Transfere geri sayim

Siz hamile misiniz ?
İlk deneme mi ?
Nerede yapıldı ?
Hayırlı olsun canım
Darısı bizlere inşallah

evet çok şükür :)
ilk denemede 8 embriyo oluştu, ilk transferde tutmadı, hemen ikinci transfer yapıldı, iki embriyodan biri tutundu, şimdi oğlumu bekliyorum.
Ataşehir Memorial' da tedavi gördüm ben.
teşekkür ederim, darısı tüüüm bekleyenlere inşallah.

Amin inşallah
Peki tekrar transfer için ne kadar tuttu

Sağlıcakla kucağına al canım benim İnşallah

Canım geliyor o şekilde normal demişti drum. İçerde kalanlar geri o şekilde çıkabiliyor

Bende hafif olmuştu ilk bir kaç gün. Çok şiddetli değilse normal. Tedaviniz hayırlı olsun inşallah

Çok teşekkür ederim
Heyecanlı ve korkuyorum

Çok teşekkür ederim
Heyecanlı ve korkuyorum
İnan ki şubatta üçüncü tedavime başlamak istiyorum bende çok heyecanlıyım hemde şimdiden. Allah isteyen herkese versin içinde de bizimle beraber inşallah. Ne kadar zor olsa da süreç inşallah sonu hayır olsun

Jel baya kahve pembe tortulu geri geliyor. Canım sıkılıyor artık biraz. Öğlen arayacağım hemşireyi.

Hayırlı Cumalar kızlar Rabbim kimin ne duası varsa kabul etsin inşallah benimde bugün kontrolüm vardı yumurtaların 4 tanesi 19 mm 4 taneside 17 bu akşam tekrar gidip ultrasonla bakılcak ona göre çatlatma iğnesine karar verilcek hakkımda hayırlısı olsun inşallah aminn

Cankm bende de hidrosalpenks varmış ve bu tüplerle iki kez tüp denedim ilk önce sağ tüpümü aldırdım şimdi sol tüpümde de çıktı bu ay yumurtalarım toplandı dondurulacak ve adetimden sonra sol tüpümde alınacak maalesef ama başka tedavisi yok gitmediğim dr kalmadı

Hayırlı olsun canım

bende memorialde tedavi görüyorum. embriyolarım donduruldu semra hanımda tüplerin alınması gerek dedi. sen nerde ameliyat oldun canım nasıl geçti ameliyat zor mu?

bende memorialde tedavi görüyorum. embriyolarım donduruldu semra hanımda tüplerin alınması gerek dedi. sen nerde ameliyat oldun canım nasıl geçti ameliyat zor mu?
Canım ben medipolde burcu hanıma ameliyat oldum benim miyom ameliyatı olduğu için biraz zordu ama sadece tüp alma ameliyatı daha kolaymış

Canım ben medipolde burcu hanıma ameliyat oldum benim miyom ameliyatı olduğu için biraz zordu ama sadece tüp alma ameliyatı daha kolaymış
sağolasın canım benimkinide bakalım memorailde ahmet göçmen yapacak robotik cerrahi yapıyomuş.hayırlısı olsun hakkımızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…