- 12 Ocak 2018
- 61
- 60
- 3
- 39
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #29.821
Canim Allah razi olsun ama.ben yabanci ulkedeyim öyle bir sansim yok umurlarinda bile degil tup bebekten önce ne bir test ne birsey Rabbim senin bebeginide kucagina saglikla almayi nasip etsin ins arkadasim dua edin kizlarMerhaba benim 8. Günü kanama oldu bende negatif olduğunu hatta regli olduğumu dusundum Dr aradim hemen test istedi pozitif çıktı aynı gün proluton Depot iğne oldum ilk 3 ay kahverengi akıntı daima oldu ama her akıntıda Dr ile iletişim halindeydim
Ins öyledir canim Rabbim bebislerinizi sagsalim.kucaginiza almayi nasip etsin inss duami eksik etmiyorum ama Rabbim hakkimizdan hayirlisini versin tskurler arkadasimCanım hem benim hem de kuzenimin yerleşme kanaması olduve şükürler olsun hamileyiz :) seninki de inşallah yerleşme kanamasıdır. Elini karnına koyup ya muhyi zikrini çek
Ne demek canım Rabbim hepimizin güzel gönlüne göre versin inşallah. Emek sarfediyoruz ve hakediyoruz Rabbimin izniyleIns öyledir canim Rabbim bebislerinizi sagsalim.kucaginiza almayi nasip etsin inss duami eksik etmiyorum ama Rabbim hakkimizdan hayirlisini versin tskurler arkadasim
Amiin arkadasim ins bende bu agrilara lekelenmelere ragmen pozitif sonuc görurumNe demek canım Rabbim hepimizin güzel gönlüne göre versin inşallah. Emek sarfediyoruz ve hakediyoruz Rabbimin izniyle
Ne demek canım Rabbim hepimizin güzel gönlüne göre versin inşallah. Emek sarfediyoruz ve hakediyoruz Rabbimin izniyle
Anladim canim rabbim yardimciniz olsun. Zor bi durumCanim test yapmistim dun negatif öyle bir yerdeyim ki saglik yönunden berbat ister olsun ister olmasin modundular olursa ultrasyon tarihi verdiler olmazsa ara bizi dondurulmus emriyonu denersin dendi Rabbime sigindim kucagimizi bos koymasin
Gerçekten sabır işi canım bakalım benim kaç tanesi gidicek hayırlısı artık beklicez geç olsunda güç olmasın Rabbim evlatlerını sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallahCanim bu is sabir isi. Eger doktorun pgt ye gitsin dediyse bundada bir hayir vardir ki ben eylulde basladim tup bebege Aralikta nasip oldu transferim. Embriyo basina 350 dolardi bizim. Bizde 10 yumurtanin sadece 3tanesini yollayabildik. Cok sukur iki tanesi saglikli geldi . Bi tanesi transfer edildi. Cok sukur simdilik iyi gidiyoruz
Sağol canım henüz ücret ödemedik canım 400 yada 450 dolardı yanlış hatırlamıyosamCanım hayırlısı olsun inşallah. Pgt ye benimde gidecek tedaviye başlayabilirsem. Üzülme geç olsun güç olmasın. Pgt için ücret ne ödediniz acaba
Hayırlı olsun canım transfer günü sayılmaz yedinci günün iyi bir değer katlanarak artar inşallah
Evet haklısın canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallahCanm bizim pgt(fish)ve ngs yapıldı. 10 güne sonuçların tamamı geldi.4 embriyon var yüksek ihtimal sağlıklıların gelir inşallah..İki ay değil bir ay ertelenmiş olur canm.Hem rahim de dinlenmiş olur.
Amin canim benim. Herseyin hayirlisi olsunGerçekten sabır işi canım bakalım benim kaç tanesi gidicek hayırlısı artık beklicez geç olsunda güç olmasın Rabbim evlatlerını sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah
Sağol canım bilgi verdiğin için Allah hakkımızda hayırlısını versinSağol canım henüz ücret ödemedik canım 400 yada 450 dolardı yanlış hatırlamıyosam
Bunu yazmak için çok düşündüm, sonunda yazmaya karar verdim. 2 3 gün önce ben rüyamda senin test sonucunu 500 olarak görmüştüm, bu dönemde herkes çok hassas oluyor yazıp yazmamak konusunda bundan çok düşündüm ama doktorların 12 gün sonra demesi bence bazı tecrübelerden sonra karar verdikleri bir şeydir bildiğin gibi normalde 7. veya 8. gün bhch kana karismaya başlıyor. Lütfen moralini her ne olursa olsun yüksek tut. Haddimi aştıysam özür dilerim.
Amin canim cumlemizin inssAnladim canim rabbim yardimciniz olsun. Zor bi durum
amin canimInsallah öyledir canim resmen ömrumden ömur gitti sancilarim olmasa Rabbim kimsenin kucagini bos koymasin ins
Embriyo başına mi bu ücret alındı?Sağol canım henüz ücret ödemedik canım 400 yada 450 dolardı yanlış hatırlamıyosam
Daha ücret ödemedik belli olmadığı için ama ebriyo başınaEmbriyo başına mi bu ücret alındı?
Aynen canım sonuna geldik şükürler olsunAyyy 39.hafta mı geldiii :) Maşallah. Heyecan zirvededir şimdi. İnşallah rüya gibi güzel bir doğum olur canım. Benim hayatımın en güzel günüydü:) Kardeşim fotoğraf çekmiş ama şimdiki aklım olsa telefonumu birinin eline verirdim. Bol bol video ve fotoğraf çek derdim. Sağlıkla gelsin inşallah :)
Kan ver!arkadaşlar herkese günaydın.
hakkımda yazdığınız her motive edici mesaj için çok teşekkür ederim.
transfer hariç bu gün 8.günüm ve erken gebelik testim negatif.
iki tane 5aa embriyo transfer olmuştum, hücreleri sayılamayacak kadar çoktu.
ben hep hayırlısı diye dua ettim, demek ki hayırlısı değilmiş ki Rabbim nasip etmedi.
Allah tan gelene sorgusuz sualsiz hamd olsun.
bana düşen başka bir şey yok.
insan hissediyor, bende taa cumartesi gecesi hissetmiştim tutmadığını.
kısmet nasip.
siz hayırlı haberler verin ki ben kendim gibi sevinmeye devam edeyim.
@-Gul- hayırlı olsun. gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla devam ettirsin. sağlıkla kucağına versin.
Kan ver!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?