- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #29.421
Duanız için çok teşekkürler amin inşallah benim de transferim dün olduSevgiliBirAsilAnnesi ve hanımlar selamlar. Sizlerle paylaşmak istedim bugün bebişlerimin 1 kız 1 erkek olduğunu öğrendim. Transfer olacaklara olup heyecanla bekleyenlere, bu defa olmayıp yineleyenlere ve bebiş bekleyenlere Allah kolaylıklar versin, hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah. Bizden hepinize kocaman sevgiler.
Ne büyük mutluluk. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin . Darısı bize inşallahSevgiliBirAsilAnnesi ve hanımlar selamlar. Sizlerle paylaşmak istedim bugün bebişlerimin 1 kız 1 erkek olduğunu öğrendim. Transfer olacaklara olup heyecanla bekleyenlere, bu defa olmayıp yineleyenlere ve bebiş bekleyenlere Allah kolaylıklar versin, hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah. Bizden hepinize kocaman sevgiler.
Ben inanıyorum güzel haberi sende vereceksinKızlar yarın test günüm çoook heyecanlıyım
Maşallah ne güzel bir duygu Allah hayırla kucağına almayı nasip etsinSevgiliBirAsilAnnesi ve hanımlar selamlar. Sizlerle paylaşmak istedim bugün bebişlerimin 1 kız 1 erkek olduğunu öğrendim. Transfer olacaklara olup heyecanla bekleyenlere, bu defa olmayıp yineleyenlere ve bebiş bekleyenlere Allah kolaylıklar versin, hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah. Bizden hepinize kocaman sevgiler.
Amin amin inşallah :) ben dün de senin için çok heyecanlıydım :)Ben inanıyorum güzel haberi sende vereceksin
Kızlsr yarın sabah opum var.Bi kaç güne transfer olurum heralde.Benden başka yarın opu olucak var mı
Canım benim opu bugün oldu.7 tane yumurta toplanmış.Senden 1 gün önce olmuşum.İnşallah ikimizde arka arkaya güzel haberler veririz.Senin yaş kaçtı ilk denemen mi.Ben 32 yasımdayım ilk denemem olucakMerhaba benim de yarin(5aralik) yumurta toplamam var. saat kacta sizinki,
SevgiliBirAsilAnnesi ve hanımlar selamlar. Sizlerle paylaşmak istedim bugün bebişlerimin 1 kız 1 erkek olduğunu öğrendim. Transfer olacaklara olup heyecanla bekleyenlere, bu defa olmayıp yineleyenlere ve bebiş bekleyenlere Allah kolaylıklar versin, hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah. Bizden hepinize kocaman sevgiler.
Kızlar yarın test günüm çoook heyecanlıyım
Canım üzülme inşallah sende mutlu olucaksın.Müjdeli haberi burdan vericeksin inanıyorum ben sende inan.Senin yaşın kaçtı bide sorun neydi canım özel deilsehayalimi yaşıyorsun inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de duyursun Rabbim.
çok çok sevindim senin için.
ne desem bilemiyorum.
Ederim tabi inşallah güzel haberler veririmbende heyecanla sonucunu bekliyorum.
yarın mutlaka bizi de haberdar et.
Canım üzülme inşallah sende mutlu olucaksın.Müjdeli haberi burdan vericeksin inanıyorum ben sende inan.Senin yaşın kaçtı bide sorun neydi canım özel deilse
Canım benim opu bugün oldu.7 tane yumurta toplanmış.Senden 1 gün önce olmuşum.İnşallah ikimizde arka arkaya güzel haberler veririz.Senin yaş kaçtı ilk denemen mi.Ben 32 yasımdayım ilk denemem olucak
cemrecim ne zaman transfern belli oldumu?yok üzülmek değil onun için çok sevinçliyim sevinçten bir tuhaf oldum diyelim.
ben 27 yaşındayım.
önce eşimde sonra bende çıktı sıkıntımız.
yaklaşık 4 yıldır bekliyorum.
2 negatif denemem var.
şimdi 3.transferimi olacağım kısmetse.
cemrecim ne zaman transfern belli oldumu?
Senin içinde herşey güzel.olacak cnm guzel düşün güzel olsunyok üzülmek değil onun için çok sevinçliyim sevinçten bir tuhaf oldum diyelim.
ben 27 yaşındayım.
önce eşimde sonra bende çıktı sıkıntımız.
yaklaşık 4 yıldır bekliyorum.
2 negatif denemem var.
şimdi 3.transferimi olacağım kısmetse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?