- 22 Aralık 2015
- 1.541
- 1.930
- 133
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #29.761
Canım gözün aydınİnşAllah sağlıklı ve sorunsuz bir dokuz ay gecirirsin
Amin canım.Allah razı olsun.Darisı senin başınaSeninde gözün aydın canım inşAllah kan değerinde kat kat artsın
Saol canım.İnsallah sağlikla kucağımızada alirızSağol cnm sana da hayırlı olsun diyelim
Hayırlı uğurlu olsun canım benim çook sevindimYaptırdım kuzumBirAsilAnnesi
Güzel haberim var size..çok şükür bin şükür Beta HCG 250 çıktı. Rabbim devamını nasip eder sağ salim kucağıma alırım inşallah
Ocak 27 büyük ihtimal 22 sinde kontrolum var
Hayırlı uğurlu olsun canım benim çook sevindimRabbim inşallah sağlıkla tamamına erdirsin
İnsallah guzel haber vericeksin canim ben inaniyorumm. Kontrole gittim cnm bu gun iyi gidiyo pazartesi yada sali toplanaca insallah. Cumartesi tekrar kontrol var yine.dün 6.günümdü canım normal testlerden yaptım ama negatif çıktı.
test gününe kadar bekliyorum kısmet nasip.
çok umutlu da değilim açıkçası.
sağ olasın Allah razı olsun.
sen ne durumdasın?
Kaç yumurtan göründü cnm, birde hangi doktorlar muayene ediyor, Timur beyi görüyor musun?İnsallah guzel haber vericeksin canim ben inaniyorumm. Kontrole gittim cnm bu gun iyi gidiyo pazartesi yada sali toplanaca insallah. Cumartesi tekrar kontrol var yine.
16-17 tane varmis canim. Timur hocayi goremedim yoktu sanirim sormadim da kontrol diyeKaç yumurtan göründü cnm, birde hangi doktorlar muayene ediyor, Timur beyi görüyor musun?
Çok güzel, valla merakla takip ediyorum seni inşallah güzel embriyolar olsun :) gürgan sayfasında iki doktor görünüyor Işın hn Ziya bey bunlar mı muayene ediyor16-17 tane varmis canim. Timur hocayi goremedim yoktu sanirim sormadim da kontrol diye
Selam canim ayni gunde transfer olmusuz ben bugun bir hevesle idrar testi yaptim sonuc negatif elinden geldigince vaktini bekleKıZlar 11.01 de transferim oldu en erken ne zaman test yapmalıyım 3. Gün 2 embriyo transferim var
Öyle olcak canım sanırım ama insan çok sabırsızlanıyoSelam canim ayni gunde transfer olmusuz ben bugun bir hevesle idrar testi yaptim sonuc negatif elinden geldigince vaktini bekle
Kesinlikle nasil belirtin var benim cok karnim agriyor 6.gunumde leke geldi sanki oldum olacak gibiyim ilk tup denemem senin kacicinci denemen arkadasim ?Öyle olcak canım sanırım ama insan çok sabırsızlanıyo
Evet canim. İkiside cok tatli insanlar.Çok güzel, valla merakla takip ediyorum seni inşallah güzel embriyolar olsun :) gürgan sayfasında iki doktor görünüyor Işın hn Ziya bey bunlar mı muayene ediyor
Benimde ilk denemem kasıklarımda ağrı oluyo ara ara göğüslerde şişlik hassasiyet ve ara sıra bulantı varKesinlikle nasil belirtin var benim cok karnim agriyor 6.gunumde leke geldi sanki oldum olacak gibiyim ilk tup denemem senin kacicinci denemen arkadasim ?
Hadi ins Rabbim isteyen herkese nasip etsin kucagimiza bebisimizi alalimBenimde ilk denemem kasıklarımda ağrı oluyo ara ara göğüslerde şişlik hassasiyet ve ara sıra bulantı var
Amin canım inşallah allah büyüktür vardır elbet bi vaktimiz saatimizHadi ins Rabbim isteyen herkese nasip etsin kucagimiza bebisimizi alalim
Ayy canım benimki pek bi tembel içerde rahatı iyi galiba benden sonra olan kaç arkadaşım doğum yaptı biz bekliyoruz bakalım :) heyecanlanmamak elde değil insanın içi içine sığmıyor :) heyecan merak korkuRabbim dileyen herkese yaşatsın inşallah bu duyguları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?