- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #29.881
canim benim yaaaaArkadaşlar kan testim negatif.
İyim canım yani öyle olmak istiyorum. Uzun zamandır pek kk girmiyorum cünkü bayadır doktor doktor geziyorum vajinal kanamam oldu iki ay sonra da burun kanaması ve ağzımdan kan gelmeye başladı özel testler yapdırdım ama sonucun cıkmasına daha var yani baya tedirginim bana da dua ederseniz sevinirim kızlar inşAllah senin ve diğer kızların hamileliği sorunsuz gecer
Canım benim sende iyiki varsınHepinize tek tek cevap yazamayacak kadar kafam dolu ve dalgın arkadaşlar kusura bakmayın. Hepinize teşekkür ederim. Zaten sonucu geçen hafta cumartesi gecesi hissetmiştim yine de kağıtta negatifle yüzleşmek beni çok üzdü. 4. Yani son hakkımı hemen kullanmayacağım doğal yoldan deneyeceğiz. Sevdiklerim için güçlü duruyorum ama içimdeki yara genişledikçe genişliyor. Rabbim bir gün bana da nasip eder inşallah anne olmayı. Tekrar teşekkürler. İyi ki varsınız.
Canım çok geçmiş olsun rabbimin mucizeleri çoktur inşallah sanada en güzelini nasib eder kucağını doldurur dualarım seninleHepinize tek tek cevap yazamayacak kadar kafam dolu ve dalgın arkadaşlar kusura bakmayın. Hepinize teşekkür ederim. Zaten sonucu geçen hafta cumartesi gecesi hissetmiştim yine de kağıtta negatifle yüzleşmek beni çok üzdü. 4. Yani son hakkımı hemen kullanmayacağım doğal yoldan deneyeceğiz. Sevdiklerim için güçlü duruyorum ama içimdeki yara genişledikçe genişliyor. Rabbim bir gün bana da nasip eder inşallah anne olmayı. Tekrar teşekkürler. İyi ki varsınız.
Anladım cnm iyiki ona gitmemisim o zamn suan banu kumbak aygun e gidiyorum gerçekten çok memnun kaldım inş güzel sonuçlar alırım çarşamba yada perşembe yumurtalarim toplanacak inş bi aksilik olmazsa bakalimcnm bnde o doktordayım. 2 aşılma bir tüp negatif oldu bnm
Hepinize tek tek cevap yazamayacak kadar kafam dolu ve dalgın arkadaşlar kusura bakmayın. Hepinize teşekkür ederim. Zaten sonucu geçen hafta cumartesi gecesi hissetmiştim yine de kağıtta negatifle yüzleşmek beni çok üzdü. 4. Yani son hakkımı hemen kullanmayacağım doğal yoldan deneyeceğiz. Sevdiklerim için güçlü duruyorum ama içimdeki yara genişledikçe genişliyor. Rabbim bir gün bana da nasip eder inşallah anne olmayı. Tekrar teşekkürler. İyi ki varsınız.
Cok iyi canim hayirli olaunKızlar dün transfer sonrası 9. gün 72,48 yükselme nasıl sizce bi önceki 7. Gün 13.51 di
Allah razı olsun canım rabbim hepimize kucağımıza almayı nasib etsin inşallahCok iyi canim hayirli olaun
rüyaları çok seviyorum.
orada anne olabildiğim için..
bir gün hepimizin bu duyguyu rüya kadar güzel ama sonuna kadar gerçek yaşayabilmemiz dileğiyle inşallah.
AmiiinnnÇok görürdüm rüyamda bende, Allahım yaklaştırsın inşallah.
Geçmiş olsun inşallah bidahakine bebeğin seninle olur.Sizin sorun neydi 5aa olduğu halde tutmamasına ne dedi doktorunuz ve hangi hastaneydi sizinrüyaları çok seviyorum.
orada anne olabildiğim için..
bir gün hepimizin bu duyguyu rüya kadar güzel ama sonuna kadar gerçek yaşayabilmemiz dileğiyle inşallah.
Hayırlı olsun memnun musunuz gürgandan, size hangi yöntemler uygulandı vitamin falan verildi mi? Bizde şubatta gideceğiz gürganaMerhabalar, aylardır bu forumlardan benimle benzer şeyleri yaşayan siz kadınların tecrübelerinden faydalanıyorum. Şimdi ben de yaşadıklarımı yazmak istiyorum ki başkalarına yardımcı olsun.
30 yaşındayım 2 senedir evliyim. Eşimin ilk evliliğinden 10 yaşında bir oğlu var. Evlendikten 2 ay sonra jinekolojik muayene oldum ve gerekli bütün hormon testlerini yaptırdım. Doktorum arkadaşımdı normalde 1 sene çocuk sahibi olmak için deneme yapılması öneriliyor ama arkadaşım beni ve sabırsızlığımı kırmadı. Hemen tedaviye başladık. 5 ay boyunca klemon ve çatlatma iğnesi ile denedik. Eşim bu arada sperm testi yaptırdı 2 kez. Birinci testte sayısı gayet yüksek ancak spermleein ileri hareketi düşük çıktı. Araştırdık doktora gitti spermlerin en ufak bir durumdan etkilenebileceğini söylediler ve testi yenilemek istedi. Bu sefer sonuç mükemmel çıktı. Klemon ve çatlatma iğnesi 5 kez denenmeye tağmen cevap vermeyince hsg çekti arkadaşım. Bu bir ilacın vajinal olarak verilip röntgen filmi çekilmesidir. Bu sayede tüplerin açık olup olmadığı anlaşılıyor. İlk çekim gününde sonuç alamadık ilaç geri boşaldı. Fazla radrasyon aldıgım için 2. Gün tekrar denendi. Bu sefer film sonuç verdi ve tüplerimin açık olduğu gözlendi. Doktorum rahim yolumun normalden uzun olduğunu bu yüzden ilk gün sonuç alamadığımızı söyledi.
Bir kaç arkadaşımızın tavsiyesi ile ankarada Gürgan Clinic e tedavi için başvurduk. Timur bey ile görüştük bizim hiç bir sorunumuz olmadığını ve çocugumuzun olacağını burada tedavi olmamıza gerek olmadığını söyledi. Biz ısrarcı olduk ve ilk olarak aşılama yöntemini seçtik. (Bilmeyenler için aşılamada sperm vajinal muayene sırasında spermin gelirtirilen yumurta hücresinin anına bırakılması tüp bebek ise geliştirilen yumurtanın sperm ile laboratuvarda döllenip geliştirilip rahime yerleştirilmesidir).
Aşılama öncesinde pregon ile yumurta gelişimi sağlando belirli günlerde muayene ile takibi yapıldı. Yumurta belli bir boyuta gelince eşimden alınan spermler yumurtanın yanına enjekte edildi. Burada sıkıntımız doktorun endişesi sperm sayısınım çok düşük olmasıydı. Aşılama öncesinde verilen örnekteki sperm sayısı sadece 1.5 milyondu. Doktor sonucun negatif çıkacağını üzülmemi söyledi.
Dediği gibi oldu sonuç negatif çıktı 10. Gün hcg sonucu 7 çıktı.
1 ay ara verip tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik. Gonal f ile yumurta gelişimi sağladın takip edildi. 17 adet yumurtam gelişti ve yumurta toplama işlemi yapıldu. 16 yumurta sağlam çıktı. Eşim sperm örneği verdi ve bu sefee sayısı 3 milyon çıktı. Doktorlar önceden yaptırdığımız testlerin sonucu sorgular oldular. Bu sayılarla bizim normal bir gebelik süreci yaşayamacağımızı söylediler. Eşimin oğlunun olması senelee önce olduğu için bir şey ifade etmedi.
16 Yumurta spermler ile döllendi. 11 adet embriyo elde edildi. Bunlardan 2 tanesi 3. Gününde transfer edildi. Kalan embriyoları takipmettiler 5. Güne sadece 2 tane embriyo gitti ve bu 2 embriyo donduruldu. Biz bu denemede çocuğuöuz olacağına emindik embriyoları dondurmayı hiç düşünmemiştik. Burada tedavi olup ilk ayında olumlu sonuç alan arkadaşlarımız çok ısrar etti dondurun diye onları dinledik ve sağ kalan 2 embriyomuzu dondurduk.
Transferden sonra 9. Gün hcg sonucum <1.2 çıktı. Yani sonuç negatifti yıkıldı. Bekleme günlerinde hiç bir belirti hissetmedim. Şişlik ağrı batma kanama akıntı hiç biri olmadı.
Klinik ile görüştük 2 ay rahimin dinlenmesi gerektiğini söylediler. 2 ay bekledik ikinci adetin 3. Gününde muayene gittik. Doktorlar şaşkındı 5. Güne yaşaya eöbriyo olması yaşımın 29-30 olması sonucun olumsuz çıkması onları da şaşırdı. Vahim içine bir ilaç zerkettiler. Rahim kendini beslesin yenilesin diye.
Donmuş embriyolardan transfer için gerekli tedaviye başladık. Lucrin ve sonrasında estrofem kullandım. Bu süreç biraz uzun sürdü bir adet dönemi daha geçirdim ve ondan 12 gün sonra kontrole gittim. Kontrolden 5 gün sonrada transfer gerçekleştirildi. Transferde donmuş 2 embriyomuz de konuldu. Doktorlar çok umutlu emvriyoların durumunun çok iyi olduğunu söylediler. Şimdi bekliyorum 2 gün oldu 8 gün daha bekleyeceğim. Yaklaşık 4 gündür felaket gribim hapşurmaktan öksürmekten nefes alamıyoruö bu kadar vucüt sarsıntısına inşallah embriyolar dayanabilir dua ediyorum. Bugün transfer sonrası 2. gün sağ kasıgımda batma var.
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Süreç ile alakalı ayrıntılı bilgi isteyenlere yardımcı olmaya çalışırım.
Tedavin hayirli olsun bende gurgan clinic e gidiyorum insallah guzel sonuclar alirizMerhabalar, aylardır bu forumlardan benimle benzer şeyleri yaşayan siz kadınların tecrübelerinden faydalanıyorum. Şimdi ben de yaşadıklarımı yazmak istiyorum ki başkalarına yardımcı olsun.
30 yaşındayım 2 senedir evliyim. Eşimin ilk evliliğinden 10 yaşında bir oğlu var. Evlendikten 2 ay sonra jinekolojik muayene oldum ve gerekli bütün hormon testlerini yaptırdım. Doktorum arkadaşımdı normalde 1 sene çocuk sahibi olmak için deneme yapılması öneriliyor ama arkadaşım beni ve sabırsızlığımı kırmadı. Hemen tedaviye başladık. 5 ay boyunca klemon ve çatlatma iğnesi ile denedik. Eşim bu arada sperm testi yaptırdı 2 kez. Birinci testte sayısı gayet yüksek ancak spermleein ileri hareketi düşük çıktı. Araştırdık doktora gitti spermlerin en ufak bir durumdan etkilenebileceğini söylediler ve testi yenilemek istedi. Bu sefer sonuç mükemmel çıktı. Klemon ve çatlatma iğnesi 5 kez denenmeye tağmen cevap vermeyince hsg çekti arkadaşım. Bu bir ilacın vajinal olarak verilip röntgen filmi çekilmesidir. Bu sayede tüplerin açık olup olmadığı anlaşılıyor. İlk çekim gününde sonuç alamadık ilaç geri boşaldı. Fazla radrasyon aldıgım için 2. Gün tekrar denendi. Bu sefer film sonuç verdi ve tüplerimin açık olduğu gözlendi. Doktorum rahim yolumun normalden uzun olduğunu bu yüzden ilk gün sonuç alamadığımızı söyledi.
Bir kaç arkadaşımızın tavsiyesi ile ankarada Gürgan Clinic e tedavi için başvurduk. Timur bey ile görüştük bizim hiç bir sorunumuz olmadığını ve çocugumuzun olacağını burada tedavi olmamıza gerek olmadığını söyledi. Biz ısrarcı olduk ve ilk olarak aşılama yöntemini seçtik. (Bilmeyenler için aşılamada sperm vajinal muayene sırasında spermin gelirtirilen yumurta hücresinin anına bırakılması tüp bebek ise geliştirilen yumurtanın sperm ile laboratuvarda döllenip geliştirilip rahime yerleştirilmesidir).
Aşılama öncesinde pregon ile yumurta gelişimi sağlando belirli günlerde muayene ile takibi yapıldı. Yumurta belli bir boyuta gelince eşimden alınan spermler yumurtanın yanına enjekte edildi. Burada sıkıntımız doktorun endişesi sperm sayısınım çok düşük olmasıydı. Aşılama öncesinde verilen örnekteki sperm sayısı sadece 1.5 milyondu. Doktor sonucun negatif çıkacağını üzülmemi söyledi.
Dediği gibi oldu sonuç negatif çıktı 10. Gün hcg sonucu 7 çıktı.
1 ay ara verip tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik. Gonal f ile yumurta gelişimi sağladın takip edildi. 17 adet yumurtam gelişti ve yumurta toplama işlemi yapıldu. 16 yumurta sağlam çıktı. Eşim sperm örneği verdi ve bu sefee sayısı 3 milyon çıktı. Doktorlar önceden yaptırdığımız testlerin sonucu sorgular oldular. Bu sayılarla bizim normal bir gebelik süreci yaşayamacağımızı söylediler. Eşimin oğlunun olması senelee önce olduğu için bir şey ifade etmedi.
16 Yumurta spermler ile döllendi. 11 adet embriyo elde edildi. Bunlardan 2 tanesi 3. Gününde transfer edildi. Kalan embriyoları takipmettiler 5. Güne sadece 2 tane embriyo gitti ve bu 2 embriyo donduruldu. Biz bu denemede çocuğuöuz olacağına emindik embriyoları dondurmayı hiç düşünmemiştik. Burada tedavi olup ilk ayında olumlu sonuç alan arkadaşlarımız çok ısrar etti dondurun diye onları dinledik ve sağ kalan 2 embriyomuzu dondurduk.
Transferden sonra 9. Gün hcg sonucum <1.2 çıktı. Yani sonuç negatifti yıkıldı. Bekleme günlerinde hiç bir belirti hissetmedim. Şişlik ağrı batma kanama akıntı hiç biri olmadı.
Klinik ile görüştük 2 ay rahimin dinlenmesi gerektiğini söylediler. 2 ay bekledik ikinci adetin 3. Gününde muayene gittik. Doktorlar şaşkındı 5. Güne yaşaya eöbriyo olması yaşımın 29-30 olması sonucun olumsuz çıkması onları da şaşırdı. Vahim içine bir ilaç zerkettiler. Rahim kendini beslesin yenilesin diye.
Donmuş embriyolardan transfer için gerekli tedaviye başladık. Lucrin ve sonrasında estrofem kullandım. Bu süreç biraz uzun sürdü bir adet dönemi daha geçirdim ve ondan 12 gün sonra kontrole gittim. Kontrolden 5 gün sonrada transfer gerçekleştirildi. Transferde donmuş 2 embriyomuz de konuldu. Doktorlar çok umutlu emvriyoların durumunun çok iyi olduğunu söylediler. Şimdi bekliyorum 2 gün oldu 8 gün daha bekleyeceğim. Yaklaşık 4 gündür felaket gribim hapşurmaktan öksürmekten nefes alamıyoruö bu kadar vucüt sarsıntısına inşallah embriyolar dayanabilir dua ediyorum. Bugün transfer sonrası 2. gün sağ kasıgımda batma var.
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Süreç ile alakalı ayrıntılı bilgi isteyenlere yardımcı olmaya çalışırım.
Teşekkür ederim inşallah istediğimiz gibi olur herşey. Ağuatostan beri gidiyoruz. Hizmette sınırları yok temiz ferah doktorlar bilgili iyi ancak bir çok yerde bu şikayete görebilirsiniz yeri geldiğinde uzun saatler bekletilebiliyorsunuz. Aşılama yumurta toplama tüp bebek ve donmuş embriyo transferi olmak üzere 4 farklı aşamada tecrübe ettik gürgabı hepsinde ilaçlar dozlar işlemler farklı.Hayırlı olsun memnun musunuz gürgandan, size hangi yöntemler uygulandı vitamin falan verildi mi? Bizde şubatta gideceğiz gürgana
Sizn ne aşamada biz artık gün sayıyoruz teste son 7 günTedavin hayirli olsun bende gurgan clinic e gidiyorum insallah guzel sonuclar aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?