- 6 Haziran 2017
- 590
- 791
- 33
- 42
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #29.441
Amin inşallah canım, Allah razı olsun. Ben çok dua ettim Allah hayırlısını versin diye çok şükür bugünüme. Senin için de dua ettim ediyorum rabbim gönlüne göre versin yüzünü güldürsün inanıyorum inşallah herşey çok güzel olacak.hayalimi yaşıyorsun inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de duyursun Rabbim.
çok çok sevindim senin için.
ne desem bilemiyorum.
Amin inşallah canım, Allah razı olsun. Ben çok dua ettim Allah hayırlısını versin diye çok şükür bugünüme. Senin için de dua ettim ediyorum rabbim gönlüne göre versin yüzünü güldürsün inanıyorum inşallah herşey çok güzel olacak.
Canım yarın güzel haberlerini alırız inşallah senin içinde gün sayarız burda.yok üzülmek değil onun için çok sevinçliyim sevinçten bir tuhaf oldum diyelim.
ben 27 yaşındayım.
önce eşimde sonra bende çıktı sıkıntımız.
yaklaşık 4 yıldır bekliyorum.
2 negatif denemem var.
şimdi 3.transferimi olacağım kısmetse.
Canım yarın güzel haberlerini alırız inşallah senin içinde gün sayarız burda.
Yaşın çok büyük deil canım.İnşallah bu sefer yüzünüz güler.Rabbim yardımcınız olsun hepimizin inşaallahyok üzülmek değil onun için çok sevinçliyim sevinçten bir tuhaf oldum diyelim.
ben 27 yaşındayım.
önce eşimde sonra bende çıktı sıkıntımız.
yaklaşık 4 yıldır bekliyorum.
2 negatif denemem var.
şimdi 3.transferimi olacağım kısmetse.
İnsallah kalitelide olurlar.Sana sımsıkı tutunan embriyolar olurlar inşallahBen de 28 yasindayim. Ilk tup bebek denememiz.
Son kontrolde 13 folikul gozukuyordu ama bakalim kac yumurta cikacak yarin bilmiyorum. Pco var ben de ayni zamanda.
İnsallah kalitelide olurlar.Sana sımsıkı tutunan embriyolar olurlar inşallah
Olur mu ne demek hiç öyle düşünmedim, aksine çok samimi buldum. ben de en içten duygumla mutlu haberini diliyorum Allah'tan. Amin. Sevgiler.msjın beni çok duygulandırdı senin için sevindiğimden içim bir tuhaf oldu.
sakın yanlış anlama olur mu?
Rabbim bana hayırlı sonuçlar sana da hayırlı doğumlar nasip etsin.
çok teşekkür ederim.
canım bende dondurulmuş için bugün tedaviye başladım.hayırlısı bakalım.yarın kontrolüm var belli olur diye düşünüyorum canım.
bakalım kısmet.
sen ne yapıyorsun?
rabbım saglıkla kucagını alacagın günlerde de doğuma gıdıyorum dua edın yazmayı nasıp etsın sanaCanlar çarşamba günü transferim var.
hayırlı dualar kabulümdür
Güzel güzel embriyon olsun hep seninle kalsın cnm inşallahCanlar çarşamba günü transferim var.
Kuzum çok az kalmış hadi hayırlısıCanlar çarşamba günü transferim var.
gözün aydın canım.tedavi kaç gün sürdü.ben dün başladım.Canlar çarşamba günü transferim var.
gözün aydın canım.tedavi kaç gün sürdü.ben dün başladım.
Kuzum çok az kalmış hadi hayırlısı
Güzel güzel embriyon olsun hep seninle kalsın cnm inşallah
rabbım saglıkla kucagını alacagın günlerde de doğuma gıdıyorum dua edın yazmayı nasıp etsın sana
Transferin şimdiden hayırlı olsun canım. Bebişlerimi doğuruyorum diye yazmak da nasip olsun inşallahCanlar çarşamba günü transferim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?