Transfere geri sayim

Duanız için çok teşekkürler amin inşallah benim de transferim dün oldu

Ne büyük mutluluk. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin . Darısı bize inşallah

Maşallah ne güzel bir duygu Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin

K kortopcu Canım hayırli olsun.Senin hamiş olduğun içime dogmuştu.Dün konuştuğumuzda şimdiden hayırlı olsun yazıcaktım ama ne olur ne olmaz diye yazamadım.Allah tamamina erdirsin .Darısı bizim başımıza

Benimde bugün opu oldu.Bi kaç güne inşallah transfer olucak.İnşallah bende güzel haberler veririm.Çok istiyorum.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kızlar

Merhaba benim de yarin(5aralik) yumurta toplamam var. saat kacta sizinki,
Canım benim opu bugün oldu.7 tane yumurta toplanmış.Senden 1 gün önce olmuşum.İnşallah ikimizde arka arkaya güzel haberler veririz.Senin yaş kaçtı ilk denemen mi.Ben 32 yasımdayım ilk denemem olucak

hayalimi yaşıyorsun inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de duyursun Rabbim.
çok çok sevindim senin için.
ne desem bilemiyorum.

hayalimi yaşıyorsun inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de duyursun Rabbim.
çok çok sevindim senin için.
ne desem bilemiyorum.
Canım üzülme inşallah sende mutlu olucaksın.Müjdeli haberi burdan vericeksin inanıyorum ben sende inan.Senin yaşın kaçtı bide sorun neydi canım özel deilse

Canım üzülme inşallah sende mutlu olucaksın.Müjdeli haberi burdan vericeksin inanıyorum ben sende inan.Senin yaşın kaçtı bide sorun neydi canım özel deilse

yok üzülmek değil onun için çok sevinçliyim sevinçten bir tuhaf oldum diyelim.
ben 27 yaşındayım.
önce eşimde sonra bende çıktı sıkıntımız.
yaklaşık 4 yıldır bekliyorum.
2 negatif denemem var.
şimdi 3.transferimi olacağım kısmetse.

Canım benim opu bugün oldu.7 tane yumurta toplanmış.Senden 1 gün önce olmuşum.İnşallah ikimizde arka arkaya güzel haberler veririz.Senin yaş kaçtı ilk denemen mi.Ben 32 yasımdayım ilk denemem olucak

Ben de 28 yasindayim. Ilk tup bebek denememiz.
Son kontrolde 13 folikul gozukuyordu ama bakalim kac yumurta cikacak yarin bilmiyorum. Pco var ben de ayni zamanda.

Senin içinde herşey güzel.olacak cnm guzel düşün güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…