- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #29.481
Canım 71.53 çıktı . Allah’ıma şükür .pazar yine test yaptırıcamBirAsilAnnesi dualarımızı bekliyorum 2 ye katlaması gerekiyormuş
Ayy bir anda çok heyecanlandımmm. Hadi bakalım embriyolar yavrucuklar anneye kavuşmaya az kaldı bekleyin bakalım büyük günü tutunun inşallah 1 mi 2 mi konulacak bilemiyorum hayırlısı olsun canım.
Allah razı olsun canım . Hepimiz için inşallahGözün aydın, Yen'i yıl ne güzel pozitiflerle başlamış hep böyle devam eder inşallah. Sağlıkla kucağına gelsin :)
kuzum benden önce davranmışsın hadi maşallah.
ilk hayırlı haber senden ardından benden gelsin inşallah.
Canım ne güzel yazmışsın aynen öyleKızlarr herkese mutlu günler..
Transferi olacaklara hayırlı transferler.. benim gibi test gününü bekleyenlere sabırlar.. yeni başlayanlara ise güç kuvvet diliyorum..
Hiçbir şeye moralimizi bozmayalım..2018 bizim ve bebeklerimizin yılı olacak.. pozitif olalım..güzel hayaller kuralım ki yaradan o hayalleri gerçekleştirsin
En son soru soran arkadaşım mesela..bir tane kalsa bile o bir embriyo seni evlat sahibi yaptığında senin için sayıların adetlerin bir önemi kalacak mı? hayır..dilerim ki hepsi sağlıkla 5. Güne gitsin ama ne kalırsa kalsın sen bebişine kavuş..
Bende sıkıntılı bir transfer sonrası geçiriyorum ateşle ve idrar yolları iltihabıyla mücadele, antibiyotik, protestan iğnelerden oluşan bezeler vs.. tabiki moral bozukluğu kafamda deli sorular ya antibiyotik birşey yaparsa ya ateş birşey yaparsa artık iğneleri vurulamazsam jel de birikme yapmıştı ne yapıcaz. Vs...sonunda dedim ki kendime rabbim nasip ederse tuğba ol der ve olur..nasıl ki sokakta yaşayan bir kadın sağlıklı çocuk doğuruyorsa rabbim sana da nasip ettiyse sen de doğuracaksın..
Kendime verdiğim gaz ve moralleri sizinle paylaşmak istedim kızlar gazamız ve gazımız mübarek olsun
Evet canım nasipte kısmette na varsa onu görücez beşer acziyeti benimkisi işte.Ama bazen cidden çok sabırsızlanıyorum ozellikle güzel haberler alınca hem çok mutlu oluyorum hemde o mutluluğu bende yaşamak istiyorum.Rabbim emeğimizin karşılığında bize hayırlı evlatlar nesiller nasip etsinKızlarr herkese mutlu günler..
Transferi olacaklara hayırlı transferler.. benim gibi test gününü bekleyenlere sabırlar.. yeni başlayanlara ise güç kuvvet diliyorum..
Hiçbir şeye moralimizi bozmayalım..2018 bizim ve bebeklerimizin yılı olacak.. pozitif olalım..güzel hayaller kuralım ki yaradan o hayalleri gerçekleştirsin
En son soru soran arkadaşım mesela..bir tane kalsa bile o bir embriyo seni evlat sahibi yaptığında senin için sayıların adetlerin bir önemi kalacak mı? hayır..dilerim ki hepsi sağlıkla 5. Güne gitsin ama ne kalırsa kalsın sen bebişine kavuş..
Bende sıkıntılı bir transfer sonrası geçiriyorum ateşle ve idrar yolları iltihabıyla mücadele, antibiyotik, protestan iğnelerden oluşan bezeler vs.. tabiki moral bozukluğu kafamda deli sorular ya antibiyotik birşey yaparsa ya ateş birşey yaparsa artık iğneleri vurulamazsam jel de birikme yapmıştı ne yapıcaz. Vs...sonunda dedim ki kendime rabbim nasip ederse tuğba ol der ve olur..nasıl ki sokakta yaşayan bir kadın sağlıklı çocuk doğuruyorsa rabbim sana da nasip ettiyse sen de doğuracaksın..
Kendime verdiğim gaz ve moralleri sizinle paylaşmak istedim kızlar gazamız ve gazımız mübarek olsun
Ya senin baya da olmuş olması lazım benden önceydi transerşnd değil mi? Test yapmadın mu hiç canım?Kızlarr herkese mutlu günler..
Benim test günüme 3 gün kaldıYa senin baya da olmuş olması lazım benden önceydi transerşnd değil mi? Test yapmadın mu hiç canım?
Canım hepimizde var o acziyet..benim 10 yumurta toplandı 3. Güne 4 tane kaldı..ben kokmadım mi? Korktum..bir de üzerine 1 buçuk ay bekledim tedaviye başladım ve çözdürüldüler..transfere gittiğim gün öğrendim devam edenleri. 2 tane kalmış biri transfer oldu biri donduruldu çok şükür..korkma onlar çok güçlüler..Evet canım nasipte kısmette na varsa onu görücez beşer acziyeti benimkisi işte.Ama bazen cidden çok sabırsızlanıyorum ozellikle güzel haberler alınca hem çok mutlu oluyorum hemde o mutluluğu bende yaşamak istiyorum.Rabbim emeğimizin karşılığında bize hayırlı evlatlar nesiller nasip etsin
Kızlarr herkese mutlu günler..
Hah şöyle işte
seni tebrik ederim olumlu tavrından dolayı.
sonuçta Veren de Alan da Allah tır.
sonucu bizim elimizde olmayan şeyler için akşama kadar dövünsek ne çare?
iyi düşünelim iyi olsun.
iyiliğin iyileştirici birleştirici tarafını unutmayalım.
Hadi inşallah canım benim, Allah gönlüne göre versin.ayy sorma heyecanı hiç.
doktora bile 3.kere transfer olacağım niyeyse yeni gelin gibi heyecanlıyım dedim.
inşallah hayırlısı olur canım.
embriyolar 5.güne gideceği için kaç tane konulacağını ancak transfer günü öğrenebileceğim.
inşallah ikiz olsunlar olmazsa da bir tane de başımın tacı Allah ın izniyle.
Canım ne güzel yazmışsın aynen öylesenin de gazın mı var yoksa benim bağırsaklar içerde halay çekiyor dünden beri kaçıncı günün şiödi senin? Antibiyotikler bir şey yapsa doktor vermez canım takılma böyle şeylere boşver.
Yani sizin de transferden sonra bağırsaklarınız çok çalıştı hissetiniz mi? 3.günde başladı benimO gazı ben neredeyse tüm hamilelik çektim, transferden sonra da içimde balon varmış gibiydim :) İnşallah senin de bebiş tutunuyordur :)
Yani sizin de transferden sonra bağırsaklarınız çok çalıştı hissetiniz mi? 3.günde başladı benimgerçekten mİ?
Canım iğne yerim çok acıyo taş gibi oldu kalçamYazdan kalma bir pazar günüyle hepinize merhaba
umarım herkesler iyidir.
transfer ve sonuç bekleyen arkadaşlarım keyifler duygular nasıl?
Canım iğne yerim çok acıyo taş gibi oldu kalçamonun dışında çok hafif regl ağrısı gibi bi ağrı var. İyiyim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?