- 22 Aralık 2015
- 1.541
- 1.930
- 133
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #29.701
Merhaba test gününüz yaklaşmıştı sanırım test yaptınız mı acaba? :)
Amin insallah canım sende bir avazda alirsın kucagına insAyy kıyamam ben size Rabbim hep güldürsün minnoşlarıAllaha emanet canım
Ayy inşallah canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahCanım benim Allah razı olsun. Rabbim bebeğini sağ salim kucağına versinbenimde ilk bebeğimin kalp atışı durmuştu İnşallah bu defa bebeğim tutunur ve benimle kalır
Sevindim canım iyi olsun da inşallah yat sen. Bende iyiyim aynı ev iş arasında git gel yapıyorumCok herşey yolunda canım ama düşük tehlikesi var dedi doktor sürekli yatıyorum hic birşey yapmıyorum. Sen nasılsın canım
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı olur hepsiSelam kızlar sabah opum oldu 5 tane yumurtam toplanmış yumurtaların durumu iyi olursa pgt düşünüyolar cuma günü belli olucak bakalım ya pgt yada transfer hakkımda hangisi hayırlı ise o olsun inşallah
Sağol canım inşallahHayırlı olsun canım inşallah sağlıklı olur hepsi
PişştttBirAsilAnnesi ne habersiniz bakalım? Moraller ne durumda? Bebişler iyi mi?
Hay Allah geçmiş olsun canım . Benim bebişler senin bebişler için umut var bu annecik niye böyle umutsuz diyor? İşyerinde sakın yorma kendini aman. Aksi ispat edilene kadar hamilesin unutma (bana sen demiştin) mutluluk hormonu önemli, öpücükler sanaSorma hiç canım.
cumartesi gecesi ağrım başladı dün tavan yapınca hastanelik oldum.
migren atağım tuttu.
perişan oldum.
bu gün bir de işe geldim dünki serumlarla idare ediyorum.
pek iyi değilim.
ikizlere gelirsek malesef hiç umutlu değilim.
bakalım kısmet nasip.
Hay Allah geçmiş olsun canım . Benim bebişler senin bebişler için umut var bu annecik niye böyle umutsuz diyor? İşyerinde sakın yorma kendini aman. Aksi ispat edilene kadar hamilesin unutma (bana sen demiştin) mutluluk hormonu önemli, öpücükler sana
çok geçmiş olsun canım keşke rapor alıp evde dinlenseydin o halde işe gitmeseydinSorma hiç canım.
migren atağım tuttu.
perişan oldum.
pek iyi değilim.
bakalım kısmet nasip.
çok geçmiş olsun canım keşke rapor alıp evde dinlenseydin o halde işe gitmeseydin
ümitsizlik bize yakışmaz güçlü dur az kaldı güzel sonuçlar alıcaksın kaderdaşım
Canım geçmiş olsun umutsuzluk yok. Benim ilk bebeğimde karnım o kadar şiimişti be ağrıyordu ki ohss olmuştum dedim buraya kadar olmadı. O kadar ki öksürük nefes darlığı doğrulup yürüyemiyordum, secdeye eğilemiyordum. Ama nasipmiş oldu devam etmesede. Zorluklar hep olacak sen ümitli ol duayı bırakma inşallahSorma hiç canım.
migren atağım tuttu.
perişan oldum.
pek iyi değilim.
bakalım kısmet nasip.
sağ ol canım benim.
Allah tan umut kesilmez ama ben şimdilik az umutluyum diyelim.
her şey nasip kısmet olmazsa da Allah ın takdiri ne yapayım?
Canım geçmiş olsun umutsuzluk yok. Benim ilk bebeğimde karnım o kadar şiimişti be ağrıyordu ki ohss olmuştum dedim buraya kadar olmadı. O kadar ki öksürük nefes darlığı doğrulup yürüyemiyordum, secdeye eğilemiyordum. Ama nasipmiş oldu devam etmesede. Zorluklar hep olacak sen ümitli ol duayı bırakma inşallah
BirAsilAnnesi bak hep sen umut veriyordu teselli ediyorsun sen böyle umutsuz olursan bizlerde yikiliriz inşallah o pozitif sonucunu hayirlisiyla alacaksınız inşallah.ve keske o anı kamerayla seni izleyen biri olsada o anı burada paylasabilsen ne güzel olur değil mi böyle dusun
Allahtan umut kesilmez erken yapmısın canım üzülme bakarsın kanda çıkar niye canını sıkıyosun üzüyosun ben inanıyorum bigün olcak senin ama yeterki pes etme canım moralini yüksek tut buda bizim sınavımız inşallahhh bu sınavı güzel geçceyiz Allahın duası üzerinde olsun canımikinize de teşekkür ederim.
aslında her şey yolunda gidip de transfer olduğum için çok umutluydum.
ama adet belirtileri ve bu hastanelik oluşum umudumu çok kırdı.
bir de belki bana kızacaksınız ama bu gün 6.günüm ve idrar testi yaptım.
negatif.
hiçbir belirti falan da olmayınca anlayacağınız iyice modum düştü.
kusura bakmayın.
Allahtan umut kesilmez erken yapmısın canım üzülme bakarsın kanda çıkar niye canını sıkıyosun üzüyosun ben inanıyorum bigün olcak senin ama yeterki pes etme canım moralini yüksek tut buda bizim sınavımız inşallahhh bu sınavı güzel geçceyiz Allahın duası üzerinde olsun canım
inşallah canım.kaçıncı gün embriyosuydu?duygularım düşüncelerim öyle karmaşık ki canım.
ne yapacağımı şaşırıyorum.
tabi ki Allah tan umut kesilmez.
test gününe kadar duayla bekliyor olacağım.
bir gün hayırlısıysa hepimize nasip olsun inşallah.
Canım daha çok erken hiç üzülme Allah büyük sabırla bekleyip güzel sonucu alacağız inşallahikinize de teşekkür ederim.
aslında her şey yolunda gidip de transfer olduğum için çok umutluydum.
ama adet belirtileri ve bu hastanelik oluşum umudumu çok kırdı.
bir de belki bana kızacaksınız ama bu gün 6.günüm ve idrar testi yaptım.
negatif.
hiçbir belirti falan da olmayınca anlayacağınız iyice modum düştü.
kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?