- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #29.561
Uzerinden 12 gun gecmiş istersen nette biraz arastır canım eger aklına yatarsa yarın ver bizede sonucunu soylersin . İnsallah vardırCatlatma ignesini 30 aralikta vuruldum canim. Tek embriyo transfer edildi. Sabah kan vereyim mi sence
Sagolasin canim insallah bana da kismet olmustur bu defaUzerinden 12 gun gecmiş istersen nette biraz arastır canım eger aklına yatarsa yarın ver bizede sonucunu soylersin . İnsallah vardır
İnsallah canm benimSagolasin canim insallah bana da kismet olmustur bu defa
Catlatma ignesini 30 aralikta oldum.Seni üzmek istemem inşallah ben yanılıyorumdur ama çatlatma iğnesinin etkisinden dolayı çıkmıştır canım o ikinci çizgi
O zaman yarın kan ver canım inşallah hamilesindirCatlatma ignesini 30 aralikta oldum.
Hayırlı olsun canım inşallah kanda da güzel bir değer görürsünKizlarr az evvel erken gebelik testi yaptim.bugun 6.gundu ne diyorsunuz? Bunun yanilma ihtimali var mi
Canım cokkkk sevındımKizlarr az evvel erken gebelik testi yaptim.bugun 6.gundu ne diyorsunuz? Bunun yanilma ihtimali var mi
Canim bence yapmalisin. Seninle ayni gun degil miydi transferimiz? Predictor early al yalniz.Canım cokkkk sevındımınsallah kucagına almak da nasıp olsun cesaret verdin bana ben de yapmak istiyorum ama korkuyorum
Evet aynıydı ama korkuyorum ya.. cesaretımı toplarsam yaparım haber de verırım hemennCanim bence yapmalisin. Seninle ayni gun degil miydi transferimiz? Predictor early al yalniz.
İnşAllah canım güzel sonuçla dönersin bize bekliyoruz:)Sagolun kizlar birazdan gidip kan vericem. Umarim gercekten vardir ve saglikli gebeliktir
Müjdeli haberini bekliyoruz canımSagolun kizlar birazdan gidip kan vericem. Umarim gercekten vardir ve saglikli gebeliktir
Hayırlısı olsun canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına vermeyi nasip etsin inşallah 2 gün sonrada güzelce katlanır insallahKizlr beta hcg 57 .89 cikti. Katlanmasini bekliycez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?