Transfere geri sayim

Kızlar benimde bugün kontrolüm vardı gittim yumurtalarım 15mm olmuşlar cuma günü tekrar çağırdılar acaba benim opum ne zaman olur güya üçüncü tedavim bu ama unutmuşum

Önümüzdeki hafta olur canım sanırım, hatta hafta başı

Canım benim Allah razı olsun çok sağ ol. İnşallah Rabbim tüm hayırlı duaları kabul eylesin. Bana sana ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar bahşetsin. Su da içiyorum kabak çekirdeği de yiyorum. Eşim çiğ kabak çekirdeği içi almış. Allah ın dediği olur her şey nasip kısmet.❤

Canımsın inşallah öyle olur. Allah razı olsun. Dinleniyorum ikizler inşallah annelerine sımsıkı tutunurlar teyzeleri sizin dualarınızla.❤

Canım sen nasılsın bebiş nasıl

Oyyy maşallah arkadaşima test tarihinde güzel haberler verirsin inşallah cnm benim

arkadaşlar merhaba, uzun süredir kk'ya uğramıyorum tekrar dönme kararı verdim:) bende tüp bebek sürecindeyimama benim hikayem biraz uzun ekimde opu oldum ve embriyolarım donduruldu. fakat bir tüpümde sıvı var ve ameliyat olup tüpümü aldırmamı söylüyor doktorlar sonrasında transfer olacağım. maydonoz ve süt buharı duydum bende yapıcam ama aramızda deneyen ya da duyan var mı acaba?

Bende şans yok transfer sali günü yapildi o günden bu yana öksürüyorum ama öyle böyle degil kusucam neredeyse gece uyutmuyor
Doktor bile iyi degil dedi.. allahim nasil bir sinavdir bu

Hoşgeldin cnm. Benim tüplerimde bir sıkıntı yoktu ama geçen sene 2 kere ben de yapmıştım iltihap varsa gitsin diye.

Bende şans yok transfer sali günü yapildi o günden bu yana öksürüyorum ama öyle böyle degil kusucam neredeyse gece uyutmuyor
Doktor bile iyi degil dedi.. allahim nasil bir sinavdir bu

Üzülme arkadaşım o bebişin nasibi varsa her türlü tutunur o. Geçen tedavimde bende yutma problemi olduğu için boğazıma bişey takılıyordu dakikalarca öğürüp öksürüyordum. Hatta çok ağlamıştım bi keresinde tutunmaz diye. Tutundu ama başka bir sebepten 14. Haftada kaybettim. Nasibi yiyecek ekmeği varsa o dünyaya gelecek zaten... stresten uzak durmaya çalış

Allah razi olsun o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi bu yasima kadar hiç böyle bisey yaşamadim şimdiye denk gelmesi... Allahim inşallah embriyolara bi etkisi olmaz. Doktor bilseydim ertelerdim transferi dedi iyice aglamakli oldum.

Kuzum hikayemiz aynı biliyorsun.
Süt buharı ve maydonoz enfeksiyona iyi geliyor.
Ama doktorumdan bildiğim kadarıyla sıvı olan tüpün yapısı zaten bozulmuş oluyor.
Bir de tedavi edilse de tekrarlıyormuş.
Tüpü aldırmak kesin ve net çözüm.
Sen yine buharı yaparsın ama ameliyat için kendini hiç üzme ve mutlaka ol.

nasıl yaptın arkadaşım anlatır mısın adetin kaçıncı günü uygulaması nasıl?

Yarım kilo kadar süte bir demet maydanoz doğruyorsun bunu ocağa koyup kaynamasını bekliyorsun. Üzerinden buharlar çıkması lazım. Sonra bunu yere koy eline büyük bir çarşaf al ve beline sararak bu buhara bacaklarını açarak çömelin. Üşütmemeye çalış kendini, adetten sonra yaptım ben. İnşallah şifa olur cnm.

Kızlarr bugün transferdeki 9.günüm
adet ağrıları gibi ağrılarım başladı korkuyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…