Transfere geri sayim

Merhabalar bizde aralık ayında başladık tedaviye şuan dondurulmuş 3 embiyom var adetim 3.günü gittik 13 gün ilaç tedavisi ve 5 gün daha farklı ilaç verilecekmiş ardından embriyonuz transfer edilecek denildi fakat ayın 23 geliyor tarih ve adetim 6 7 gün kalıyor transfer çok geç değil mi süreç hep böyle mi oluyor yardımcı olursanız sevinirim

Amin canım o duyguyu biliyorum bende yaşadım o hayal kırıklığını ama biz güçlüyüz kalkmasınızda biliriz Allah bize o güçü veriyor taşıyamıcağımız gücü bize vermez rabbim biz güçlüyüzkü veriyor buda bizim sınavımız üzülme yola devam herzamanki gibi:)

Seni üzmek istemem inşallah ben yanılıyorumdur ama çatlatma iğnesinin etkisinden dolayı çıkmıştır canım o ikinci çizgi
Catltma ignesini olali 12 gun oluyor.ovitrel gibi bi ismi var onu diyorsunuz degil mi?

Catlatma ignesini 12 once vuruldum transferden 5 gun once yani. Cumartesi vuruldugum dusuk onleyici igne kizlar siz hangisini soruyorsunuz esas?
Catlatma ignesini canım. İstersen kan ver ozaman için rahatlar sen bilirsin
İnsallah ikizdir içimdenoyle gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…