- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #29.601
Kızlar benimde bugün kontrolüm vardı gittim yumurtalarım 15mm olmuşlar cuma günü tekrar çağırdılar acaba benim opum ne zaman olur güya üçüncü tedavim bu ama unutmuşum
Canım sabırsızlıkla tranafer olmanı bekliyordum bendeHamile kaldığım günden beri sana cook dua ediyorum ve tabiki dua etmeye devam edicem icimden bir ses oldu bu sefer diyor İnşAllah hayırlı haberlerini de alırız Bol su ic birde her gün kabak cekirdeği tüket
Hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşalah canım. Ben hep Doğum yapmadan senin haberini alacağım demiştim, inşallah öyle olsun. Sabırsızlıkla bekliyorum sonucunu, şimdi rahat rahat dinlen bebeklerinle :)
Canım sen nasılsın bebiş nasılCanım sabırsızlıkla tranafer olmanı bekliyordum bendeHamile kaldığım günden beri sana cook dua ediyorum ve tabiki dua etmeye devam edicem icimden bir ses oldu bu sefer diyor İnşAllah hayırlı haberlerini de alırız Bol su ic birde her gün kabak cekirdeği tüket
Hepiniz canlarımsınız çok teşekkürler hepinize.
Transferimi oldum 2 taneler çok şükür.
Hastanede 2 saat yatırdılar işlemden sonra.
Ardından eve geldim dinleniyorum.
Bu saatten sonra Allah ın takdirine kalmış.
Hayırlısıyla transfer olduran Rabbim e şükürler olsun.
arkadaşlar merhaba, uzun süredir kk'ya uğramıyorum tekrar dönme kararı verdim:) bende tüp bebek sürecindeyimama benim hikayem biraz uzun ekimde opu oldum ve embriyolarım donduruldu. fakat bir tüpümde sıvı var ve ameliyat olup tüpümü aldırmamı söylüyor doktorlar sonrasında transfer olacağım. maydonoz ve süt buharı duydum bende yapıcam ama aramızda deneyen ya da duyan var mı acaba?
Bende şans yok transfer sali günü yapildi o günden bu yana öksürüyorum ama öyle böyle degil kusucam neredeyse gece uyutmuyor
Doktor bile iyi degil dedi.. allahim nasil bir sinavdir bu
nasıl yaptın arkadaşım anlatır mısın adetin kaçıncı günü uygulaması nasıl?Hoşgeldin cnm. Benim tüplerimde bir sıkıntı yoktu ama geçen sene 2 kere ben de yapmıştım iltihap varsa gitsin diye.
Üzülme arkadaşım o bebişin nasibi varsa her türlü tutunur o. Geçen tedavimde bende yutma problemi olduğu için boğazıma bişey takılıyordu dakikalarca öğürüp öksürüyordum. Hatta çok ağlamıştım bi keresinde tutunmaz diye. Tutundu ama başka bir sebepten 14. Haftada kaybettim. Nasibi yiyecek ekmeği varsa o dünyaya gelecek zaten...stresten uzak durmaya çalış
arkadaşlar merhaba, uzun süredir kk'ya uğramıyorum tekrar dönme kararı verdim:) bende tüp bebek sürecindeyimama benim hikayem biraz uzun ekimde opu oldum ve embriyolarım donduruldu. fakat bir tüpümde sıvı var ve ameliyat olup tüpümü aldırmamı söylüyor doktorlar sonrasında transfer olacağım. maydonoz ve süt buharı duydum bende yapıcam ama aramızda deneyen ya da duyan var mı acaba?
nasıl yaptın arkadaşım anlatır mısın adetin kaçıncı günü uygulaması nasıl?
canım hiç test yapmadın mıKızlarr bugün transferdeki 9.günüm
adet ağrıları gibi ağrılarım başladı korkuyorummmm
Yok canım test günüm 14 ocak ozaman yapıcam hiç yapmadımcanım hiç test yapmadın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?