Transfere geri sayim

Böyle şeylere çok inanmam, bu süreç beni iyice paranoyak yaptı kuzum ya :) Ama senin cevabın da on numara oldu

kıyamam sana
öyle normal ki canım benim.
ben transfer olunca bakalım neler üreteceğim?
yeni bir soluk getirmezsen belirti konusuna iyidir

Böyle şeylere çok inanmam, bu süreç beni iyice paranoyak yaptı kuzum ya :) Ama senin cevabın da on numara oldu
Canım benim :)) karından geçen çok büyük bir atar damar var ara ara hissedilir bazen hissedilmez. Belirtiye yorma bence inşallah pozitif olur sonucun Allah yüzünü güldürsün seninle beraber bekleyen herkesin

Canım benim :)) karından geçen çok büyük bir atar damar var ara ara hissedilir bazen hissedilmez. Belirtiye yorma bence inşallah pozitif olur sonucun Allah yüzünü güldürsün seninle beraber bekleyen herkesin

Benim arkadaşımm da konuya bilimsel açıklama getirdi evet ben de bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum. Böyle böyle kafayı yiyordum az kalsın
Aminnn canım benim aminnn. Tez zamanda sen de peşimden gelirsin inşallahh

İnşallah canım aminn. Belirtilere takılmayalım diyoruz ama işte en ufak şeyde acaba diyoruz seni çok iyi anlıyorum. Ama test gününü bekle canım rabbim büyük ol derse olacak inşallah

İnşallah canım aminn. Belirtilere takılmayalım diyoruz ama işte en ufak şeyde acaba diyoruz seni çok iyi anlıyorum. Ama test gününü bekle canım rabbim büyük ol derse olacak inşallah

Öyle canım, bu işte mantık kalmıyor pek fazla. Hiç test günümden önce test yapmadım, bunda da yapmam büyük ihtimal. Rabbim hayırlısını versin hakkımızda

Öyle canım, bu işte mantık kalmıyor pek fazla. Hiç test günümden önce test yapmadım, bunda da yapmam büyük ihtimal. Rabbim hayırlısını versin hakkımızda
Amin canım inşallah. Kaç günün kaldı

Gecmis olsun insallah bi dahaki sefer kucaginiza alirsiniz bebeginizi

Hep güldüm hem de biz tüp bebek annelerinin neleri araştırdığını görünce daha bir değerli buldum :)
Kasıkta bir atmam yok canım, önceden oluyor muydu onu da bilmşyorum gerçi ama şu 8 ayda gördüm ki özellikle ilk üç ayda çok başka belirtiler ya da belirtisizlikler yaşanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…