Transfere geri sayim

İnşAllah olcak ben buna canı yürekten inanıyorum bigün bizde gülceyiz hatta buralara yazcayız çocuklarımızı Allahın izniyle dua ediyorum inşallahhh senledir bebeklerin canım:)

Sorma canım benim hem de nasıl heyecan var herşey hazır sağlıkla gelsin inşallah Hilalcik senin ikizler de baya büyümüştür Rabbim acılarını göstermesin inşallah

Hayırlısıyla, sağlıkla inş canım. Senin Doğum haberini alınca beni iyice heyecan alacak galiba :)

sağ ol canım benim.
Allah tan umut kesilmez ama ben şimdilik az umutluyum diyelim.
her şey nasip kısmet olmazsa da Allah ın takdiri ne yapayım?

Umutsuzluk hepimizde vardı hatırlarsın, o zamanlar sen d edin bize kısmet diye. O yüzden hayırlısı deyip, dualarla bekleyeceğiz.

Hayırlısıyla, sağlıkla inş canım. Senin Doğum haberini alınca beni iyice heyecan alacak galiba :)
Ayy canım benimki pek bi tembel içerde rahatı iyi galiba benden sonra olan kaç arkadaşım doğum yaptı biz bekliyoruz bakalım :) heyecanlanmamak elde değil insanın içi içine sığmıyor :) heyecan merak korku Rabbim dileyen herkese yaşatsın inşallah bu duyguları :)

BirAsilAnnesi canim naptin nasilsinn tee eskiden beri tanidigim icin herhalde en cok seni merak ediyorumm nasil gidiyorr test falan yaptin mi tekrardan

dün 6.günümdü canım normal testlerden yaptım ama negatif çıktı.
test gününe kadar bekliyorum kısmet nasip.
çok umutlu da değilim açıkçası.
sağ olasın Allah razı olsun.
sen ne durumdasın?

Arkadaşlar mrb allahım hepimize gönlümüzdekini nasip eyler inşallahh ben pkoluyum 1,5 senedir hamile kalamadım tüp bebeğe karar verdik ön görüşmeyi yaptık bi kaç ay ara verdim biraz dinlenicem sonra başlıcam bu arada bebek aspirini - inofolic combi - glukofen kullanıyorum inşallah iyi gelir ilaçlar. sizler tüp bebek için ne kadar para harcadınız birde transferden sonra nelere dikkat ettiniz yardımcı olursanız sevinirim

H Hande1166 ve fatoceren8888 canlarım ikinizi de tekrar tekrar tebrik ederim. Rabbim sağlıkla devamını getirsin. sğlıklı hayırlı salih evlatlar olmayı nasip etsin Allah'ım.
Cok sagol canımmm Rabbim sana da bir kaç gun ıcınde bu mutlulugu yasatsın.. Dun yazıları okudum ama vaktım olmadı cevap vermeye.. Lutfen umutsuz olma, belırtılere hıc takılma gercekten her ınsanda farklı seyredıyor bu surec.. Beklemek en zoru onu cok ıyı anladık hepımız bu surecte ama emınım hepımızın dualarını duyan Rabbimiz en hayırlı sekılde dualarımızın karsılıgını verecektır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…