test istedi..idrarda erken gebelik çıkar mı acaba?
Çok tşkler cnmDykdyk
fatoceren8888
H Hande1166
canlarım transferleriniz hayırlı olsun. hayırlı haberinizi duyalım inşallah. test tarihlerinizi listeye ekledim. takipçiniz olacağım.
K kortopcu : hayırlı olsun canım. çok tebrik eder, sağlıkla devamını dilerim.
gbbc : canım senin de tedavin hayırlı olsun. her şey yolunda gitsin, sonu bebiş olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?