- 24 Ağustos 2012
- 12.460
- 28.945
- 798
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #29.941
İnşallah canım ya.sende ne gibi belirtiler oldu.?doktoru aradım aspirini bırak dediler.bırakınca kesildi gibi.Normal evet, Yerleşme lekeleridir inşallah.
belirtin varmıydı?Malesef 5. Gün embriyolarıydı
Ara ara sağ kasığıma iğne batması hissettim. Beyaz akıntım vardı. Lekelenme bel ağrısı göğüs ucu hassasiyeti vs olmadı.belirtin varmıydı?
Biliyorum Allahtan umut kesilmez yarın sabah idrar testini tekrarlayacağım salı kan tahlili günümdü salıya kadar da kan tahlili vereceğim. Hiç umudum yok kendimi alıştırmaya çalışıyorum ama insan kahroluyorF formaldehit zamaninda tekrar yap canim hic belli olmaz kan vermeden belli olmaz hicbisey
Bugün transferden sonraki 8. Günüm sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. Hiç umudum yok
İnsana tanımadığının duası daha çok tesir edeeain amin inşallah... umudum okyanuslardaki bir damla su dahi olsa gene de varsonun bana benzemesin.
kanda pozitifi gör inşallah.
Belirti yoktu sadece 7.günde kahverengi lekelenmem olmuştu, dışında hiç bir belirtim olmamıştı, hayırlısı inşallah.İnşallah canım ya.sende ne gibi belirtiler oldu.?doktoru aradım aspirini bırak dediler.bırakınca kesildi gibi.
İnsana tanımadığının duası daha çok tesir edeeain amin inşallah... umudum okyanuslardaki bir damla su dahi olsa gene de var
Iyi akşamlar kızlar geçen pazar 1 tane yumurtam pgt ye gitmişti dün telefon geldi ve yumurtam transfere uygunmuş dünde ilk adetimi oldum bugün kontrole gittim e2 ye bakıldı ve ilaç kullanmadan kendi yumurtlama döngümde sorun çıkmaz ise transfer yapılcak hayırlısıyla
Amin amin amin herkesin gönlüne göre versin Rabbim inşallahben kendimi öyle iyi tanıyorum ki artık.
ben sonuçtan emindim o yüzden umudum yoktu.
senin kan testini görene kadar umudun olsun.
Rabbim çok büyük inşallah hayırlı sonuçlar nasip etsin.
Selam kizlar bende 1 hafta 10 gun icinde adet olmayi bekliyorum kontrollere baslicam transfer icin heyecanliyim neler yapmayaliyim nelere dikkat etmeliyim
Doktorun söylediği ilaçları zamanında kullanmaya dikkat et ve bol bol dua et canım. Rabbim gönlüne göre versinSelam kizlar bende 1 hafta 10 gun icinde adet olmayi bekliyorum kontrollere baslicam transfer icin heyecanliyim neler yapmayaliyim nelere dikkat etmeliyim
Iyi akşamlar kızlar geçen pazar 1 tane yumurtam pgt ye gitmişti dün telefon geldi ve yumurtam transfere uygunmuş dünde ilk adetimi oldum bugün kontrole gittim e2 ye bakıldı ve ilaç kullanmadan kendi yumurtlama döngümde sorun çıkmaz ise transfer yapılcak hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?