Transfere geri sayim

İnsallah guzel haber vericeksin canim ben inaniyorumm. Kontrole gittim cnm bu gun iyi gidiyo pazartesi yada sali toplanaca insallah. Cumartesi tekrar kontrol var yine.

İnsallah guzel haber vericeksin canim ben inaniyorumm. Kontrole gittim cnm bu gun iyi gidiyo pazartesi yada sali toplanaca insallah. Cumartesi tekrar kontrol var yine.
Kaç yumurtan göründü cnm, birde hangi doktorlar muayene ediyor, Timur beyi görüyor musun?

Merhaba arkadaslar.ben de buranin eskilerinden sayilirim.belki hatirlayan vardir.ben cogunuzunu biliyorum ve takip ediyorum . Ama ne zamandir yazmiyordum.tekrar tedaviye basladim.cumaya opum olucak benim de.insallah bir ajsilik olmaz da alinir yumurtam.
BirAsilAnnesi tatli arkadasim benim insallah hersey iyi olucak Allahin izniyle benim de hala umidim var,senin icin.Sen moralini yuksek tut sadece tamam mi

Boşver 40 haftalık doğsun daha güzel, ne kadar durur haftasını tamamlarda o kadar iyiymiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…