Transfere geri sayim

kuzum o ara sanırım atlamışım.
şimdi tekrar geriye dönüp baktım.
uygulayacağım kesinlikle.
inşallah vesile olur.
çok teşekkür ederim.
Buraya kötü şeyler yazmak pek istemem ama içimizde patlıyor tabi. Bn i dediğim şeyle birlikte tüp bebek yaptım tuttu ama malesef 12 hafta diye gittim kalbi durmuş . Açısı çok taze .kendime gelince tekrar kullanıcam. Bana da dua et lutfen

ahh kuzum benim.
Allah sağlıkla kucağına versin bir sonrakini.
inan dua ederken hiç kendim için etmiyorum sadece.
benim gibi evlat hasreti çeken herkese ver Ya Rabbim diyorum.
Allah ım bizi hayırlısıyla müjdelesin inşallah.

Allah razı olsun. Aynen tüm dileyen hasret çekenlere Rabbim sabır versin ve bi an once nasip etsin inş.

Allah razı olsun. Aynen tüm dileyen hasret çekenlere Rabbim sabır versin ve bi an once nasip etsin inş.

benim durumum belki buradaki herkesten bir tık daha zor ve katlanılması güç.
lakin yine de hiç olmayacak diye düşünmüyorum.
içime öyle doğmuyor hiç.
sonsuz güveniyorum dualarıma ve Rabbime.
seninki zaten bambaşka bir şey kıyaslanmaz.
ama sende sakın umudunu yitirme.
Allah ım seni daha hayırlısıyla müjdeleyecek demek ki.

Bazen umutsuzluğa dussemde. Hata ediyorum .ümitsizlik haram Allah bi kapı açacak elbet.kaybetmek te çok zormuş o sesi duyduktan sonra ağır geldi. Vardır bi Hayır ne yapayım. Sn de dert etme tam diyorum ya umizszlige dusecekken bi haber duyuyorum.dün arkadaş yazdı kendisi kanserfi sağ yumurta tüp yok birincisi kucağına aldı. Tekrar rahatsızlıgi nuksetti diye 3 aydır kendini yedi kafasını kaldiramadi meğer aptal bi doktora denk gelmiş anlamamis. Meğer yine hamileyms .düşün 4. Ay da öğreniyor. Bana tekrar Rabbim hatırlattı ol der ve olur. İster can verir ister alır. Sabri edip imtihana razi gelmek lazı ve sabrin sonu selamet tir inş.

Selam kızlar. Beni de alın araniza. Ilk defa dondurulmuş embriyo transferi olacağım. Amh im düşük. Geçen ay ilginçtir ki hep 4 yada 5 tane olan yumurta 2 tane toplanabildi. Ben Devam etmek istemesem de doktorum devam edelim dedi. Ve 2 yumurtadan 6.gün biri gelişimi durdu ve geriye sade e 1 kaldı. Onu dondurduk. Tek yumurtayla transferim olacak. Şimdilik sadece estrofem ve folik asit kullanıyorum. 1 hafta sonra kontrolüm var. Tecrübeli arkadaşlar Bu süreçte başka neler yaptınız neler kullandınız. Bundan sonraki süreç nasıl işliyor bilgi verir mısınız?
Ayrıca 1 hafta önce bende folikül kisti de gördü doktor ilaçların etkisidir dedi. Bu kist varken transfere zararı yok mu dedim olmadığını söyledi fakat hala tedirginim i kist Ne olacak? Ayrıca gelişen yumurtam da var o nasıl oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…