Transfere geri sayim

Çok sevindim kartopcu darısı başımıza inşallah
Ben biraz zor geçiyorum süreci kızlar bana moral verin ne olur..iğnelerden kalçalarımda yumurta gibi bezeler oluştu..onu geçtim transferin 2. Gününden bu yana hep ateşim vardı hiç 37.4 ün altona düşmüyordu..dün yani transferin 6. günü kan tahlili verdim crp çok yüksek çıktı idrarda bakteri çıktı..doktorum crp bu kadar yüksek tehlikeli dedi antibiyotik verdi sabah akşam içmeye başladım. Her acıya dayanırım yeter ki sonuç olumlu olsun diyorum

İnşallah sen de yavrunu sağlıkla kucağına alırsın canım.ben de grip oldum sürekli hapşırıyorum inşallah bebeğim beni bırakmaz

Kızlar bende 1 ocakta transfer oldum bekliyorum ara ara kasık ağrılarım çok belim çok ağrıyo hele progestan iğne kalçamda beze beze duruyo mahvetti beni inşallah bebişlerim benimledir :)

Tşkler cnm sen neden böyle oldun ki anlamadım rabbim şifa versin insallah

Tşkler cnm sen neden böyle oldun ki anlamadım rabbim şifa versin insallah
Sağol canım valla bende anlamadım benim sürecim biraz zorlu ama sonunda bebiş olsun hiç sorun değil Allahım senin de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu arada sana doktorun 8. Gün test yaptır mi dedi? Benim 8. Günüm yarın ama doktorum 12. Gün test istedi..idrarda erken gebelik çıkar mı acaba?

Dykdyk
fatoceren8888
H Hande1166

canlarım transferleriniz hayırlı olsun. hayırlı haberinizi duyalım inşallah. test tarihlerinizi listeye ekledim. takipçiniz olacağım.

K kortopcu : hayırlı olsun canım. çok tebrik eder, sağlıkla devamını dilerim.
gbbc : canım senin de tedavin hayırlı olsun. her şey yolunda gitsin, sonu bebiş olsun inşallah.

Canım çok sağol. Umarım pozitif sonuçlarımızı da eklersin hepimiz için haftaya listeye

Evet cnm benim Dr verdi test tarihini

Sevgili BirAsilAnnesi ve hanımlar selamlar. Sizlerle paylaşmak istedim bugün bebişlerimin 1 kız 1 erkek olduğunu öğrendim. Transfer olacaklara olup heyecanla bekleyenlere, bu defa olmayıp yineleyenlere ve bebiş bekleyenlere Allah kolaylıklar versin, hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah. Bizden hepinize kocaman sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…