Transfere geri sayim

Kızım büyüdü. 3 ay 10 günlük oldu çok şükür. Ama bir evlat ne emeklerle büyüyor. Allah tüm annelere kolaylık versin. Sana da sağlıklı kolay bir doğum dilerim canım

BirAsilAnnesi canım sonucu seninle beraber hepimiz bekliyoruz inan. Hatırla ilk transferimde ben de nasıl ümitliydim, her şey süperdi, en kalitelisinden iki embriyo, rahim iyi, dinlemiş filan. Erkenden başladım testlere, her negatifte çöktüm. İşte o yüzden ikinci transferde asla idrar testi yapmadım ve kan testi gününe kadar bekledim. İyi ki de öyle yapmışım. Benim idrara geçişi hiç öyle koyu çizgiyle olmuyor. Kan sonucumun 165 çıktığı gün sadece görmek için idrar yapmıştım ve gözle görünen ama gayet açık renk çizgi çıkmıştı. Belki de 7-8.günler başlasam çıkmayacaktı.

Evet belki tutmadı gerçekten ama senden ricam bir sonraki denemede yapma şu testleri ve kendini bu olumsuzluğa sokma. Ben vücudumuzun çok fazla etkilendiğine inanıyorum.

Rabbim hepimizin kucağını sağlıklı evlatlarla doldursun İnşallah.

Kizlar merhaba benim dün transferim vardı. Hiç bişey hissetmiyorum
Erken degilmi ya nedende şeytan vesvese veriyor bana

hsg de sağımda kısmi geçiş vardı. bende laparoskopiye girerken doktorum sağ kötüyse onu da alırım dedi. laparoskopi sırasında tekrar sıvı geçişi yapmış geçiş var kısmi tıkanıkları da açmış. çok şükür onda hidrosalpenks de yok. solum alındı zaten. her şeyin hayırlısı olsun. bazıları spiralle hamile kalıyor Allah ın katında imkansız yok. normal yolla deneyeceğim nasip olur inşallah.

çok teşekkür ederim Allah razı olsun ettiğin her güzel cümlen için.
her şey güzel mükemmel olabilir ama Allah ol demedikten sonra her şey nafile.
inşallah bize de bir gün lütfunu gösterir.
asla yüz çevirmem dualarımda ısrarcıyım.
Allah mükafatını verir inşallah.
senin de hayırlı zamanda hayırlısıyla yüzün gülsün canım benim.

çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
bu yazdıklarınız inanın benim için çok değerli.
inşallah dediğin gibi olur canım benim.
her şey kısmet nasip.
yazımızda ne varsa o olur.
bende tüm kalbimle diliyorum ki kimin hakkında iyi düşünüyorsanız Allah size bin katı hayırlı kapılar açsın.

ne kadar harika olsa da şartlar nihai sonuç Allah ol deyince oluveriyor.
o yüzden insan eli ne yapsa bir yere kadar.
sorunum giderildi bir sıkıntım yok.
belki genetiğe gönderilir son kalan dondurulmuşlarım.
aklıma başka bir şey gelmiyor artık.
ikimizin de stresli zamanı ben unuttum gitti bile konuştuklarımızı.

ya aslında ben ilk iki denememde hiç idrar testi yapmamıştım.
bu sefer ne oldu da böyle oldu bilmiyorum.
evet haklısın bence de idrar testi olayı hataydı.
bir sonraki transferimi olduğumda idrar testlerinden kesinlikle uzak duracağım.
bu akşam test vereceğim sonucu belki yarın alırım.
bu gün 10.günüm zaten.
22 ocak ı beklemek istemedim çünkü eğer gerçekten olumsuzsa bir an önce ilaçları bırakıp adet olmak istiyorum.
normal yolla deneyeceğim tedavinin etkisi geçmeden.
inşallah Allah ım emeklerimin mukafatını verir.
karnına dokun dua et benim için bol bol.

Kızım büyüdü. 3 ay 10 günlük oldu çok şükür. Ama bir evlat ne emeklerle büyüyor. Allah tüm annelere kolaylık versin. Sana da sağlıklı kolay bir doğum dilerim canım
İnşallah canım sağolasın Tabiki annelik zor ve bi o kadar da güzel bir mertebe Rabbim dileyen ve hakkıyla büyütebilecek herkese nasip etsin

Cemrecim inşallah Rabbim en kısa zamanda mucizesini göstersin. Ol deyince olduran Rabbime göre güçlük mü var. Kuzenimi anlattım daha önce. Ona doktorumu önermiştim herşey mükemmel 5.gün 1embriyo transfer edildi ve biz hep umutluyuz olacak diyoruz. Ve 10.gün kan testi sonucu 0.65 negatif yani. Biz çok üzüldük doktor 12.gün tekrarla bile demedi direk ilaçları bırak dedi. Bi hafta ilaç kullanmadı ama adette olmadı ve bi hafta sonra idrarda sonuç pozitifti. İki kez tedavi oldum bi kürtaj var kalp atışı oluşmadığı için ve sonrasında histeroskopi.. Hiç olumsuz düşünmedim. Ortada bebek yokken elimde sürekli bebek örgüleri vardı bigün bunları giyecek diye dolanıyordum. Rabbim yeterki ol desin. Hepimiz için ismen olmasa da çok çok dua ediyorum. İnşallah Rabbim hepimize hayalimde bile mis gibi kokan o evlatları kucaklamayı koklamayı nasip etsin...

evet Rabbim in mucizesi çok her şey olabilir canım benim.
bende senin gibi umutla bekleyeceğim.
evet bu sefer ki beni bir başka üzdü ama bu gün kan testine göre bakacağım yine de.
daha fazla kesin konuşup antipatik olmak istemiyorum.
her şey nasip kısmet.
ilerisi için, normal yolla olması için hala umudum var Allah a şükür.
senin de doğum oldu olacak Rabbim sağlıkla kucağına versin kuzum.

Amin canım benim sağolasın biz minnoşumla şimdi duâ ediyoruz teyzelerimize, doğum anında da duâ edeceğiz ve sonrasında da inşallah

Ederim canım tabi ki, hatta yarın doktor hastaneye çağırdı geçen kontrol tansiyonum biraz yüksekti. Yarın da öyle olursa kan değerlerime bakacak ve duruma göre doğumu başlatabilirim dedi bakalım.

Arkadaşlar kan testim negatif.
Hayirlisi olsun arkadasim ins Rabbim bir dahaki sefere verir uzulme diyemiyecegim ben kan testi daha yaptirmasamda bende ayni durumda sayilirim icinde ne firtinalar koptugunu cok iyi anliyorum umarim Rabbim en kisa zamanda tup bebege bile gerek kalmadan evlatlarini kucagina almayi nasip eder

Arkadaşlar kan testim negatif.
Ne diyeceğimi bilemiyorum bulamıyorum kalbim acıdı, tesellim gençsin, embriyon oluyor hemde 5aa üstelik buna anlam veremiyorum deşerek seni daha fazla üzmekte istemiyorum, Allah'ın dediği olur diye hep söyledik, vakti saati tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah kuzum, dualarım kalbim seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…