Transfere geri sayim

Ben de crinone jel kullanıyorum canım. Proluton düşük önleyicim vardı dün. Ama beze oldu tabiki sonradan hepimiz iyi olalım hepimizin yüzü gülsün canım sağolasın

-Gul- transfer tarihi belli mi canım?
yarentumen test sonucun canım?
S Supadupafly test sonucun canım?
Test sanucum negatif maalesef.Herşey yolunda gitmesine rağmen olmadı,nasip...Günlerdir kurtulamıyorum etkisinden,toparlayamadım kendimi hala.Allah kimseyi çıktığı bu yolda hayal kırıklığına uğratmasın

ah canım benim.
acını çok iyi hissediyorum.
2 kere yaşadım malesef.
Allah bir sonrakine nasip etsin inşallah.
üzüldüğün kadar sevinirsin inşallah.

Canımmm hayırlı olsun tedavin tekrardan
İnşallah peşpeşe pozitif haberlerimizi veririz.

sağ ol canım benim.
çarşamba hayırlısıyla transfer olayım da gerisi kısmet nasip.
Allah ın dediği olur ne yapalım.
dilerim hepimizin yüzü güler.

-Gul- transfer tarihi belli mi canım?
yarentumen test sonucun canım?
S Supadupafly test sonucun canım?
Test sanucum negatif maalesef.Herşey yolunda gitmesine rağmen olmadı,nasip...Günlerdir kurtulamıyorum etkisinden,toparlayamadım kendimi hala.Allah kimseyi çıktığı bu yolda hayal kırıklığına uğratmasın
ah canım benim.
acını çok iyi hissediyorum.
2 kere yaşadım malesef.
Allah bir sonrakine nasip etsin inşallah.
üzüldüğün kadar sevinirsin inşallah.

Çok teşekkür ederim desteğin ve güzel temennin için.Şuan tekrar denemeye bile korkuyorum.Biliyorum tek çare zaman...Allah’ım kimseye yaşatmasın bu hissi,bu sınavı.Sizlere de hayırlı haberin en güzelini nasip etsin.

Evet şuan hayatımın en saçma sorusunu soruyor olabilirim, çok gülmeyin olur mu

Geçenlerde bir tanıdığımız hamile kalınca kasıkta atma sesinin bittiğini söyleydi. Ha ne derece inanılır tartışılır tabi :) şimdi ben transfer günümden beri yok atıyor yok atmıyor diye kontrol ediyorum. Özellikle hamiş arkadaşlar baksanıza nolur atıyor mu atmıyor mu yoksa ben kafayı yiyeceğim
Ha bu konuya bilimsel bir açıklama getirebilecek biri varsa daha da mutlu olurum :)))

hahahah soruna değil de tavrına gülesim geldi ne hoşsun ya
bildiğim kadarıyla oradan geçen damar herkeste atıyor.
hamile olunca da atmaya devam etmesi gerek sanırım, damar neticede istifa edecek değil
ha belki şişkinlikten duyulması güçleşir o ayrı canım.

Böyle şeylere çok inanmam, bu süreç beni iyice paranoyak yaptı kuzum ya :) Ama senin cevabın da on numara oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…