- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #29.641
Siz hamile misiniz ?
İlk deneme mi ?
Nerede yapıldı ?
Hayırlı olsun canım
Darısı bizlere inşallah
evet çok şükür :)
ilk denemede 8 embriyo oluştu, ilk transferde tutmadı, hemen ikinci transfer yapıldı, iki embriyodan biri tutundu, şimdi oğlumu bekliyorum.
Ataşehir Memorial' da tedavi gördüm ben.
teşekkür ederim, darısı tüüüm bekleyenlere inşallah.
Sağlıcakla kucağına al canım benim İnşallahevet çok şükür :)
ilk denemede 8 embriyo oluştu, ilk transferde tutmadı, hemen ikinci transfer yapıldı, iki embriyodan biri tutundu, şimdi oğlumu bekliyorum.
Ataşehir Memorial' da tedavi gördüm ben.
teşekkür ederim, darısı tüüüm bekleyenlere inşallah.
Canım geliyor o şekilde normal demişti drum. İçerde kalanlar geri o şekilde çıkabiliyorJel biraz kahve tortulu geri gelmiş kızlar.
Bende hafif olmuştu ilk bir kaç gün. Çok şiddetli değilse normal. Tedaviniz hayırlı olsun inşallahŞuan hafif
İlk gün bayağı ağrım vardı
Umarım geçer canım
Canım geliyor o şekilde normal demişti drum. İçerde kalanlar geri o şekilde çıkabiliyor
Bende hafif olmuştu ilk bir kaç gün. Çok şiddetli değilse normal. Tedaviniz hayırlı olsun inşallah
Amin inşallah
Peki tekrar transfer için ne kadar tuttu
İnan ki şubatta üçüncü tedavime başlamak istiyorum bende çok heyecanlıyım hemde şimdiden. Allah isteyen herkese versin içinde de bizimle beraber inşallah. Ne kadar zor olsa da süreç inşallah sonu hayır olsunÇok teşekkür ederim
Heyecanlı ve korkuyorum
İnan ki şubatta üçüncü tedavime başlamak istiyorum bende çok heyecanlıyım hemde şimdiden. Allah isteyen herkese versin içinde de bizimle beraber inşallah. Ne kadar zor olsa da süreç inşallah sonu hayır olsun
Yanlış bilgi olur bişi söylesem hiç hatırlayamıyorum.
Cankm bende de hidrosalpenks varmış ve bu tüplerle iki kez tüp denedim ilk önce sağ tüpümü aldırdım şimdi sol tüpümde de çıktı bu ay yumurtalarım toplandı dondurulacak ve adetimden sonra sol tüpümde alınacak maalesef ama başka tedavisi yok gitmediğim dr kalmadıarkadaşlar merhaba, uzun süredir kk'ya uğramıyorum tekrar dönme kararı verdim:) bende tüp bebek sürecindeyimama benim hikayem biraz uzun ekimde opu oldum ve embriyolarım donduruldu. fakat bir tüpümde sıvı var ve ameliyat olup tüpümü aldırmamı söylüyor doktorlar sonrasında transfer olacağım. maydonoz ve süt buharı duydum bende yapıcam ama aramızda deneyen ya da duyan var mı acaba?
Hayırlı olsun canımHepiniz canlarımsınız çok teşekkürler hepinize.
Transferimi oldum 2 taneler çok şükür.
Hastanede 2 saat yatırdılar işlemden sonra.
Ardından eve geldim dinleniyorum.
Bu saatten sonra Allah ın takdirine kalmış.
Hayırlısıyla transfer olduran Rabbim e şükürler olsun.
bende memorialde tedavi görüyorum. embriyolarım donduruldu semra hanımda tüplerin alınması gerek dedi. sen nerde ameliyat oldun canım nasıl geçti ameliyat zor mu?Cankm bende de hidrosalpenks varmış ve bu tüplerle iki kez tüp denedim ilk önce sağ tüpümü aldırdım şimdi sol tüpümde de çıktı bu ay yumurtalarım toplandı dondurulacak ve adetimden sonra sol tüpümde alınacak maalesef ama başka tedavisi yok gitmediğim dr kalmadı
Canım ben medipolde burcu hanıma ameliyat oldum benim miyom ameliyatı olduğu için biraz zordu ama sadece tüp alma ameliyatı daha kolaymışbende memorialde tedavi görüyorum. embriyolarım donduruldu semra hanımda tüplerin alınması gerek dedi. sen nerde ameliyat oldun canım nasıl geçti ameliyat zor mu?
sağolasın canım benimkinide bakalım memorailde ahmet göçmen yapacak robotik cerrahi yapıyomuş.hayırlısı olsun hakkımızda.Canım ben medipolde burcu hanıma ameliyat oldum benim miyom ameliyatı olduğu için biraz zordu ama sadece tüp alma ameliyatı daha kolaymış
Amin canım kapalı ameliyat daha kolaymışsağolasın canım benimkinide bakalım memorailde ahmet göçmen yapacak robotik cerrahi yapıyomuş.hayırlısı olsun hakkımızda.
sıkma canını oorayı tahriş ediyor ondan oluyor bendede olurdu.Jel baya kahve pembe tortulu geri geliyor. Canım sıkılıyor artık biraz. Öğlen arayacağım hemşireyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?