- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #29.661
geçmiş olsun.tek çözüm ameliyat.bendede olmuştu.Cankm bende de hidrosalpenks varmış ve bu tüplerle iki kez tüp denedim ilk önce sağ tüpümü aldırdım şimdi sol tüpümde de çıktı bu ay yumurtalarım toplandı dondurulacak ve adetimden sonra sol tüpümde alınacak maalesef ama başka tedavisi yok gitmediğim dr kalmadı
Teşekkür ederim sizede geçmiş olsungeçmiş olsun.tek çözüm ameliyat.bendede olmuştu.
Hayırlı olsun canım transferin sıkıca tutunsun anneye bebisler inşallah. Korkma aynen benimde jel o şekilde geri geliyordu Dr um normal demişti takma kafana. Bu arada cinsiyetimiz belli oldu kızımız geliyor inşallah Rabbim sanada göstersin canımJel baya kahve pembe tortulu geri geliyor. Canım sıkılıyor artık biraz. Öğlen arayacağım hemşireyi.
Hayırlı Cumalar kızlar Rabbim kimin ne duası varsa kabul etsin inşallah benimde bugün kontrolüm vardı yumurtaların 4 tanesi 19 mm 4 taneside 17 bu akşam tekrar gidip ultrasonla bakılcak ona göre çatlatma iğnesine karar verilcek hakkımda hayırlısı olsun inşallah aminn
Hayırlı olsun canım transferin sıkıca tutunsun anneye bebisler inşallah. Korkma aynen benimde jel o şekilde geri geliyordu Dr um normal demişti takma kafana. Bu arada cinsiyetimiz belli oldu kızımız geliyor inşallah Rabbim sanada göstersin canım
Hayirli olsun canim Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinHayırlı olsun canım transferin sıkıca tutunsun anneye bebisler inşallah. Korkma aynen benimde jel o şekilde geri geliyordu Dr um normal demişti takma kafana. Bu arada cinsiyetimiz belli oldu kızımız geliyor inşallah Rabbim sanada göstersin canım
Evet benim gibi test günü bekleyenler neredeler bakalım?
Amin canım Rabbim sana ve tüm bu yolda olanlara nasip etsinHayirli olsun canim Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Amin canim cok saol insallah isteyen herkese nasip etsin.Amin canım Rabbim sana ve tüm bu yolda olanlara nasip etsin
Buradayım, dün transfer oldu. Daha 24 saat zor geçti 12 gün nasıl geçecek hiç bilmiyorum. Umarım seninde benimde bekleyen isteyen herkesinde alacağı haberler güzel olur.Evet benim gibi test günü bekleyenler neredeler bakalım?
Buradayım, dün transfer oldu. Daha 24 saat zor geçti 12 gün nasıl geçecek hiç bilmiyorum. Umarım seninde benimde bekleyen isteyen herkesinde alacağı haberler güzel olur.
onlardan biri benim galiba
Zaman geçtikte heyecanın tavan yapıyor kuzum.
Transferin 5. Günü tahlillerini yaptırdım TSH dışında bir sıkıntımız yok çok şükür inşallah çarşamba günü hayırlısıyla pozitif haberini veririm
Sen nasılsın cnm?
İnşallah canım benimZaman hiç geçmiyor nasıl 22 ocak olacak bilmiyorum. Neyse inşallah hayırlı sonuç çıkar da beklediğimize değer. Evde dinleniyorum bende canım. Jel dünden beri kahve pembe geri geliyor. Sende var mı?
Cemrecim transfer mi oldun canım ins bebislerin tutunur annesineEvet benim gibi test günü bekleyenler neredeler bakalım?
Cemrecim transfer mi oldun canım ins bebislerin tutunur annesineiki kücük yaramazin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?