- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #29.901
İmsi, embriyo kamera takip sistemi falan uygulandı mı? Vitamin falan kullandınız mı?Teşekkür ederim inşallah istediğimiz gibi olur herşey. Ağuatostan beri gidiyoruz. Hizmette sınırları yok temiz ferah doktorlar bilgili iyi ancak bir çok yerde bu şikayete görebilirsiniz yeri geldiğinde uzun saatler bekletilebiliyorsunuz. Aşılama yumurta toplama tüp bebek ve donmuş embriyo transferi olmak üzere 4 farklı aşamada tecrübe ettik gürgabı hepsinde ilaçlar dozlar işlemler farklı.
Evet zaten yumurtaları döllemek için her spermi almıyorlar morfolojik olarak en iyi spermleri seçiyorlar. Transfer öncesinde ve sırasındaembriyoların mikroskopik görüntüleri gösterildi. Özel bir vitamin kullanmadımİmsi, embriyo kamera takip sistemi falan uygulandı mı? Vitamin falan kullandınız mı?
Vitamine takılmayın yeterince fazlaca ilaç kullanacaksınız zatenİmsi, embriyo kamera takip sistemi falan uygulandı mı? Vitamin falan kullandınız mı?
Biz kullanıyoruz vitamin inofolik verdi gurgan ilave bişeyler aldım bende yumurta kalitesine katkı olsun diye,benim için imsi yöntemi ve embriyo kamera izleme önemliydi teşekkür ederim inşallah sizinde pozitif olurEvet zaten yumurtaları döllemek için her spermi almıyorlar morfolojik olarak en iyi spermleri seçiyorlar. Transfer öncesinde ve sırasındaembriyoların mikroskopik görüntüleri gösterildi. Özel bir vitamin kullanmadım
İnsallah sorunsuz bi sekilde cabucak gecer pozitifi gorursunuzz. Ben cumartesi son kontrole gittim. Az once de catlatma ignemi vurundum. Sali gunu toplanacak insallahSizn ne aşamada biz artık gün sayıyoruz teste son 7 gün
Teşekkür ederim. Korkmayın anestezi altında oluyor hiç bir sey duymuyoraunuz sonrasında da hiç sıkıntı olmuyor. Az kalmış sizindeİnsallah sorunsuz bi sekilde cabucak gecer pozitifi gorursunuzz. Ben cumartesi son kontrole gittim. Az once de catlatma ignemi vurundum. Sali gunu toplanacak insallah
İnşallah. Allah herkesin gönlüne göre versin. Herkese farklı şeyler uygulayabiliyor gürgan giden bir aile dostumuzda erkekte ilaç kullanmış mesela 2 ay bizde öyle bir sey olmadı. Zaten o yğzden başarı olduklarını savunuyorlar kişiye özel tedavi diye.Biz kullanıyoruz vitamin inofolik verdi gurgan ilave bişeyler aldım bende yumurta kalitesine katkı olsun diye,benim için imsi yöntemi ve embriyo kamera izleme önemliydi teşekkür ederim inşallah sizinde pozitif olur
yok korkmuyorum 4. Denemem zaten :) ama anesteziden cikinca ben aglayarak uyaniyorum cok fena hickira hickira. Yani ilk ucunde oyle oldu. Hemsireler ne yapacagini bilmiyordu. Beni zor susturuyorlardi.Teşekkür ederim. Korkmayın anestezi altında oluyor hiç bir sey duymuyoraunuz sonrasında da hiç sıkıntı olmuyor. Az kalmış sizinde
İnsan uyutulurken ne düşünürse ayılırkende onu yaşarmış. Mutşu olduğunuzu ebaldınıza giden yolda koştuğunuzu düşünüb pozitif şeyler düşünün aklına ağlamayı getirmeyin denemede fayda varyok korkmuyorum 4. Denemem zaten :) ama anesteziden cikinca ben aglayarak uyaniyorum cok fena hickira hickira. Yani ilk ucunde oyle oldu. Hemsireler ne yapacagini bilmiyordu. Beni zor susturuyorlardi.kendime geldikten sonrada epey devam ediyodum aglamaya.
ya ilkinde hic oyle seyler de dusunmemistim ama bilmiyorumm kafam guzel oluyor sanirim.İnsan uyutulurken ne düşünürse ayılırkende onu yaşarmış. Mutşu olduğunuzu ebaldınıza giden yolda koştuğunuzu düşünüb pozitif şeyler düşünün aklına ağlamayı getirmeyin denemede fayda var
İyi çok şükür canım hakkından hayırlısı olsun tek tüple hamile kalan çok bende çok istedim bayada bekledik ama olması çünkü benim tüpümün olduğu yumurtalığım biraz tembsk sağ yumurtalığımda yumurta oluyordu normal döngümde o yüzden artık canımı sıkmicam dr eşimin değerleri için de normal yolla zor demişti laf aramızda kendimi de iyi avuttumhsg de sağımda kısmi geçiş vardı. bende laparoskopiye girerken doktorum sağ kötüyse onu da alırım dedi. laparoskopi sırasında tekrar sıvı geçişi yapmış geçiş var kısmi tıkanıkları da açmış. çok şükür onda hidrosalpenks de yok. solum alındı zaten. her şeyin hayırlısı olsun. bazıları spiralle hamile kalıyor Allah ın katında imkansız yok. normal yolla deneyeceğim nasip olur inşallah.
BirAsilAnnesi canım geçmişi okuyamadım telden giriyorum naptın kan verdin mi bugün verecektin
Geçmiş olsun inşallah bidahakine bebeğin seninle olur.Sizin sorun neydi 5aa olduğu halde tutmamasına ne dedi doktorunuz ve hangi hastaneydi sizin
Hayırlısı olsun canımVerdim canım negatif malesef.
Bende kullanıyorum kapsülü kahverengi cnmMerhaba canlarım.
internetten inofolic combi siparişi vermiştim.
resimde kapsül mavi gözüküyor ama elimdeki kahverengi kapsül.
bilgisi olan var mı?
Canım değişti ilacın rengi o yüzdenMerhaba canlarım.
internetten inofolic combi siparişi vermiştim.
resimde kapsül mavi gözüküyor ama elimdeki kahverengi kapsül.
bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?