Transfere geri sayim

Canımm çok sağol, pozitifi görmekle bitmiyor bunu en iyi bilenlerdeniz. İnşallah sağlıkla devam eder ve kucağıma alırım
Tez zamanda senden de güzel haberler alırız inşallah
Amin inşallah canım rabbim bize de nasip etsin inşallah
Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin inşallah.
@Emelcixx Canlar sizin de Doğuma az kaldı inşallah hayırla sağlıkla gelir bebişler

arkadaşlar herkese günaydın.

hakkımda yazdığınız her motive edici mesaj için çok teşekkür ederim.
transfer hariç bu gün 8.günüm ve erken gebelik testim negatif.
iki tane 5aa embriyo transfer olmuştum, hücreleri sayılamayacak kadar çoktu.
ben hep hayırlısı diye dua ettim, demek ki hayırlısı değilmiş ki Rabbim nasip etmedi.
Allah tan gelene sorgusuz sualsiz hamd olsun.
bana düşen başka bir şey yok.
insan hissediyor, bende taa cumartesi gecesi hissetmiştim tutmadığını.
kısmet nasip.

siz hayırlı haberler verin ki ben kendim gibi sevinmeye devam edeyim.

-Gul- hayırlı olsun. gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla devam ettirsin. sağlıkla kucağına versin.

Hersey bıtmıs gıbı konusma arkadasım.. gıdıp kan ver bence...hepımızın hakkında hayırlısı..

merhabalar cemra hanim okudum benimde transferimin 8.gunu bende dun test yapmistim negatif ama ins gec rahme tutunmustur en guzeli kan vermek ins Bir kaninizi verin ki iciniz rahat olsun Yoksada ne yapalim takdoro ilahi Rabbimin vardir bir bildigi zaten hep hayirlisini istemissiniz demekki hayirlisi buymus bende hissediyorum kirmizilari görecem uzulecemde ama hakkimizdan hayirlisi Rabbim yar ve yardimcimiz olsun tum isteyenlere Rabbim annelik duygusunu tattirsin.

Canım hayırlısı olsun dediğin gibi hep böyle dua ettik. Sen günün gelince kan ver nasipten öteye yol yok belki mucize olur

Canımmm lütfen idrar testine güvenipte kendini perişan eme
Sende biliyorsun burada bir sürü insanın idrarda negatif çıkıp kanda pozitifi gördü
Kan testi gününe kadar bekle lütfen. Hiç belli olmaz

Selam kızlarrr
Dün doktorumla telefonla konuştuk.
İlk denememiz negatif oldu evet ama pes etmek yok, elimizde dondurulmuşlar var onlarla devam edicez dedi.
Adetin 2.günü gel nasıl bir yol izleyeceğimizi konuşalım, bakalım bir rahim neden kabul etmemiş ilk denemeyi dedi.
Şimdi adet olmayı bekliyorum ben gidicem 2.günü.
Ne gibi bir yol izler sizce. Sizin 2.denemenizde neler yapıldı ?

Kızlar ben görmek istediğimi mi görüyorum yoksa hayalet bi çizgi var mı 11.01 3.gün emriyosu transfer tariHim

Eklentiler

• 267A352D-BBF3-4B29-8A71-DAB8426CC665.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 77
Merhaba kızlar bugün benide merkezden aradılar 5 yumurtadan 4 tanesi devam ediyomuş 1 tanesi gitmiş pgt ye gidip gitmicekleri yarın belli olucak dediler gitmesini istiyomusunuz dediler içimden gelmeyerek evet dedim moralim çok bozuldu 2 ay ertelenmiş oluyo yanii

21 gunde sonuc geliyor canim ben yaptirdim ve iyiki yaptirmisim .

21 gunde sonuc geliyor canim ben yaptirdim ve iyiki yaptirmisim .
Sağol canım cevap verdiğin için bilemiyorum yaa embriyoloğa tama gitsin dedikten sonra bi moralim bozuldu ki sorma fazla tez canlıyım hemen olsun istiyorum uzatmalara kalsın istemiyorum hayırlısı yinede hakkımizda peki benim 4 yumurtam var canım 4 tanesi birden mi godicek teste

Merhaba canım,
Allah kucağına almayı nasip etsin. Özel olmazsa neden pgt ye göndermiştin?
Amin canim sagol. Benim normal yolla tekrarlayan dusuklerim vardir. En son gittigim kadin dogum uzmani tavsiye etti tup bebegi bizde tup bebek yaptirdik. Doktorum mustecep kavrutta pgtden bahsetti yaptirdik. Cok sukur tuttu simdi guzel gidiyor hersey Elhamdulillah. Diger gebeliklerim cok sagliksizdi. Keseyi bile goremeden dusuyordu

Canim bu is sabir isi. Eger doktorun pgt ye gitsin dediyse bundada bir hayir vardir ki ben eylulde basladim tup bebege Aralikta nasip oldu transferim. Embriyo basina 350 dolardi bizim. Bizde 10 yumurtanin sadece 3tanesini yollayabildik. Cok sukur iki tanesi saglikli geldi . Bi tanesi transfer edildi. Cok sukur simdilik iyi gidiyoruz

günaydın kızlar

S Scamp
@elasen

güzellikler test sonuçları ne alemde?

Cemre canım bence yarın bir kez daha predictor erken gebelik testiyle sabah ilk idrarınla test yap..inşallah bebeğin seninledir de yaramazlık yapıyordur değilse de rabbimin senin için çok daha güzel bir yazgısı vardır ona gitgide yaklaşıyorsundur benim dualarındasınız ve o güzel haberleri isteyen herkesten alacağım inşallah..
Benim test sonucum pozitif çok şükür..
Ben uzun zamandır aranızda değildim çünkü zorlu bir süreç geçiriyorum..düşmeyen ateş..idrar yolu iltihabı antibiyotikler fln..dualarınızı eksik etmeyin..allahım hepimizin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…