- 29 Aralık 2017
- 32
- 35
- 38
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #29.961
Canim cok sevindim cok guzel bi mutluluk bu yaKızlar günaydın sabah uyanır uyanmaz ilk iş idrar testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı ve kan verdim bhcg 81.5 çıktı. 2 gün sonra kan testi tekrarlanacak. Cirone jel kullanıyordum bugün ilacım bitiyor. Jinekolog arkadaşıma sordum cirone jel e devam et dedi. İnşallah 2 gün sonra değer katlanır ben de sizlere güzel haber verebilirim.
harika canim tebrik ederimmmKızlar günaydın sabah uyanır uyanmaz ilk iş idrar testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı ve kan verdim bhcg 81.5 çıktı. 2 gün sonra kan testi tekrarlanacak. Cirone jel kullanıyordum bugün ilacım bitiyor. Jinekolog arkadaşıma sordum cirone jel e devam et dedi. İnşallah 2 gün sonra değer katlanır ben de sizlere güzel haber verebilirim.
Hayırlı olsun cnm darısı bize :)kaçıncı günün bugün,5.gün embriyosuydu demiKızlar günaydın sabah uyanır uyanmaz ilk iş idrar testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı ve kan verdim bhcg 81.5 çıktı. 2 gün sonra kan testi tekrarlanacak. Cirone jel kullanıyordum bugün ilacım bitiyor. Jinekolog arkadaşıma sordum cirone jel e devam et dedi. İnşallah 2 gün sonra değer katlanır ben de sizlere güzel haber verebilirim.
5. Gün embriyosu transfer gününü saymazsak 9. GünHayırlı olsun cnm darısı bize :)kaçıncı günün bugün,5.gün embriyosuydu demi
İnşallah senden de hayırlı haber alırızHayırlı olsun cnm darısı bize :)kaçıncı günün bugün,5.gün embriyosuydu demi
8.gun idrarda cikmadi diyodun cnm bak kanda cikti bir gun sonra. Demekki idrara gecmemis daha. Hepimize umut olsun bu5. Gün embriyosu transfer gününü saymazsak 9. Gün
Evet ya Allaha şükürler olsun. 8. Gün oturdum bir ton ağladım boşu boşuna kendimi üzdüm hepimize örnek olsun bu durum. Hiç bir belirtim olmadı yerleşme kanaması olmadı diye kendimi kahrediyordum8.gun idrarda cikmadi diyodun cnm bak kanda cikti bir gun sonra. Demekki idrara gecmemis daha. Hepimize umut olsun bu
Kızlar günaydın sabah uyanır uyanmaz ilk iş idrar testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı ve kan verdim bhcg 81.5 çıktı. 2 gün sonra kan testi tekrarlanacak. Cirone jel kullanıyordum bugün ilacım bitiyor. Jinekolog arkadaşıma sordum cirone jel e devam et dedi. İnşallah 2 gün sonra değer katlanır ben de sizlere güzel haber verebilirim.
Allah isteyen herkese tez xamanda nasip etsin 2 gün sonra değerim yükselmezse diye biraz endişeliyimSanki içime doğmuş :)
iyi haber getireceğini hissetmiştim.
çok şükür yanılmadım.
sağlıkla devam etsin inşallah.
crinone jeli 12.haftaya kadar kullanacaksın canım.
Allah isteyen herkese tez xamanda nasip etsin 2 gün sonra değerim yükselmezse diye biraz endişeliyim
Doğru diyorsun... senden de gelecek güzel haberler gönlünü ferah tutannelik hep endişe evham boş ver :)
inşallah sağlıkla yükselip katlanacak merak etme.
eğer yiyecek rızkı varsa Rabbim korur.
Doğru diyorsun... senden de gelecek güzel haberler gönlünü ferah tut
Ne kadar teslimiyet sahibisiniz yaa maşallah gerçekten rabbim bu ruhu bana da nasip etsin . Sabah 8 de çıktım kan verdim .kahvaltı yapmamıştım 10 da sonuç negatif aldım ve akşam 9 a kadar hiç bir şey yiyemedim sanki ölüm haberi almış gibi kendime gelemedim ağladım sızladım . Ben çok günahkar bir kulum herhalde hemen toparlayamadım . Ilk duyduğumda Allahım buna da şükür dedim ama üzülmekten de kendimi alıkoyamadım.kısmet nasip.
ben sonunu Allah a bıraktım.
o hakkımızda en hayırlısını dileyendir.
Ne kadar teslimiyet sahibisiniz yaa maşallah gerçekten rabbim bu ruhu bana da nasip etsin . Sabah 8 de çıktım kan verdim .kahvaltı yapmamıştım 10 da sonuç negatif aldım ve akşam 9 a kadar hiç bir şey yiyemedim sanki ölüm haberi almış gibi kendime gelemedim ağladım sızladım . Ben çok günahkar bir kulum herhalde hemen toparlayamadım . Ilk duyduğumda Allahım buna da şükür dedim ama üzülmekten de kendimi alıkoyamadım.
Inşallah canım çok sağolçok sevindim canım.
önce hayırlı haberini alalım sonra sağlıkla devam ettiğini görelim inşallah.
Çok sağol canım ilaçsız olmasına bende çok sevindim doktorum da dedi artık ilaçsız yapıyoruz dondurulmuş transferleri dedi ilaçlı olursa düşük riski daha fazla oluyo dedi hayırlısı hakkımızda inşallah sanada hayırlı doğumlar canımçok sevindim tatlım, hadi inşallah benim gibi olur sonucun ve hamileliğin de aynı şekilde geçer. ben ilaçsız olmasını çok sevmiştim, umarım senin vücudun için de çok faydası olur. güzel haberlerini bekliyorum.
Çok sağol canım ilaçsız olmasına bende çok sevindim doktorum da dedi artık ilaçsız yapıyoruz dondurulmuş transferleri dedi ilaçlı olursa düşük riski daha fazla oluyo dedi hayırlısı hakkımızda inşallah sanada hayırlı doğumlar canım
Kızlar transferden sonra size de kan sulandırıcı iğne verdi mi doktor ? HIBORMemorial da bana doktorum şöyle bir şey demişti, her ay toplantıları oluyormuş ve bazı farklı uygulamalar yaptıklarında onları da konuşuyorlarmış. Ben ilaçsız transfere hazırlanırken henüz çok uygulanan bir durum değildi diye biliyorum, sonrasında anlaşılan başarılı oldu ki arttırdılar bu uygulamayı. İnşallah senin için de çok güzel olacak her şey :) çok teşekkür ederim, bakalım artık doğsun diye bakıyorum ben de işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?