Transfere geri sayim

Kızlar günaydın sabah uyanır uyanmaz ilk iş idrar testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı ve kan verdim bhcg 81.5 çıktı. 2 gün sonra kan testi tekrarlanacak. Cirone jel kullanıyordum bugün ilacım bitiyor. Jinekolog arkadaşıma sordum cirone jel e devam et dedi. İnşallah 2 gün sonra değer katlanır ben de sizlere güzel haber verebilirim.

Canim cok sevindim cok guzel bi mutluluk bu ya

harika canim tebrik ederimmm

Hayırlı olsun cnm darısı bize :)kaçıncı günün bugün,5.gün embriyosuydu demi

Cirone jel i ne zamana kadar kulanıcaz biliyor musunuz?
Bu arada belirtmek isterim hiç belirtim olmadı lekelenme olmadı. Sadece beyaz şeffaf akıntı ve ara ara sağ kasığıma iğne batması oldu

8.gun idrarda cikmadi diyodun cnm bak kanda cikti bir gun sonra. Demekki idrara gecmemis daha. Hepimize umut olsun bu
Evet ya Allaha şükürler olsun. 8. Gün oturdum bir ton ağladım boşu boşuna kendimi üzdüm hepimize örnek olsun bu durum. Hiç bir belirtim olmadı yerleşme kanaması olmadı diye kendimi kahrediyordum

Sanki içime doğmuş :)
iyi haber getireceğini hissetmiştim.
çok şükür yanılmadım.
sağlıkla devam etsin inşallah.
crinone jeli 12.haftaya kadar kullanacaksın canım.

Allah isteyen herkese tez xamanda nasip etsin 2 gün sonra değerim yükselmezse diye biraz endişeliyim

annelik hep endişe evham boş ver :)
inşallah sağlıkla yükselip katlanacak merak etme.
eğer yiyecek rızkı varsa Rabbim korur.

kısmet nasip.
ben sonunu Allah a bıraktım.
o hakkımızda en hayırlısını dileyendir.
Ne kadar teslimiyet sahibisiniz yaa maşallah gerçekten rabbim bu ruhu bana da nasip etsin . Sabah 8 de çıktım kan verdim .kahvaltı yapmamıştım 10 da sonuç negatif aldım ve akşam 9 a kadar hiç bir şey yiyemedim sanki ölüm haberi almış gibi kendime gelemedim ağladım sızladım . Ben çok günahkar bir kulum herhalde hemen toparlayamadım . Ilk duyduğumda Allahım buna da şükür dedim ama üzülmekten de kendimi alıkoyamadım.

asla günahkar olduğunu düşünme.
insan hayalleri kırılınca tabi ki üzülür de ağlar da.
ben 3 kere gördüm o negatifi.
yani senin olduğun ruh halini bende 3 kere yaşadım.
sadece şunu düşünüyorum.
ben çok güzel dua ettim Rabbim e.
eğer o o kadar güzel duayı bile geri çevirdiyse demek ki bir bildiği vardır.
belki şer olanı hayıra çevirmek için böylesi gerekliydi.
ben bilemem ki Allah bilir.
hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

Çok sağol canım ilaçsız olmasına bende çok sevindim doktorum da dedi artık ilaçsız yapıyoruz dondurulmuş transferleri dedi ilaçlı olursa düşük riski daha fazla oluyo dedi hayırlısı hakkımızda inşallah sanada hayırlı doğumlar canım

Memorial da bana doktorum şöyle bir şey demişti, her ay toplantıları oluyormuş ve bazı farklı uygulamalar yaptıklarında onları da konuşuyorlarmış. Ben ilaçsız transfere hazırlanırken henüz çok uygulanan bir durum değildi diye biliyorum, sonrasında anlaşılan başarılı oldu ki arttırdılar bu uygulamayı. İnşallah senin için de çok güzel olacak her şey :) çok teşekkür ederim, bakalım artık doğsun diye bakıyorum ben de işte.

Kızlar transferden sonra size de kan sulandırıcı iğne verdi mi doktor ? HIBOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…