Transfere geri sayim

Merhaba bugün transferim oldu geriye kalan embriyo dondurulcakti fakat çözüldükten sonra dondurulcak kalitede olmadığından imha edilmiş acaba bana transfer edilenlerinde yapısı genetigi bozuk mu tutmaz diye çok korkuyorum benim durumumu yaşayan var mı hiç?yani pozitif gören

Canim genelde herkezin basina geliyor bu durum

Nerde yaptirdiniz?

Merhaba,
Bugün dayanamayıp test yaptırdım ve hamileyim. Bekleyen, umut eden herkez umarim en kısa zamanda güzel haberler alir. Umarım hamile olan herkesin sağlıkla kucağına almak nasip olur.
Hayırlı olsun.. Nerde yaptırdınız? İlk denemeniz miydi?

Arkadaşım Başkent Hastanesinde Hulusi Beyde yaptırdı ve şuan bebeği 1 aylık kucağında.Üstelik ilk denemesiydi.Benimde kafam karıştı açıkçası herkes bişey diyor.
Merhaba yol arkadaşlarım
En son yukardaki mesajı yazmışım ve kararsızlığımdan bahsetmişim. Evet kararımı verdim ve bende Ocak ayı başında Başkent Hastanesine gittim. İlk görüşmede muayene ve tahliller yapıldı olumsuz bişey çıkmadı. Sadece tiroid den dolayı TSH yüksek çıktı ve doktor tavsiyesi ile ilaç kullanmaya başladım. D vitaminim düşük çıktı onun içinde ilaca başladım. Artı vitaminler vs.. Yani her yerim ilaç Sonra 15 Ocakta histeroskopi yapıldı ve Hulusi bey orda bazı işlemler yapıldığından tüp bebeğe Mart ayında başlayacağını söyledi. Bekleme konusunda siftah yaptık bakalım
(Şimdiden söyleyim ki vakit geçmiyor )
Rabbim herkesin gönlüne göre ve hayırlısını versin. Hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah..

Allah hiç beklemediğin bir anda çook büyük bir mutluluk versin canım inşallah

Bu gün transferimin 4.günü 5.gün embriyosu transfer edilmişti tuvalete gittiğimde iç çamaşırımda kahverengi lekelenmeler olduğunu gördüm bu normal mi.

arkadaşlar toparlanmaya çalışıyorum o yüzden sessizim ama takipteyim sizleri.
EmlHll canım doğum olursa haberdar et bizi mutlaka.

arkadaşlar toparlanmaya çalışıyorum o yüzden sessizim ama takipteyim sizleri.
EmlHll canım doğum olursa haberdar et bizi mutlaka.
Rabbim güç versin canım inşallah tez zamanda toparlanırsın vee minik muzicene kavuşursun benim salı günüm bitiyor ama gelen giden yok hala Rabbim inşallah dileyen herkese bu güzel heyecanları yaşatsın

Arkadaşım sen testini yaptın mı bir haber et merak ediyoruz.. Inşaallah pozitif sonuçların olsun ...

Rabbim güç versin canım inşallah tez zamanda toparlanırsın vee minik muzicene kavuşursun benim salı günüm bitiyor ama gelen giden yok hala Rabbim inşallah dileyen herkese bu güzel heyecanları yaşatsın

inşallah canım benim Allah razı olsun.
salıya kadar inşallah sancın gelir de bir avazda kurtulursun.
mutlaka haberdar et aklım sende.
dualarım da.
sağlıkla gelsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…