Transfere geri sayim

cnm bnde o doktordayım. 2 aşılma bir tüp negatif oldu bnm

Hepiniz canlarımsınız çok teşekkürler hepinize.
Transferimi oldum 2 taneler çok şükür.
Hastanede 2 saat yatırdılar işlemden sonra.
Ardından eve geldim dinleniyorum.
Bu saatten sonra Allah ın takdirine kalmış.
Hayırlısıyla transfer olduran Rabbim e şükürler olsun.

Ohhh misss hadi gözün aydın canım benim
Minişlerin sana sımsıkı tutunur inşallah.
Artık bol bol dua etme zamanı

Hayırlısı olsun

Canım transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah.doguma gidiyorum diye yazdığım günleri girmeyi nasip etsin inşallah Rabbim.suan bunları bile yazarken elim titriyor ve iki gözüm iki çeşme tüm.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah minnaklarini

Hakkında hayırlısı olsun inşallahhh seninledirler canım :)

Hayırlısıyla olumlu test sonucunu da yazarsin ınşallah.

Canim benimmm insallah sımsıkı tutunsunlar sana bebislerin.hayirlisiyla hersey cok guzel olucak Allahin izniyle.

Canım benim deme öyle içim bir tuhaf oldu okurken. İnşallah Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin. Hepimizin yüzü gülsün inşallah. Umutlu olalım inşallah olacak.

Hadi canim cok sevindim. Kisa zamanda sevinc cigliklarini duyalim burda

Hayırlı olsun demiştim :)inşallah katlanır

Şimdi sana yazmayı dusunuyordum gordum.. gune gore cok ıyı masallah.. ınsallah artarak katlanacak cok sevındım senın adına arkadasım masallah nazar degmesın

Pozitif canım.Hayırli olsun.Allah tamamına erdirsin
Sagolun kizlar rabbim bu duyguyu tum ozlemini cekenlere yasatsin. Bize de kalp atislarini duymayi minik bedenlerini kucagimiza almayi kismet etsin insallah

Hayırlısı olsun canım bebişlerin

Kızlar benimde bugün kontrolüm vardı gittim yumurtalarım 15mm olmuşlar cuma günü tekrar çağırdılar acaba benim opum ne zaman olur güya üçüncü tedavim bu ama unutmuşum

Canım sabırsızlıkla tranafer olmanı bekliyordum bende Hamile kaldığım günden beri sana cook dua ediyorum ve tabiki dua etmeye devam edicem icimden bir ses oldu bu sefer diyor İnşAllah hayırlı haberlerini de alırız Bol su ic birde her gün kabak cekirdeği tüket

Hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşalah canım. Ben hep Doğum yapmadan senin haberini alacağım demiştim, inşallah öyle olsun. Sabırsızlıkla bekliyorum sonucunu, şimdi rahat rahat dinlen bebeklerinle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…