- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #29.781
Yaptırdım kuzumBirAsilAnnesi
Güzel haberim var size..çok şükür bin şükür Beta HCG 250 çıktı. Rabbim devamını nasip eder sağ salim kucağıma alırım inşallah
Kızlar bugün 8.günüm erken gebelik testinde ikinci çizgiyi gördüm şükür.Hamileyim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin inşallah canım rabbim bize de nasip etsin inşallahCanımm çok sağol, pozitifi görmekle bitmiyor bunu en iyi bilenlerdeniz. İnşallah sağlıkla devam eder ve kucağıma alırım
Tez zamanda senden de güzel haberler alırız inşallah
@Emelcixx Canlar sizin de Doğuma az kaldı inşallah hayırla sağlıkla gelir bebişlerHayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin inşallah.
Hersey bıtmıs gıbı konusma arkadasım.. gıdıp kan ver bence...hepımızın hakkında hayırlısı..arkadaşlar herkese günaydın.
hakkımda yazdığınız her motive edici mesaj için çok teşekkür ederim.
transfer hariç bu gün 8.günüm ve erken gebelik testim negatif.
iki tane 5aa embriyo transfer olmuştum, hücreleri sayılamayacak kadar çoktu.
ben hep hayırlısı diye dua ettim, demek ki hayırlısı değilmiş ki Rabbim nasip etmedi.
Allah tan gelene sorgusuz sualsiz hamd olsun.
bana düşen başka bir şey yok.
insan hissediyor, bende taa cumartesi gecesi hissetmiştim tutmadığını.
kısmet nasip.
siz hayırlı haberler verin ki ben kendim gibi sevinmeye devam edeyim.
-Gul- hayırlı olsun. gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla devam ettirsin. sağlıkla kucağına versin.
merhabalar cemra hanim okudum benimde transferimin 8.gunu bende dun test yapmistim negatif ama ins gec rahme tutunmustur en guzeli kan vermek ins Bir kaninizi verin ki iciniz rahat olsun Yoksada ne yapalim takdoro ilahi Rabbimin vardir bir bildigi zaten hep hayirlisini istemissiniz demekki hayirlisi buymus bende hissediyorum kirmizilari görecem uzulecemde ama hakkimizdan hayirlisi Rabbim yar ve yardimcimiz olsun tum isteyenlere Rabbim annelik duygusunu tattirsin.arkadaşlar herkese günaydın.
ben hep hayırlısı diye dua ettim, demek ki hayırlısı değilmiş ki Rabbim nasip etmedi.
kısmet nasip.
-Gul- hayırlı olsun. gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla devam ettirsin. sağlıkla kucağına versin.
Canım hayırlısı olsun dediğin gibi hep böyle dua ettik. Sen günün gelince kan ver nasipten öteye yol yok belki mucize olurarkadaşlar herkese günaydın.
kısmet nasip.
Canımmm lütfen idrar testine güvenipte kendini perişan emearkadaşlar herkese günaydın.
kısmet nasip.
Merhaba canim,
21 gunde sonuc geliyor canim ben yaptirdim ve iyiki yaptirmisim .Merhaba kızlar bugün benide merkezden aradılar 5 yumurtadan 4 tanesi devam ediyomuş 1 tanesi gitmiş pgt ye gidip gitmicekleri yarın belli olucak dediler gitmesini istiyomusunuz dediler içimden gelmeyerek evet dedim moralim çok bozuldu 2 ay ertelenmiş oluyo yanii
Sağol canım cevap verdiğin için bilemiyorum yaa embriyoloğa tama gitsin dedikten sonra bi moralim bozuldu ki sorma fazla tez canlıyım hemen olsun istiyorum uzatmalara kalsın istemiyorum hayırlısı yinede hakkımizda peki benim 4 yumurtam var canım 4 tanesi birden mi godicek teste21 gunde sonuc geliyor canim ben yaptirdim ve iyiki yaptirmisim .
Merhaba canım,21 gunde sonuc geliyor canim ben yaptirdim ve iyiki yaptirmisim .
Amin canim sagol. Benim normal yolla tekrarlayan dusuklerim vardir. En son gittigim kadin dogum uzmani tavsiye etti tup bebegi bizde tup bebek yaptirdik. Doktorum mustecep kavrutta pgtden bahsetti yaptirdik. Cok sukur tuttu simdi guzel gidiyor hersey Elhamdulillah. Diger gebeliklerim cok sagliksizdi. Keseyi bile goremeden dusuyorduMerhaba canım,
Allah kucağına almayı nasip etsin. Özel olmazsa neden pgt ye göndermiştin?
Canim bu is sabir isi. Eger doktorun pgt ye gitsin dediyse bundada bir hayir vardir ki ben eylulde basladim tup bebege Aralikta nasip oldu transferim. Embriyo basina 350 dolardi bizim. Bizde 10 yumurtanin sadece 3tanesini yollayabildik. Cok sukur iki tanesi saglikli geldi . Bi tanesi transfer edildi. Cok sukur simdilik iyi gidiyoruzSağol canım cevap verdiğin için bilemiyorum yaa embriyoloğa tama gitsin dedikten sonra bi moralim bozuldu ki sorma fazla tez canlıyım hemen olsun istiyorum uzatmalara kalsın istemiyorum hayırlısı yinede hakkımizda peki benim 4 yumurtam var canım 4 tanesi birden mi godicek teste
Kaçıncı gün değeri Canım?Kızlar değerim 13.51 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?