Transfere geri sayim

ne bu şiddet yahu :)
22sinde test günüm yani pazartesi vereceğim.
Canım benim çünkü kendini öyle bir inandırmışsın ki eğer o test pozitif çıkarsa bebeğine boşuna zarar vermiş olacaksın. Tuttuysa da belki de kötü etkilenecek. Bu kadar umutsuz olunmaz yani .kan ver rahatla bari yoksa da haklı yere üzülürsün biz de acına ortak oluruz canım yazık oluyor böyle...

canım benim bu benim 3.denemem.
yani ben bu anları 3 kere yaşadım.
diğer ikisinde de tutmadığını düşündüren şeylerim vardı bunda da var.
kaldı ki bu gün 9.günüm ultra erken gebelik testim tekrar negatif.
blast 2 adet 5.gün embriyom vardı şu güne ultra koyu iki çizgim olması gerek yani.
amacım benim kimseyi sinir etmek değil.
ha olumsuz düşünüp de sonra olumlu sonuç almayı da planlıyor halim yok.
bende isterdim olumlu pozitif olmak ama olunmuyor malesef.

Sağol canım aminnn
Senin nasıl gidiyor her şey yolundadır inşallah?
İyim canım yani öyle olmak istiyorum. Uzun zamandır pek kk girmiyorum cünkü bayadır doktor doktor geziyorum vajinal kanamam oldu iki ay sonra da burun kanaması ve ağzımdan kan gelmeye başladı özel testler yapdırdım ama sonucun cıkmasına daha var yani baya tedirginim bana da dua ederseniz sevinirim kızlar inşAllah senin ve diğer kızların hamileliği sorunsuz gecer

ne bu şiddet yahu :)
22sinde test günüm yani pazartesi vereceğim.
Bi umut olsun içinde canım hani şu müzisyen anne var ya Kartal bebeğin annesi o kadın nasıl umut dolu o çocuk resmen ölümden döndü kadın hep olumlu düşündü bana her konuda umudu hatırlatıyor pes etmemeyi öğretiyor inşâAllah kan testin pozitif çıkacak

Bitanem seni cok iyi anlıyorum biliyorsun benim de 5 tüp bebek denemem oldu bir ameliyat gecirdim ve astım hastası oldum hamile kalalı astımımda azdı yani kolay değil yaşadıklarımız ve mağlesef her denemede daha da ağırlaşıyor insanın omzundaki yük ama inan her zaman dualarımdasın Allahım senin o güzel kalbine göre hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşAllah

ılımlı msjından ötürü teşekkür ederim.
canım benim ben zaten umut ve yaşam sevinci dolu biriyim.
sadece biraz gerçekçiyim diyelim.
aslına bakarsan biraz da canım sıkılıyor konuşup duruyorum.
düşünsene histereskopi oldum laparoskopi oldum.
transfer günü 3 çizgi olmuş 13 mm rahim duvarı, muhteşem.
2 tane sayılamayacak kadar hücreli blast 5.gün embriyosu, muhteşem.
yaş 27, 3.deneme.
sonsuz umut ve istek..
olmadığını hissedince, testler negatif olunca insan yanlış ve hata nerede diye düşünüyor.
sonsuz üzülüyor bir kere.
3.gün embriyoları 7.günde çıkmış kaset testlerde.
herkes bana umut var diyor ama ben biliyorum sonuçta benim içime kondu o yavrular.
boş hissediyorum.
ha bu durumda umutlu olupta test kağıdını elime alıp şok yaşamış gibi yapamam.

BirAsilAnnesi canım benim de 2negatif denemem var öncesinde yaptırdığım aşılama ve yumurta takiplerini saymıyorum bile aldığımız her negatifte aynı duyguyu hissediyoruz teselli falan hiç hoş gelmiyor en yakınlarından bile! Hayırlısı diyoruz vardır Rabbimin bir bildiği deyip ona sığınıyoruz inancımız olmasa bu ağır yükü kaldırmak çokta kolay değil bende 3. Tedavimdeyim artı tüpsüz bi kadın olacağım ama yinede tüp bebekle şansımız var diye hamdolsun Rabbim çaresiz dert vermesin imtihanımızı kolay eylesin en kısa zamanda da hayırlısıyla nasip etsin isteyen herkese bizi bizden de başka anlayan hiç kimse yok yaşamayan anlamıyor ya da anlayamıyor

anne olmak hep zor hep evhamlı hep emek istiyor canım benim.
sende çok uğraştın uğraşıyorsun.
Rabbim sana ve yavruna sağlık sıhhat versin.
sağlıkla kucağına versin inşallah.
her şey Allah tan.
bir gün yazdıysa bana da nasip olur.
o günü sabır ve duayla bekleyeceğim.

Haklısın canım ne diyeyim

Allah düşmanımı dahi evlat hasretiyle sınamasın canım benim.
çok çektik çekiyoruz Rabbim emeklerimizi görüyor inşallah.
ben hep hayırlısı diye dua ettim demek ki hayırlısı değilmiş ki Rabbim nasip etmedi.
o her şeyi bilendir, kısmet nasip.
benim de tek tüpüm alındı.
yılmak yok tek tüpümle mücadeleye devam edeceğim.
olmadı diye haşa yüz çevirmek yok, duamızda sadakatla devam edeceğiz.

Amin canım hayırlısı olsun aynen düşmanıma bile yaşatmasın tek tüpüm bi sene önce alındı tekrar hsg çekilince kalan tüpümde de hidrosalpenks olduğu çıktı aldırıp öyle transfer olcam nasipse

benim de sol tüpüm hidrosalpenksti laparoskopiyle alındı.
ondan sonra bu denememi yaptım.
kesinlikle operasyondan sonra dene sende transferi.
sağ da aslına bakarsan çok çok iyi değil ama iş görür dedi doktorum.
Allah ol deyince olmayacak şey yok.
inşallah kısmetli zamana denk geliriz, bizim de sonunda yüzümüz güler.

Keşke onu da aldırsaydın gittiğim bütün tüp doktorları bana öyle demişti biz tüp bebekçiler tüpü pek sevmeyiz onlara ihtiyacımız Yol dediler benimde ilk filminde sadece sağ belirgin sosis gibi şişik ki ultrasonda bile görünüyordu ameliyatımı yapan dr çok tecrübeli ama tüp dru değil ameliyat sırasında sol tüpümün normal olduğunu o yüzden almadığını söyledi ameliyat olup memoriale gittim keşke aldırsaydın dediler tekrar film istediler çekildim hakkaten onada sıçramış bide diyorlar ki drlar ikisini birden almıyormuş hastalar bizi kalıcı infertil yaptı diye dava açabiliyormuş o yüzdem dr iki tüpü birden almazmış yazı yazdı imza attı sorumluluk bende diye de gerek yok olan olmuş artık

BirAsilAnnesi canım, mesajlarını yeni gördüm.ne diyeceğini bilemiyor bazen insan. Sen hep umut enerji ve istek dolusun. Kalbin temiz Allaha inancın sonsuz. Çaba emek desen hepsi var. Sadece vakti saati var işte onu bekliyor. Ne demişler her nasip vaktinin esiridir. Bir gün zamanı geldiğinde bir bir çözülecek pırangalar. Çabaya emeğe devam Allahın izniyle.
Hem kendi tüplerinden biri sende hala normal yolla şansın var. Benim ameliyatta esnasında iki tüpümünde alınma ihtimali kuvvetli. Olsun ama ümit etmeye devam edeceğiz . Allah yar ve yardımcımız olsun. İnşallah ennn kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz ..

Sinir olduğumdan ya da canını sıkmak için yazmadım ben sana. O ünlem işareti de şiddetten değil mutlaka kan ver anlamaındaydı. Burda iyi kötü neler paylaştık kaç zamandır. Sayfa senin sayfan seni böyle umutsuz görünce ben de üzüldüm açıkçası. Benim de 3.denemem ve idrarda çıkmadığında hep kan vermiştim ki o yüzden ümitlenmiyeyim daha fazla diye.çünkü insanın içimde ister istemez umut oluyor.seni anlıyorum emin olabilirsin. Keşke gerçekten mucize olsa. Yoksa da işin peşine düşmeni tavsiye ederim 5aa iki embriyonun tutmaması çok normal değil bence. Hatta madem öyle tavsiye demeyelim de benim düşüncem diyelim. İnşallah en kısa zamanda sen de pozitifi görürsün. Anneliği hakedenler anne olmalı bu dünyada. Sadece destek olmaya çalışıyoruz birbirimize amacımız kırmak sinir bozmak değil. Geçmiş olsun tekrar üzgünüm...

BirAsilAnnesi ayrıca günlerdir bu sayfaya sırf senin sonucuna bakmak için giriyorum daha 7.günde idrarda yok yazdın. Bugün tekrar bakınca gerçekten üzüldüm

BirAsilAnnesi ayrıca günlerdir bu sayfaya sırf senin sonucuna bakmak için giriyorum daha 7.günde idrarda yok yazdın. Bugün tekrar bakınca gerçekten üzüldüm

Canım benim hamilesin seni üzmek istemem asla. Bir hatam olduysa özür dilerim. İyi niyetinden şüphem yok. Kapatalım konuyu. Allah can sağlığı versin boş verelim.

Canim pek iletişim kurmamış olsak ta paylaşımlarına çok denk geldim.Takip ediyorum durumunu. Topice özellikle seninle ilgili bir gelişme var mı diye bakıyorum. Tüm kalbimle diliyorum ki inşallah testi yaptigin zaman idrar testine henüz beta hcg geçmemiştir. Kan tahlili sonucunu yüksek bir değerle alırsın innnşallah..Allah yardımcın olsun yüzünü güldürsün canım..

Canım benim hamilesin seni üzmek istemem asla. Bir hatam olduysa özür dilerim. İyi niyetinden şüphem yok. Kapatalım konuyu. Allah can sağlığı versin boş verelim.
Ben de üzmek istemiyorum inan çok üzüldüm durumuna sen umutlandın ama ben de umutla bekledim.yanlış anlaşıldıysam kusura bakma. Bu kadar kaliteli iki embriyo transfer olunca da insan daha da beklenti içine giriyordur tahmin edebiliyorum sen nerde denedin? Doktorunla görüştün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…