Transfere geri sayim

Iyi akşamlar kızlar geçen pazar 1 tane yumurtam pgt ye gitmişti dün telefon geldi ve yumurtam transfere uygunmuş dünde ilk adetimi oldum bugün kontrole gittim e2 ye bakıldı ve ilaç kullanmadan kendi yumurtlama döngümde sorun çıkmaz ise transfer yapılcak hayırlısıyla

İnsana tanımadığının duası daha çok tesir edeeain amin inşallah... umudum okyanuslardaki bir damla su dahi olsa gene de var

ben kendimi öyle iyi tanıyorum ki artık.
ben sonuçtan emindim o yüzden umudum yoktu.
senin kan testini görene kadar umudun olsun.
Rabbim çok büyük inşallah hayırlı sonuçlar nasip etsin.

çok sevindim canım.
önce hayırlı haberini alalım sonra sağlıkla devam ettiğini görelim inşallah.

Selam kizlar bende 1 hafta 10 gun icinde adet olmayi bekliyorum kontrollere baslicam transfer icin heyecanliyim neler yapmayaliyim nelere dikkat etmeliyim

vallahi tatlım Allah ol dedikten sonra gerisi teferruat.
bol duaya ihtiyaç var.

Selam kizlar bende 1 hafta 10 gun icinde adet olmayi bekliyorum kontrollere baslicam transfer icin heyecanliyim neler yapmayaliyim nelere dikkat etmeliyim
Doktorun söylediği ilaçları zamanında kullanmaya dikkat et ve bol bol dua et canım. Rabbim gönlüne göre versin

çok sevindim tatlım, hadi inşallah benim gibi olur sonucun ve hamileliğin de aynı şekilde geçer. ben ilaçsız olmasını çok sevmiştim, umarım senin vücudun için de çok faydası olur. güzel haberlerini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…