- 20 Mart 2013
- 161
- 137
- 303
- 33
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #29.801
11.01 de 3. Gün embriyosu 2 tane transfer oldu canım ilk gün sayılmıyo diye biliyorum 7 yaniKaçıncı gün değeri Canım?
Canım transfer günü de sayılıyor..8. Günün bugün..bence sen önce doktorunla görüş..o da 2 gün sonra testi tekrarlamanı isteyecektir..2 katına çıkması önemli diye biliyorum ..3. Gün embriyosu olduğu için düşük çıkması normal bence panik yapma..hayırlısıyla gelsin bebişin inş.11.01 de 3. Gün embriyosu 2 tane transfer oldu canım ilk gün sayılmıyo diye biliyorum 7 yani
Doktorumda öyle söyledi cumartesi günü inşallah yükselirCanım transfer günü de sayılıyor..8. Günün bugün..bence sen önce doktorunla görüş..o da 2 gün sonra testi tekrarlamanı isteyecektir..2 katına çıkması önemli diye biliyorum ..3. Gün embriyosu olduğu için düşük çıkması normal bence panik yapma..hayırlısıyla gelsin bebişin inş.
Cemre canım bence yarın bir kez daha predictor erken gebelik testiyle sabah ilk idrarınla test yap..inşallah bebeğin seninledir de yaramazlık yapıyordurdeğilse de rabbimin senin için çok daha güzel bir yazgısı vardır ona gitgide yaklaşıyorsundur benim dualarındasınız ve o güzel haberleri isteyen herkesten alacağım inşallah..
Benim test sonucum pozitif çok şükür..
Ben uzun zamandır aranızda değildim çünkü zorlu bir süreç geçiriyorum..düşmeyen ateş..idrar yolu iltihabı antibiyotikler fln..dualarınızı eksik etmeyin..allahım hepimizin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun
Canım hayırlısı olsun inşallah. Pgt ye benimde gidecek tedaviye başlayabilirsem. Üzülme geç olsun güç olmasın. Pgt için ücret ne ödediniz acabaMerhaba kızlar bugün benide merkezden aradılar 5 yumurtadan 4 tanesi devam ediyomuş 1 tanesi gitmiş pgt ye gidip gitmicekleri yarın belli olucak dediler gitmesini istiyomusunuz dediler içimden gelmeyerek evet dedim moralim çok bozuldu 2 ay ertelenmiş oluyo yanii
Hayırlı olsun canım transfer günü sayılmaz yedinci günün iyi bir değer katlanarak artar inşallahKızlar değerim 13.51 çıktı
İnşallah canım rabbim hepimize nasib etsin inşallahCanım hayırlısı olsun inşallah. Pgt ye benimde gidecek tedaviye başlayabilirsem. Üzülme geç olsun güç olmasın. Pgt için ücret ne ödediniz acaba
Hayırlı olsun canım transfer günü sayılmaz yedinci günün iyi bir değer katlanarak artar inşallah
Amin inşallah canımİnşallah canım rabbim hepimize nasib etsin inşallah
Canm bizim pgt(fish)ve ngs yapıldı. 10 güne sonuçların tamamı geldi.4 embriyon var yüksek ihtimal sağlıklıların gelir inşallah..İki ay değil bir ay ertelenmiş olur canm.Hem rahim de dinlenmiş olur.Merhaba kızlar bugün benide merkezden aradılar 5 yumurtadan 4 tanesi devam ediyomuş 1 tanesi gitmiş pgt ye gidip gitmicekleri yarın belli olucak dediler gitmesini istiyomusunuz dediler içimden gelmeyerek evet dedim moralim çok bozuldu 2 ay ertelenmiş oluyo yanii
Inşallah sağlıkla kucağına alacağın güne kavuşursun, beklemek nasıl zor burada herkes iyi biliyor. Yumurtlamayı bekle, opu yu bekle, transferi bekle, test gününü bekle, bekle bekle. Allah hepimize yardımcı olsun herkesin kucağı bebekle dolsun.Amin canim sagol. Benim normal yolla tekrarlayan dusuklerim vardir. En son gittigim kadin dogum uzmani tavsiye etti tup bebegi bizde tup bebek yaptirdik. Doktorum mustecep kavrutta pgtden bahsetti yaptirdik. Cok sukur tuttu simdi guzel gidiyor hersey Elhamdulillah. Diger gebeliklerim cok sagliksizdi. Keseyi bile goremeden dusuyordu
canım hayırlı olsun transferin tutunma kanaması olabilir bozma moralini insalah oyledirKizlar merhaba benim transferimin 8. Gunu 6.gunu lekelenmem oldu simdi tekrar geliyor kan degil simdilik ama tutmadi diye cok uzuluyorum aranizda böyle olup hamileligini ögrenen varmi ?
Amin canım.Allah razı olsun sende bi avazda sag salim bebişine kavuş insallahHayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin inşallah.
Amin canım.Allah razı olsun.Rabbim sanada en kısa zamanda daha fazla bekletmeden nasip etsinarkadaşlar herkese günaydın.
hakkımda yazdığınız her motive edici mesaj için çok teşekkür ederim.
transfer hariç bu gün 8.günüm ve erken gebelik testim negatif.
iki tane 5aa embriyo transfer olmuştum, hücreleri sayılamayacak kadar çoktu.
ben hep hayırlısı diye dua ettim, demek ki hayırlısı değilmiş ki Rabbim nasip etmedi.
Allah tan gelene sorgusuz sualsiz hamd olsun.
bana düşen başka bir şey yok.
insan hissediyor, bende taa cumartesi gecesi hissetmiştim tutmadığını.
kısmet nasip.
siz hayırlı haberler verin ki ben kendim gibi sevinmeye devam edeyim.
-Gul- hayırlı olsun. gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla devam ettirsin. sağlıkla kucağına versin.
Canım hem benim hem de kuzenimin yerleşme kanaması olduKizlar merhaba benim transferimin 8. Gunu 6.gunu lekelenmem oldu simdi tekrar geliyor kan degil simdilik ama tutmadi diye cok uzuluyorum aranizda böyle olup hamileligini ögrenen varmi ?
Bunu yazmak için çok düşündüm, sonunda yazmaya karar verdim. 2 3 gün önce ben rüyamda senin test sonucunu 500 olarak görmüştüm, bu dönemde herkes çok hassas oluyor yazıp yazmamak konusunda bundan çok düşündüm ama doktorların 12 gün sonra demesi bence bazı tecrübelerden sonra karar verdikleri bir şeydir bildiğin gibi normalde 7. veya 8. gün bhch kana karismaya başlıyor. Lütfen moralini her ne olursa olsun yüksek tut. Haddimi aştıysam özür dilerim.arkadaşlar herkese günaydın.
hakkımda yazdığınız her motive edici mesaj için çok teşekkür ederim.
transfer hariç bu gün 8.günüm ve erken gebelik testim negatif.
iki tane 5aa embriyo transfer olmuştum, hücreleri sayılamayacak kadar çoktu.
ben hep hayırlısı diye dua ettim, demek ki hayırlısı değilmiş ki Rabbim nasip etmedi.
Allah tan gelene sorgusuz sualsiz hamd olsun.
bana düşen başka bir şey yok.
insan hissediyor, bende taa cumartesi gecesi hissetmiştim tutmadığını.
kısmet nasip.
siz hayırlı haberler verin ki ben kendim gibi sevinmeye devam edeyim.
-Gul- hayırlı olsun. gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla devam ettirsin. sağlıkla kucağına versin.
Merhaba benim 8. Günü kanama oldu bende negatif olduğunu hatta regli olduğumu dusundum Dr aradim hemen test istedi pozitif çıktı aynı gün proluton Depot iğne oldum ilk 3 ay kahverengi akıntı daima oldu ama her akıntıda Dr ile iletişim halindeydimKizlar merhaba benim transferimin 8. Gunu 6.gunu lekelenmem oldu simdi tekrar geliyor kan degil simdilik ama tutmadi diye cok uzuluyorum aranizda böyle olup hamileligini ögrenen varmi ?
Bi test yap canin allah korusun var da kanaman oluyosa igne ilac falan verirlerKizlar merhaba benim transferimin 8. Gunu 6.gunu lekelenmem oldu simdi tekrar geliyor kan degil simdilik ama tutmadi diye cok uzuluyorum aranizda böyle olup hamileligini ögrenen varmi ?
Amin canım.Allah razı olsun sende bi avazda sag salim bebişine kavuş insallah
Insallah öyledir canim resmen ömrumden ömur gitti sancilarim olmasa Rabbim kimsenin kucagini bos koymasin inscanım hayırlı olsun transferin tutunma kanaması olabilir bozma moralini insalah oyledir
Canim test yapmistim dun negatif öyle bir yerdeyim ki saglik yönunden berbat ister olsun ister olmasin modundular olursa ultrasyon tarihi verdiler olmazsa ara bizi dondurulmus emriyonu denersin dendi Rabbime sigindim kucagimizi bos koymasinBi test yap canin allah korusun var da kanaman oluyosa igne ilac falan verirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?