- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #29.461
Transferin şimdiden hayırlı olsun canım. Bebişlerimi doğuruyorum diye yazmak da nasip olsun inşallah
Hadi hayırlı olsunBen bugün transferimi oldum canlar.
Rabbim hayırlısını versin inşallah
17 ocak test tarihim.
Canım çok sevindim Rabbim bu ezan saatinde bebek müjdenide bize vermeni nasip etsin inşallah hayırlısıyla benimde muhtemelen önümüzdeki hafta sonuna doğru transferim olur Allahın izniyleCanlar çarşamba günü transferim var.
hayırlı dualar kabulümdür
Hayırlısı olsun hakkınızda hayırlısıyla 17 ocaktada bize bebek müjdeni verirsinBen bugün transferimi oldum canlar.
17 ocak test tarihim.
Rabbim yardımcımız olsun canım.Benimde büyük ihtimalle salı günü insallah pozitifleri arka arkaya alırızCanlar çarşamba günü transferim var.
Canım transferin hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyorumBen bugün transferimi oldum canlar.
17 ocak test tarihim.
Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız var mı güzel haberlerBirAsilAnnesi canım hayırlısı olsun bende başladım tedaviye opu muhtemelen pazartesi olacak. Dondurulacak ameliyat olcam ameliyatı açık3 cm den yapcam dedi dr bende laporoskopi istedim ama bunu uygun gördü BirAsilAnnesi sende tüpünü aldırmıştın yanlış hatırlamıyırsam kapalı mı açık mı oldun canım
Ayy bir anda çok heyecanlandımmm. Hadi bakalım embriyolar yavrucuklar anneye kavuşmaya az kaldı bekleyin bakalım büyük günü tutunun inşallah 1 mi 2 mi konulacak bilemiyorum hayırlısı olsun canım.Canlar çarşamba günü transferim var.
Canım transferin hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyorum
Kızlar sonuç 57
Canlar çarşamba günü transferim var.
Canım 71.53 çıktı . Allah’ıma şükür .pazar yine test yaptırıcamBirAsilAnnesi dualarımızı bekliyorum 2 ye katlaması gerekiyormuş
Ben bugün transferimi oldum canlar.
17 ocak test tarihim.
Canım çok sevindim Rabbim bu ezan saatinde bebek müjdenide bize vermeni nasip etsin inşallah hayırlısıyla benimde muhtemelen önümüzdeki hafta sonuna doğru transferim olur Allahın izniyle
Rabbim yardımcımız olsun canım.Benimde büyük ihtimalle salı günü insallah pozitifleri arka arkaya alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?