Transfere geri sayim

Kızlar ben daha önceki tedavimde hiçbir şey hissetmemistim. Bunda ara ara kasıklarıma bıçak saplanır gibi oluyor. Hatta gece bir ara uykudan uyandım korkuttu beni.

Kızlar ben daha önceki tedavimde hiçbir şey hissetmemistim. Bunda ara ara kasıklarıma bıçak saplanır gibi oluyor. Hatta gece bir ara uykudan uyandım korkuttu beni.

Benim de şu an adetten önce olduğu gibi karnımın içi gurul gurul. Umutsuzluğa kapılmaya başladım

Benim de şu an adetten önce olduğu gibi karnımın içi gurul gurul. Umutsuzluğa kapılmaya başladım
Hop stop! Ne umutsuzluğu karamsarlığı daha kaçıncı gün, adet sancısı gibi sancı hamileyken de oluyor belirtiler çünkü vücut otomatik salgılıyor bunu. Umutsuzluk yok kov onu, (Allah'ın dediği olucak sonuçta )sen çok bilinçlisin moralin önemini biliyorsun, çok erken lütfen Bugünlerin tadını çıkar

Canım benim transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah bize burda en çok moral depolayanlardan birisin sen o zaman sen moralini bozuyorsan biz de sana küseriz umutsuz olma güzel anne dualarımız seninle bu sefer Rabbim yüzünü güldürecek inşallah :)

Senin dogumunada az kalmiş canım ya hazırlıklar bittimi simdi heyecan vardir sende

Sorma canım benim hem de nasıl heyecan var herşey hazır sağlıkla gelsin inşallah Hilalcik senin ikizler de baya büyümüştür Rabbim acılarını göstermesin inşallah
Amin canım sagliklı bir sekilde alirsın ins kucagına adıda guzelmis prensesin büyüdüler 7 aylık olduk zaman su gb akıp geciyor kosuşturmadan anlamıyorum bile zor ama gülduklerinde unutuyorum herseyi rabbim herkese nasip etsin

Ayy kıyamam ben size Rabbim hep güldürsün minnoşları Allaha emanet canım

Ne mutlu size
Rabbim tez zamanda bize de yavrularımızdan bahsetmeyi nasip eder inşallahhh
Canım biz eloş ile aynı günlerde transfer olmuştuk ama ben ilkini kalp atışı olmadığı için kaybettim ama bu yolda pes etmek yok Rabbim yine nasip etti inşallah nasip olursa az kaldı kavuşmaya :) hep dualarımdasınız isim isim olmasa da emek sarfeden herkes dualarımda. Bizi bizden başka kimse anlayamaz

Canım benim Allah razı olsun. Rabbim bebeğini sağ salim kucağına versin benimde ilk bebeğimin kalp atışı durmuştu İnşallah bu defa bebeğim tutunur ve benimle kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…