- 22 Aralık 2015
- 1.541
- 1.930
- 133
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #29.681
Kızlar ben daha önceki tedavimde hiçbir şey hissetmemistim. Bunda ara ara kasıklarıma bıçak saplanır gibi oluyor. Hatta gece bir ara uykudan uyandımkorkuttu beni.
Aa daha 3 güncük olnuş hemen ne bu böyle adetten önce böyle olurdu falan moralini bozma canım hayırlısıyla bu defa olucak inşallah aminnBenim de şu an adetten önce olduğu gibi karnımın içi gurul gurul. Umutsuzluğa kapılmaya başladım
Olumlu düşün olumlu olsun, bak bende iğnelerden yerime oturamıyor, yatakta rahat dönemiyorum ama inanıyorum bu çektiklerimiz karşılık bulacak.Benim de şu an adetten önce olduğu gibi karnımın içi gurul gurul. Umutsuzluğa kapılmaya başladım
Benim de şu an adetten önce olduğu gibi karnımın içi gurul gurul. Umutsuzluğa kapılmaya başladım
Hop stop! Ne umutsuzluğu karamsarlığı daha kaçıncı gün, adet sancısı gibi sancı hamileyken de oluyor belirtiler çünkü vücut otomatik salgılıyor bunu. Umutsuzluk yok kov onu, (Allah'ın dediği olucak sonuçta )sen çok bilinçlisin moralin önemini biliyorsun, çok erken lütfenBenim de şu an adetten önce olduğu gibi karnımın içi gurul gurul. Umutsuzluğa kapılmaya başladım
Benim de öyle canım inanılmaz gazım var belki de bu batmalar gaz sancısı
Canım benim transferin hayırlı uğurlu olsun inşallahBenim de şu an adetten önce olduğu gibi karnımın içi gurul gurul. Umutsuzluğa kapılmaya başladım
Senin dogumunada az kalmiş canım ya hazırlıklar bittimi simdi heyecan vardir sendeCanım benim transferin hayırlı uğurlu olsun inşallahbize burda en çok moral depolayanlardan birisin sen o zaman sen moralini bozuyorsan biz de sana küseriz umutsuz olma güzel anne dualarımız seninle bu sefer Rabbim yüzünü güldürecek inşallah :)
Cok herşey yolunda canım ama düşük tehlikesi var dedi doktor sürekli yatıyorum hic birşey yapmıyorum. Sen nasılsın canımCanım sen nasılsın bebiş nasıl
Sorma canım benim hem de nasıl heyecan varSenin dogumunada az kalmiş canım ya hazırlıklar bittimi simdi heyecan vardir sende
Amin canım sagliklı bir sekilde alirsın ins kucagınaSorma canım benim hem de nasıl heyecan varherşey hazır sağlıkla gelsin inşallah Hilalcik senin ikizler de baya büyümüştür Rabbim acılarını göstermesin inşallah
Amin canim nasip olur ins umudunuzu kaybetmeyin hic bir zamanNe mutlu size
Rabbim tez zamanda bize de yavrularımızdan bahsetmeyi nasip eder inşallahhh
Merhaba test gününüz yaklaşmıştı sanırım test yaptınız mı acaba? :)Ne mutlu size
Ayy kıyamam ben size Rabbim hep güldürsün minnoşlarıAmin canım sagliklı bir sekilde alirsın ins kucagınaadıda guzelmis prensesin büyüdüler 7 aylık olduk zaman su gb akıp geciyor kosuşturmadan anlamıyorum bile zor ama gülduklerinde unutuyorum herseyi rabbim herkese nasip etsin
Canım biz eloş ile aynı günlerde transfer olmuştuk ama ben ilkini kalp atışı olmadığı için kaybettim ama bu yolda pes etmek yok Rabbim yine nasip etti inşallah nasip olursa az kaldı kavuşmaya :) hep dualarımdasınız isim isim olmasa da emek sarfeden herkes dualarımda. Bizi bizden başka kimse anlayamazNe mutlu size
Canım biz eloş ile aynı günlerde transfer olmuştuk ama ben ilkini kalp atışı olmadığı için kaybettim ama bu yolda pes etmek yok Rabbim yine nasip etti inşallah nasip olursa az kaldı kavuşmaya :) hep dualarımdasınız isim isim olmasa da emek sarfeden herkes dualarımda. Bizi bizden başka kimse anlayamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?