- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #29.741
Cok sagol canımmmRabbim sana da bir kaç gun ıcınde bu mutlulugu yasatsın.. Dun yazıları okudum ama vaktım olmadı cevap vermeye.. Lutfen umutsuz olma, belırtılere hıc takılma gercekten her ınsanda farklı seyredıyor bu surec.. Beklemek en zoru onu cok ıyı anladık hepımız bu surecte ama emınım hepımızın dualarını duyan Rabbimiz en hayırlı sekılde dualarımızın karsılıgını verecektır...
Ocak 27 büyük ihtimal 22 sinde kontrolum varİnşallah canım
transfer ne zaman ?
Sağol canım amin@Hande1166 vefatoceren8888 canlarım ikinizi de tekrar tekrar tebrik ederim. Rabbim sağlıkla devamını getirsin. sğlıklı hayırlı salih evlatlar olmayı nasip etsin Allah'ım.
Yaptırdım kuzumBirAsilAnnesi
Güzel haberim var size..çok şükür bin şükür Beta HCG 250 çıktı. Rabbim devamını nasip eder sağ salim kucağıma alırım inşallah
Sağol canım amindarısı başına inşallah sen de pozitifi görürsün. İdrar testini çok erken yapmışsın tatlım bazılarında 12.günde bile idrarda çıkmıyor kişiden kişiye değişiyor. Pozitif düşün bebeğin seninle inşallah
ohh harika haber verdin gerçekten.
Allah a şükürler olsun canım benim.
gözün aydın.
Rabbim sağlıkla devamını getirsin inşallah.
belirtin ya da şüphelendiğin şeyler var mıydı?
Sağol canım senden de güzel haber alırız inşallahRabbim tüm dinleyenlere nasip etsin
Geçen seferde pozitifti biliyorsun. Geçen sene hiç belirtim yok gibiydi göğüs şişliği ve vajina da zonklama olmustu. Bu seferde ikisi yine oldu ama ondan ayrı kasıklarına ilk 7 gün ara ara bıçak saplanır gibi ağrı vardı ama 8. Günden sonra o da gecti.
Gözün aydın canimYaptırdım kuzumBirAsilAnnesi
Güzel haberim var size..çok şükür bin şükür Beta HCG 250 çıktı. Rabbim devamını nasip eder sağ salim kucağıma alırım inşallah
Benim aşırı gazım vardı. Hala da var. 2-3. Günlerde karın ağrım olmuştu. Tutunuyor diye düşünmüştüm.Başka belirti vs bir şey yoktu.sağ ol canım benim.
inşallah dediğin gibidir.
senin belirtin var mıydı peki?
Sağolasın canımGözün aydın canim
bende tık yok.
bu gün 7.gün biraz karnım ağrıyor sadece.
off ne bileyim.
Allah ın dediği olur O'na bıraktım sonunu.
Canım benim hayırlı olsun inşallah çok sevindim sağlıklı gebeliğin olsun inşallahYaptırdım kuzumBirAsilAnnesi
Canım Allah şifa versin.ıyi düşün stres yapma canım.İnşallah güzel haberler alırsınikinize de teşekkür ederim.
aslında her şey yolunda gidip de transfer olduğum için çok umutluydum.
ama adet belirtileri ve bu hastanelik oluşum umudumu çok kırdı.
bir de belki bana kızacaksınız ama bu gün 6.günüm ve idrar testi yaptım.
negatif.
hiçbir belirti falan da olmayınca anlayacağınız iyice modum düştü.
kusura bakmayın.
Hayırlı olsun.Allah tamamina erdirsin canımYaptırdım kuzumBirAsilAnnesi
Canım benim hayırlı olsun inşallah çok sevindim sağlıklı gebeliğin olsun inşallah
Sağol cnm sana da hayırlı olsun diyelimHayırlı olsun.Allah tamamina erdirsin canım
Canım gözün aydınYaptırdım kuzumBirAsilAnnesi
Seninde gözün aydın canım inşAllah kan değerinde kat kat artsınKızlar bugün 8.günüm erken gebelik testinde ikinci çizgiyi gördüm şükür.Hamileyim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?