Transfere geri sayim

çok sağ ol canım benim.
inşallah hepimiz bir gün tadarız o güzel duyguyu senin gibi.

@Hande1166 ve fatoceren8888 canlarım ikinizi de tekrar tekrar tebrik ederim. Rabbim sağlıkla devamını getirsin. sğlıklı hayırlı salih evlatlar olmayı nasip etsin Allah'ım.
Sağol canım amin darısı başına inşallah sen de pozitifi görürsün. İdrar testini çok erken yapmışsın tatlım bazılarında 12.günde bile idrarda çıkmıyor kişiden kişiye değişiyor. Pozitif düşün bebeğin seninle inşallah

Yaptırdım kuzum BirAsilAnnesi
Güzel haberim var size.. çok şükür bin şükür Beta HCG 250 çıktı. Rabbim devamını nasip eder sağ salim kucağıma alırım inşallah

ohh harika haber verdin gerçekten.
Allah a şükürler olsun canım benim.
gözün aydın.
Rabbim sağlıkla devamını getirsin inşallah.
belirtin ya da şüphelendiğin şeyler var mıydı?

sağ ol canım benim.
inşallah dediğin gibidir.
senin belirtin var mıydı peki?

ohh harika haber verdin gerçekten.
Allah a şükürler olsun canım benim.
gözün aydın.
Rabbim sağlıkla devamını getirsin inşallah.
belirtin ya da şüphelendiğin şeyler var mıydı?

Sağol canım senden de güzel haber alırız inşallah Rabbim tüm dinleyenlere nasip etsin
Geçen seferde pozitifti biliyorsun. Geçen sene hiç belirtim yok gibiydi göğüs şişliği ve vajina da zonklama olmustu. Bu seferde ikisi yine oldu ama ondan ayrı kasıklarına ilk 7 gün ara ara bıçak saplanır gibi ağrı vardı ama 8. Günden sonra o da gecti.

bende tık yok.
bu gün 7.gün biraz karnım ağrıyor sadece.
off ne bileyim.
Allah ın dediği olur O'na bıraktım sonunu.

bende tık yok.
bu gün 7.gün biraz karnım ağrıyor sadece.
off ne bileyim.
Allah ın dediği olur O'na bıraktım sonunu.

Kuzum dedim ya benim öncesinde hiç belirtim olmamıştı. Her hamilelik kendine özgü. Bu arada bir yerde denk geldim idrar testi yapmışsın. Neden boşu boşuna strese giriyorsun 6. Günde çıkar mı hiç. Lütfen bize verdiğin nasihatleri düşün. İyi düşün iyi olsun canım

Canım Allah şifa versin.ıyi düşün stres yapma canım.İnşallah güzel haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…