- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.161
İnşAllah canım alırız:)Amin canım. inşallah hayırlı haberler alırız...
9Aaa aynı gün olmuşuz canım bende 14 şubata oldum inşallahhh hakkımızda hayırlısı olsun canım
Inşallah gelir evet canım bursadayım :)9
Hayırlısı olsun ugurlu gelsin 14 subat Sen de Bursadamiydin yanlis mi hatirliyorum
10 du canım benimTransfer oncesö son kontrol da rahim kalınlığı ve hormon sonuçlarıniz kaçtı arkadaşlar
14 du canım benımkıTransfer oncesö son kontrol da rahim kalınlığı ve hormon sonuçlarıniz kaçtı arkadaşlar
Transfer oncesö son kontrol da rahim kalınlığı ve hormon sonuçlarıniz kaçtı arkadaşlar
canim nasilsin transfer tarihin belli oldu muTransfer oncesö son kontrol da rahim kalınlığı ve hormon sonuçlarıniz kaçtı arkadaşlar
Merhaba Cemre sana çok önceden msj yazmstm. Gördün mü bilmiyorum .belki faydası olurbenim sonuncu denememde rahim kalınlığım 13dü canım.
Pazar veya pazartesi günü canım embriyolar pazar sabahtan cozdurulup gelişimine bakılacakcanim nasilsin transfer tarihin belli oldu mu
Merhaba Cemre sana çok önceden msj yazmstm. Gördün mü bilmiyorum .belki faydası olur
Buraya kötü şeyler yazmak pek istemem ama içimizde patlıyor tabi. Bn i dediğim şeyle birlikte tüp bebek yaptım tuttu ama malesef 12 hafta diye gittim kalbi durmuş . Açısı çok taze .kendime gelince tekrar kullanıcam. Bana da dua et lutfenkuzum o ara sanırım atlamışım.
şimdi tekrar geriye dönüp baktım.
uygulayacağım kesinlikle.
inşallah vesile olur.
çok teşekkür ederim.
Buraya kötü şeyler yazmak pek istemem ama içimizde patlıyor tabi. Bn i dediğim şeyle birlikte tüp bebek yaptım tuttu ama malesef 12 hafta diye gittim kalbi durmuş . Açısı çok taze .kendime gelince tekrar kullanıcam. Bana da dua et lutfen
Allah razı olsun. Aynen tüm dileyen hasret çekenlere Rabbim sabır versin ve bi an once nasip etsin inş.ahh kuzum benim.
Allah sağlıkla kucağına versin bir sonrakini.
inan dua ederken hiç kendim için etmiyorum sadece.
benim gibi evlat hasreti çeken herkese ver Ya Rabbim diyorum.
Allah ım bizi hayırlısıyla müjdelesin inşallah.
Allah razı olsun. Aynen tüm dileyen hasret çekenlere Rabbim sabır versin ve bi an once nasip etsin inş.
Bazen umutsuzluğa dussemde. Hata ediyorum .ümitsizlik haram Allah bi kapı açacak elbet.kaybetmek te çok zormuş o sesi duyduktan sonra ağır geldi. Vardır bi Hayır ne yapayım. Sn de dert etme tam diyorum ya umizszlige dusecekken bi haber duyuyorum.dün arkadaş yazdı kendisi kanserfi sağ yumurta tüp yok birincisi kucağına aldı. Tekrar rahatsızlıgi nuksetti diye 3 aydır kendini yedi kafasını kaldiramadi meğer aptal bi doktora denk gelmiş anlamamis. Meğer yine hamileyms .düşün 4. Ay da öğreniyor. Bana tekrar Rabbim hatırlattı ol der ve olur. İster can verir ister alır. Sabri edip imtihana razi gelmek lazı ve sabrin sonu selamet tir inş.benim durumum belki buradaki herkesten bir tık daha zor ve katlanılması güç.
lakin yine de hiç olmayacak diye düşünmüyorum.
içime öyle doğmuyor hiç.
sonsuz güveniyorum dualarıma ve Rabbime.
seninki zaten bambaşka bir şey kıyaslanmaz.
ama sende sakın umudunu yitirme.
Allah ım seni daha hayırlısıyla müjdeleyecek demek ki.
Hayırlı olsun canım trasferin:)Iyi akşamlar@Cemre Yaman canım benim yarın akşam saat 18.30 da transferim olucak hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?