- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.223
- 248
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #29.621
Haklısın canım benim eşimde doktor belki demişimdir o da zaten tüpün yapısı bozuldu diyor ama içimde kalsın istemiyorumKuzum hikayemiz aynı biliyorsun.
Süt buharı ve maydonoz enfeksiyona iyi geliyor.
Ama doktorumdan bildiğim kadarıyla sıvı olan tüpün yapısı zaten bozulmuş oluyor.
Bir de tedavi edilse de tekrarlıyormuş.
Tüpü aldırmak kesin ve net çözüm.
Sen yine buharı yaparsın ama ameliyat için kendini hiç üzme ve mutlaka ol.
Çok teşekkür ederim bugün adetin son günü . Yapıcam inşallahYarım kilo kadar süte bir demet maydanoz doğruyorsun bunu ocağa koyup kaynamasını bekliyorsun. Üzerinden buharlar çıkması lazım. Sonra bunu yere koy eline büyük bir çarşaf al ve beline sararak bu buhara bacaklarını açarak çömelin.Üşütmemeye çalış kendini, adetten sonra yaptım ben. İnşallah şifa olur cnm.
Canım bunu ne için yapıyorsun benimde kaşıklarım ağrıyor idrar yoları oyuna bu olabilir diye düşünüyodum bu iyi gelir mi acebaYarım kilo kadar süte bir demet maydanoz doğruyorsun bunu ocağa koyup kaynamasını bekliyorsun. Üzerinden buharlar çıkması lazım. Sonra bunu yere koy eline büyük bir çarşaf al ve beline sararak bu buhara bacaklarını açarak çömelin.Üşütmemeye çalış kendini, adetten sonra yaptım ben. İnşallah şifa olur cnm.
Canım bunu ne için yapıyorsun benimde kaşıklarım ağrıyor idrar yoları oyuna bu olabilir diye düşünüyodum bu iyi gelir mi aceba
bugünlerde bende çok kötüyüm bi deneyim o zaman canım nasıl yapmam lazimCanım ben de sık sık idrar yolu enfeksiyonu oluyordum. Dediğim gibi iltihap gitsin diye yaptım. İdrar yolu enfeksiyonu için ayrıca bir profesör yaban mersinini tavsiye etti. Her gün demleyip içtim çok şükür hiç şikayetim kalmadı
Haklısın canım benim eşimde doktor belki demişimdir o da zaten tüpün yapısı bozuldu diyor ama içimde kalsın istemiyorum
Sağol tatlım. Darısı başına inşallahfatoceren8888 canım hayırlı olsun çok sevindim senin adına. Sağlıkla devamını dilerim.
Amin kuzum benim amin inşallah sen bana çok büyük umut olucaksınBiz kadınsal ve duygusal düşünüyoruz. O yüzden anlıyorum seni. Bende ilk alınması gerektiğini duyduğumda çok üzülmüştüm ama mantıklı düşünmek zorundaydım ve tüp denemelerimin tutunabilmesi için tüpümü aldırmaya razı oldum. İyi ki de ameliyat oldum diyorum. Rabbim sana da bana da sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Büyük gün yavrulara kavuştun desene, müthiş bir moral ile konuş onlarla elin karnında, sen daha tecrübelisin ama ben hep öyle yaptım; yavrularım günaydın, kuzularım acıktınız mı, bebişlerimin gitmeyin benden diye, bana dediklerini hatırlıyorum inşallah senle olacaklar diye kendime ettiğim dualarım da hep Allahım hayırlısını ver sen neylersen o kabulümdür nasip etmesende edeceğin günü yaşat sonunda diye senin içinde aynı duayı ediyorum. Tadını çıkar sev onları çağır hissederler, tutunsunlar inşallah sımsıkı, dilerim yazmıştır Rabbim, bebişlerine ve sana sağlık ve nefes dilerim. Kocaman öpüyoruz ikizlerleHepiniz canlarımsınız çok teşekkürler hepinize.
Transferimi oldum 2 taneler çok şükür.
Hastanede 2 saat yatırdılar işlemden sonra.
Ardından eve geldim dinleniyorum.
Bu saatten sonra Allah ın takdirine kalmış.
Hayırlısıyla transfer olduran Rabbim e şükürler olsun.
Jel biraz kahve tortulu geri gelmiş kızlar.
Büyük gün yavrulara kavuştun desene, müthiş bir moral ile konuş onlarla elin karnında, sen daha tecrübelisin ama ben hep öyle yaptım; yavrularım günaydın, kuzularım acıktınız mı, bebişlerimin gitmeyin benden diye, bana dediklerini hatırlıyorum inşallah senle olacaklar diye kendime ettiğim dualarım da hep Allahım hayırlısını ver sen neylersen o kabulümdür nasip etmesende edeceğin günü yaşat sonunda diye senin içinde aynı duayı ediyorum. Tadını çıkar sev onları çağır hissederler, tutunsunlar inşallah sımsıkı, dilerim yazmıştır Rabbim, bebişlerine ve sana sağlık ve nefes dilerim. Kocaman öpüyoruz ikizlerle
o jeli aşılamada kullandım canım, her zaman öyle gelirmiş fazlalığı merak etme. keşke progestan verseymiş doktor, ben daha rahat ettim onla.
Benimki hep jelini veriyor tatlım ya. Neyse iğneden iyidir. Koruyucu iğne vurdular transferden sonra hala popom acıyor :)
Merhaba kızlar
Benimde toplamam salı günü oldu
karın ağrım devam ediyor
Sizce normal mi ?
evet normal. özellikle fazla sayıda toplandığında daha bile uzun sürüyor. benden 28 tane toplanmıştı, bir haftaya yakın sürdü. ilk günler doğrulurken ciddi ağrı vardı, biraz eğik yürüyordum.
ama aşırı bir ağrı olursa da doktorunuza bildirin mutlaka.
evet normal. özellikle fazla sayıda toplandığında daha bile uzun sürüyor. benden 28 tane toplanmıştı, bir haftaya yakın sürdü. ilk günler doğrulurken ciddi ağrı vardı, biraz eğik yürüyordum.
ama aşırı bir ağrı olursa da doktorunuza bildirin mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?