- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #29.521
Böyle şeylere çok inanmam, bu süreç beni iyice paranoyak yaptı kuzum ya :) Ama senin cevabın da on numara oldu
kıyamam sana
öyle normal ki canım benim.
ben transfer olunca bakalım neler üreteceğim?
yeni bir soluk getirmezsen belirti konusuna iyidir
Ah bu bebişler gelsin popolarını ısırmak şart oldu
ah bir gelseler mutlaka her yaşadığımıza değerdi.
inşallah Allah ın kısmetli zamanına denk geliriz de nasibimizi alırız kuzum.
Canım benim :)) karından geçen çok büyük bir atar damar var ara ara hissedilir bazen hissedilmez. Belirtiye yorma benceBöyle şeylere çok inanmam, bu süreç beni iyice paranoyak yaptı kuzum ya :) Ama senin cevabın da on numara oldu
Canım benim :)) karından geçen çok büyük bir atar damar var ara ara hissedilir bazen hissedilmez. Belirtiye yorma benceinşallah pozitif olur sonucun Allah yüzünü güldürsün seninle beraber bekleyen herkesin
İnşallah canım aminn. Belirtilere takılmayalım diyoruz ama işte en ufak şeyde acaba diyoruz seni çok iyi anlıyorum. Ama test gününü bekle canım rabbim büyük ol derse olacak inşallahBenim arkadaşımm da konuya bilimsel açıklama getirdievet ben de bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum. Böyle böyle kafayı yiyordum az kalsın
Aminnn canım benim aminnn. Tez zamanda sen de peşimden gelirsin inşallahh
İnşallah canım aminn. Belirtilere takılmayalım diyoruz ama işte en ufak şeyde acaba diyoruz seni çok iyi anlıyorum. Ama test gününü bekle canım rabbim büyük ol derse olacak inşallah
Amin canım inşallah. Kaç günün kaldıÖyle canım, bu işte mantık kalmıyor pek fazla.Hiç test günümden önce test yapmadım, bunda da yapmam büyük ihtimal. Rabbim hayırlısını versin hakkımızda
Amin canım inşallah. Kaç günün kaldı
Gecmis olsun insallah bi dahaki sefer kucaginiza alirsiniz bebeginiziTest sanucum negatif maalesef.Herşey yolunda gitmesine rağmen olmadı,nasip...Günlerdir kurtulamıyorum etkisinden,toparlayamadım kendimi hala.Allah kimseyi çıktığı bu yolda hayal kırıklığına uğratmasın
Evet şuan hayatımın en saçma sorusunu soruyor olabilirim, çok gülmeyin olur mu
Geçenlerde bir tanıdığımız hamile kalınca kasıkta atma sesinin bittiğini söyleydi. Ha ne derece inanılır tartışılır tabi :) şimdi ben transfer günümden beri yok atıyor yok atmıyor diye kontrol ediyorum. Özellikle hamiş arkadaşlar baksanıza nolur atıyor mu atmıyor mu yoksa ben kafayı yiyeceğim
Ha bu konuya bilimsel bir açıklama getirebilecek biri varsa daha da mutlu olurum :)))
merhaba arkadaşımsalıdan herkeslere merhaba.
harika bir gün sizi bulsun.
keyifler gıcır olsun inşallah.
testi olanlar var mıydı haydi gelsin pozitifler bekliyoruzz
merhaba arkadaşım
senin test günün ne zaman
öylemi ben oldun olarak aklımda kalmış canımtransferim yarın daha benim canım.
öylemi ben oldun olarak aklımda kalmış canım
hayırlı olur inşallah
Kendini oyala canım vakit geçmiyor o zamanda9 gün var daha kuzum, geçmek bilmiyor günler. Örgü örüyorumbi nebze rahatlıyorum
Hadi bakalım biz bebişlerimizi aldık sıra sende canımmmmidem çok bulanıyor stresten.
ne yapacağım yarın hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?