Transfere geri sayim

geçmiş olsun.tek çözüm ameliyat.bendede olmuştu.

Jel baya kahve pembe tortulu geri geliyor. Canım sıkılıyor artık biraz. Öğlen arayacağım hemşireyi.
Hayırlı olsun canım transferin sıkıca tutunsun anneye bebisler inşallah. Korkma aynen benimde jel o şekilde geri geliyordu Dr um normal demişti takma kafana. Bu arada cinsiyetimiz belli oldu kızımız geliyor inşallah Rabbim sanada göstersin canım

Hadi hayırlısı, güzel haberler yazarsın inşallah.

Oyy maşallah süphanallah prensese
İnşallah Allah bana ve isteyen herkese de nasip eder.
Çok sağ ol canım benim.

Hayirli olsun canim Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Evet benim gibi test günü bekleyenler neredeler bakalım?
onlardan biri benim galiba
Zaman geçtikte heyecanın tavan yapıyor kuzum.
Transferin 5. Günü tahlillerini yaptırdım TSH dışında bir sıkıntımız yok çok şükür inşallah çarşamba günü hayırlısıyla pozitif haberini veririm
Sen nasılsın cnm?

Buradayım, dün transfer oldu. Daha 24 saat zor geçti 12 gün nasıl geçecek hiç bilmiyorum. Umarım seninde benimde bekleyen isteyen herkesinde alacağı haberler güzel olur.

Sorma benim de 3 gün oldu ama zaman kurşun kadar ağır. İnşallah sonu hayırlı olur.

Zaman hiç geçmiyor nasıl 22 ocak olacak bilmiyorum. Neyse inşallah hayırlı sonuç çıkar da beklediğimize değer. Evde dinleniyorum bende canım. Jel dünden beri kahve pembe geri geliyor. Sende var mı?

Zaman hiç geçmiyor nasıl 22 ocak olacak bilmiyorum. Neyse inşallah hayırlı sonuç çıkar da beklediğimize değer. Evde dinleniyorum bende canım. Jel dünden beri kahve pembe geri geliyor. Sende var mı?
İnşallah canım benim ben progestan fitil kullanıyorum onda da fazlası azıcık beyaz tortu olarak geri geliyor. Jel kullananları gördüm burda genelde aynı şeyi söylüyorlar

Kızlar ben normalde progestan igne oluyodum transferden beri 5 gün kullandım.Yarın fitile geçicem doktoruma çok güveniyorum.Neden doktorlarinız fitil vermiş ki rahime transferden sonra hemen bişey sokuşturmak ne kadar doğru bilemedim.Bu arada benim doktorum Şahin zeeroglu butsa acıbademde çok memnunum

Ben önceki tedavimde de kullandım (pozitif olmuştu) burda birçok kişi de kullanıyor cnm. Üstelik biz rahime ulaşamayız diye düşünüyorum vajina girişine bırakıyoruz igne de oluyorum bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…