Transfere geri sayim

Canim Allah razi olsun ama.ben yabanci ulkedeyim öyle bir sansim yok umurlarinda bile degil tup bebekten önce ne bir test ne birsey Rabbim senin bebeginide kucagina saglikla almayi nasip etsin ins arkadasim dua edin kizlar

Canım hem benim hem de kuzenimin yerleşme kanaması oldu ve şükürler olsun hamileyiz :) seninki de inşallah yerleşme kanamasıdır. Elini karnına koyup ya muhyi zikrini çek
Ins öyledir canim Rabbim bebislerinizi sagsalim.kucaginiza almayi nasip etsin inss duami eksik etmiyorum ama Rabbim hakkimizdan hayirlisini versin tskurler arkadasim

Ins öyledir canim Rabbim bebislerinizi sagsalim.kucaginiza almayi nasip etsin inss duami eksik etmiyorum ama Rabbim hakkimizdan hayirlisini versin tskurler arkadasim
Ne demek canım Rabbim hepimizin güzel gönlüne göre versin inşallah. Emek sarfediyoruz ve hakediyoruz Rabbimin izniyle

Ayyy 39.hafta mı geldiii :) Maşallah. Heyecan zirvededir şimdi. İnşallah rüya gibi güzel bir doğum olur canım. Benim hayatımın en güzel günüydü:) Kardeşim fotoğraf çekmiş ama şimdiki aklım olsa telefonumu birinin eline verirdim. Bol bol video ve fotoğraf çek derdim. Sağlıkla gelsin inşallah :)
Ne demek canım Rabbim hepimizin güzel gönlüne göre versin inşallah. Emek sarfediyoruz ve hakediyoruz Rabbimin izniyle

Canim test yapmistim dun negatif öyle bir yerdeyim ki saglik yönunden berbat ister olsun ister olmasin modundular olursa ultrasyon tarihi verdiler olmazsa ara bizi dondurulmus emriyonu denersin dendi Rabbime sigindim kucagimizi bos koymasin
Anladim canim rabbim yardimciniz olsun. Zor bi durum

Gerçekten sabır işi canım bakalım benim kaç tanesi gidicek hayırlısı artık beklicez geç olsunda güç olmasın Rabbim evlatlerını sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah

Sağol canım henüz ücret ödemedik canım 400 yada 450 dolardı yanlış hatırlamıyosam

Canm bizim pgt(fish)ve ngs yapıldı. 10 güne sonuçların tamamı geldi.4 embriyon var yüksek ihtimal sağlıklıların gelir inşallah..İki ay değil bir ay ertelenmiş olur canm.Hem rahim de dinlenmiş olur.
Evet haklısın canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah

Gerçekten sabır işi canım bakalım benim kaç tanesi gidicek hayırlısı artık beklicez geç olsunda güç olmasın Rabbim evlatlerını sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah
Amin canim benim. Herseyin hayirlisi olsun

yok olur mu hiç öyle şey estağfirullah.
rüyan çok güzelmiş inşallah bir gün gerçek olur.
bu sabah da denedim ama test tekrar negatif.
inşallah ara verdiğim dönemde kendiliğinden olur da rüyan çıkar.
çok teşekkür ederim.
sen hayırlı haber verirsin inşallah.

Aynen canım sonuna geldik şükürler olsun ama sonu da transfer sonucu bekler gibiymiş zaman geçmek bilmiyor. Az bi kasık ağrım oluyor ayy geliyor galiba diyorum ama gelen giden yok :) hayırlı sağlıklı sıhhatli gelir umarım. Seninkiler de büyümüştür

Kan ver!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…