Transfere geri sayim

İmsi, embriyo kamera takip sistemi falan uygulandı mı? Vitamin falan kullandınız mı?

İmsi, embriyo kamera takip sistemi falan uygulandı mı? Vitamin falan kullandınız mı?
Evet zaten yumurtaları döllemek için her spermi almıyorlar morfolojik olarak en iyi spermleri seçiyorlar. Transfer öncesinde ve sırasındaembriyoların mikroskopik görüntüleri gösterildi. Özel bir vitamin kullanmadım

Biz kullanıyoruz vitamin inofolik verdi gurgan ilave bişeyler aldım bende yumurta kalitesine katkı olsun diye,benim için imsi yöntemi ve embriyo kamera izleme önemliydi teşekkür ederim inşallah sizinde pozitif olur

İnsallah sorunsuz bi sekilde cabucak gecer pozitifi gorursunuzz. Ben cumartesi son kontrole gittim. Az once de catlatma ignemi vurundum. Sali gunu toplanacak insallah
Teşekkür ederim. Korkmayın anestezi altında oluyor hiç bir sey duymuyoraunuz sonrasında da hiç sıkıntı olmuyor. Az kalmış sizinde

Biz kullanıyoruz vitamin inofolik verdi gurgan ilave bişeyler aldım bende yumurta kalitesine katkı olsun diye,benim için imsi yöntemi ve embriyo kamera izleme önemliydi teşekkür ederim inşallah sizinde pozitif olur
İnşallah. Allah herkesin gönlüne göre versin. Herkese farklı şeyler uygulayabiliyor gürgan giden bir aile dostumuzda erkekte ilaç kullanmış mesela 2 ay bizde öyle bir sey olmadı. Zaten o yğzden başarı olduklarını savunuyorlar kişiye özel tedavi diye.

Teşekkür ederim. Korkmayın anestezi altında oluyor hiç bir sey duymuyoraunuz sonrasında da hiç sıkıntı olmuyor. Az kalmış sizinde
yok korkmuyorum 4. Denemem zaten :) ama anesteziden cikinca ben aglayarak uyaniyorum cok fena hickira hickira. Yani ilk ucunde oyle oldu. Hemsireler ne yapacagini bilmiyordu. Beni zor susturuyorlardi. kendime geldikten sonrada epey devam ediyodum aglamaya.

İnsan uyutulurken ne düşünürse ayılırkende onu yaşarmış. Mutşu olduğunuzu ebaldınıza giden yolda koştuğunuzu düşünüb pozitif şeyler düşünün aklına ağlamayı getirmeyin denemede fayda var

ya ilkinde hic oyle seyler de dusunmemistim ama bilmiyorumm kafam guzel oluyor sanirim.

İyi çok şükür canım hakkından hayırlısı olsun tek tüple hamile kalan çok bende çok istedim bayada bekledik ama olması çünkü benim tüpümün olduğu yumurtalığım biraz tembsk sağ yumurtalığımda yumurta oluyordu normal döngümde o yüzden artık canımı sıkmicam dr eşimin değerleri için de normal yolla zor demişti laf aramızda kendimi de iyi avuttum

Geçmiş olsun inşallah bidahakine bebeğin seninle olur.Sizin sorun neydi 5aa olduğu halde tutmamasına ne dedi doktorunuz ve hangi hastaneydi sizin

Tutmaması için bir sebep bulamıyor doktorum.
Medicana da tedavi görüyorum.
Her şey insan eliyle mükemmel de olsa veren Allah.
Olmayınca olmuyor.
Nasip kısmet.

Merhaba canlarım.
internetten inofolic combi siparişi vermiştim.
resimde kapsül mavi gözüküyor ama elimdeki kahverengi kapsül.
bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…