- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.181
Çok sağol canımHayırlı olsun canım trasferin:)
Canım benim hayırlı olsun şimdiden. Bende iyiyim yasmin başladım doğum kontrol ilacı. Martın ilk haftası biter tedaviye başlarız inşallahPazar veya pazartesi günü canım embriyolar pazar sabahtan cozdurulup gelişimine bakılacak
Sen nasılsın
Arkadaşım bizi de bilgilendirir misin Rahim kalınlığı için mi önerdiğin şey acabaAllah razı olsun. Aynen tüm dileyen hasret çekenlere Rabbim sabır versin ve bi an once nasip etsin inş.
Iyi akşamlar@Cemre Yaman canım benim yarın akşam saat 18.30 da transferim olucak hayırlısıyla
Cemrecim haber bekliyorum senden cnm?inşallah hayırlara vesile olur canım benim.
test tarihini mutlaka yaz bana.
Bizede umut olabilecek birseymi cemre :)kuzum o ara sanırım atlamışım.
şimdi tekrar geriye dönüp baktım.
uygulayacağım kesinlikle.
inşallah vesile olur.
çok teşekkür ederim.
gozunaydin canım güle güle büyüt oglunuBirAsilAnnesi canım merhaba, ben 2 şubat ta normal Doğumla oğluma kavuştum çok şükür. Doğum boyunca tüm bekleyenlere dua ettim. Allah hepinize o kavuşma anını yaşatsın inşallah.
Cemrecim transferimi oldum canım hayırlısıyla 1 mart test tarihiminşallah hayırlara vesile olur canım benim.
test tarihini mutlaka yaz bana.
Adet olmayı bekliyorum Mart un ortasi gibi falan olacak sanırım transfer ankara bahceci de tedava oldum sizin ne zaman transfer?Benim aklımdaki soruyu sormuşsun cnm, ben de merak ediyorum faydalı bilgiler var mı diye?ne zaman transferin?nerde yaptıracaksın?
gozunaydin canimKuzular 345 cıktı kan degerım çok sukur
Kısmetse perşembe cnm , bende istanbul bahçecideyimAdet olmayı bekliyorum Mart un ortasi gibi falan olacak sanırım transfer ankara bahceci de tedava oldum sizin ne zaman transfer?
Gözünaydın canım hayırlı olsunKuzular 345 cıktı kan degerım çok sukur
Hayırlısı olur inşallah bebeğin tutunur 1 tane transfer mi adetten kaç gün sonra transfer olacak senin bahceci ler uğur getirsin bize :)Kısmetse perşembe cnm , bende istanbul bahçecideyim
Buraya kötü şeyler yazmak pek istemem ama içimizde patlıyor tabi. Bn i dediğim şeyle birlikte tüp bebek yaptım tuttu ama malesef 12 hafta diye gittim kalbi durmuş . Açısı çok taze .kendime gelince tekrar kullanıcam. Bana da dua et lutfen
Malesef çok üzücü oldu bnm için. Hayirlisi Allah tan .elimden hiç bi şey gelmiyor. Atlatmaya çalışıyorum. Dua Et lutfenYeni gördüm canım çok üzüldüm
gozunaydin canım güle güle büyüt oglunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?