Transfere geri sayim

Haklısın canım benim eşimde doktor belki demişimdir o da zaten tüpün yapısı bozuldu diyor ama içimde kalsın istemiyorum

Çok teşekkür ederim bugün adetin son günü . Yapıcam inşallah

Canım bunu ne için yapıyorsun benimde kaşıklarım ağrıyor idrar yoları oyuna bu olabilir diye düşünüyodum bu iyi gelir mi aceba

Canım bunu ne için yapıyorsun benimde kaşıklarım ağrıyor idrar yoları oyuna bu olabilir diye düşünüyodum bu iyi gelir mi aceba

Canım ben de sık sık idrar yolu enfeksiyonu oluyordum. Dediğim gibi iltihap gitsin diye yaptım. İdrar yolu enfeksiyonu için ayrıca bir profesör yaban mersinini tavsiye etti. Her gün demleyip içtim çok şükür hiç şikayetim kalmadı

bugünlerde bende çok kötüyüm bi deneyim o zaman canım nasıl yapmam lazim

Haklısın canım benim eşimde doktor belki demişimdir o da zaten tüpün yapısı bozuldu diyor ama içimde kalsın istemiyorum

Biz kadınsal ve duygusal düşünüyoruz. O yüzden anlıyorum seni. Bende ilk alınması gerektiğini duyduğumda çok üzülmüştüm ama mantıklı düşünmek zorundaydım ve tüp denemelerimin tutunabilmesi için tüpümü aldırmaya razı oldum. İyi ki de ameliyat oldum diyorum. Rabbim sana da bana da sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Amin kuzum benim amin inşallah sen bana çok büyük umut olucaksın

Büyük gün yavrulara kavuştun desene, müthiş bir moral ile konuş onlarla elin karnında, sen daha tecrübelisin ama ben hep öyle yaptım; yavrularım günaydın, kuzularım acıktınız mı, bebişlerimin gitmeyin benden diye, bana dediklerini hatırlıyorum inşallah senle olacaklar diye kendime ettiğim dualarım da hep Allahım hayırlısını ver sen neylersen o kabulümdür nasip etmesende edeceğin günü yaşat sonunda diye senin içinde aynı duayı ediyorum. Tadını çıkar sev onları çağır hissederler, tutunsunlar inşallah sımsıkı, dilerim yazmıştır Rabbim, bebişlerine ve sana sağlık ve nefes dilerim. Kocaman öpüyoruz ikizlerle

Canımsın. Çok sağ ol canım. Rabbim hayırlı duaları kabul eylesin inşallah. Bende konuşuyorum inşallah duyuyorlardır. Rabbim ikisini de bana bağışlasın inşallah.

o jeli aşılamada kullandım canım, her zaman öyle gelirmiş fazlalığı merak etme. keşke progestan verseymiş doktor, ben daha rahat ettim onla.

Benimki hep jelini veriyor tatlım ya. Neyse iğneden iyidir. Koruyucu iğne vurdular transferden sonra hala popom acıyor :)

Benimki hep jelini veriyor tatlım ya. Neyse iğneden iyidir. Koruyucu iğne vurdular transferden sonra hala popom acıyor :)

ben jeli hiç sevmedim demiştim, o zaman progestanı vermişti. çünkü o jel öyle pütür pütür oluyor içerlerde kalıyor, temizlemek gerekiyor sanırım. progestan fazlalığı kendiliğinden atılıyor.
o iğneyi ben hiç deneyimlemedim ama herkes fena diye anlatıyor, Allah kolaylık versin canım.

Merhaba kızlar
Benimde toplamam salı günü oldu
karın ağrım devam ediyor
Sizce normal mi ?

Merhaba kızlar
Benimde toplamam salı günü oldu
karın ağrım devam ediyor
Sizce normal mi ?

evet normal. özellikle fazla sayıda toplandığında daha bile uzun sürüyor. benden 28 tane toplanmıştı, bir haftaya yakın sürdü. ilk günler doğrulurken ciddi ağrı vardı, biraz eğik yürüyordum.

ama aşırı bir ağrı olursa da doktorunuza bildirin mutlaka.

Şuan hafif
İlk gün bayağı ağrım vardı
Umarım geçer canım

Siz hamile misiniz ?
İlk deneme mi ?
Nerede yapıldı ?
Hayırlı olsun canım
Darısı bizlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…