- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #29.721
inşallah canım.kaçıncı gün embriyosuydu?
Canım daha çok erken hiç üzülme Allah büyük sabırla bekleyip güzel sonucu alacağız inşallah
Amin inşallah canımayy inşallah canım.
Allah emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin inşallah.
test gününe daha var.acele etme.üzme kendini.rabbim yar ve yardımcımız olsun.bir gün bizede nasip eder inşallah5.gün 2 tane embriyo canım.
İnanıyorum
Hamilesin
çok umutlu değilim ama Allah büyük.
inşallah haklı çıkarsın seni.
Allah razı olsun.
senin de muradını versin inşallah.
İnşAllah olcak ben buna canı yürekten inanıyorum bigün bizde gülceyiz hatta buralara yazcayız çocuklarımızı Allahın izniyle dua ediyorum inşallahhh senledir bebeklerin canım:)duygularım düşüncelerim öyle karmaşık ki canım.
ne yapacağımı şaşırıyorum.
tabi ki Allah tan umut kesilmez.
test gününe kadar duayla bekliyor olacağım.
bir gün hayırlısıysa hepimize nasip olsun inşallah.
İnşallah canımMerhaba kizlar bende dondurulmus embiriyo transferi yapicam hepimiz icin hayirlisi olsun zorlu surec inslh sonu mutluluk olur
Sorma canım benim hem de nasıl heyecan varherşey hazır sağlıkla gelsin inşallah Hilalcik senin ikizler de baya büyümüştür Rabbim acılarını göstermesin inşallah
sağ ol canım benim.
Allah tan umut kesilmez ama ben şimdilik az umutluyum diyelim.
her şey nasip kısmet olmazsa da Allah ın takdiri ne yapayım?
Ayy canım benimki pek bi tembel içerde rahatı iyi galiba benden sonra olan kaç arkadaşım doğum yaptı biz bekliyoruz bakalım :) heyecanlanmamak elde değil insanın içi içine sığmıyor :) heyecan merak korkuHayırlısıyla, sağlıkla inş canım. Senin Doğum haberini alınca beni iyice heyecan alacak galiba :)
BirAsilAnnesi canim naptin nasilsinn tee eskiden beri tanidigim icin herhalde en cok seni merak ediyorumm nasil gidiyorr test falan yaptin mi tekrardan
Cok sagol canımmmH Hande1166 vefatoceren8888 canlarım ikinizi de tekrar tekrar tebrik ederim. Rabbim sağlıkla devamını getirsin. sğlıklı hayırlı salih evlatlar olmayı nasip etsin Allah'ım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?