Transfere geri sayim

Malesef çok üzücü oldu bnm için. Hayirlisi Allah tan .elimden hiç bi şey gelmiyor. Atlatmaya çalışıyorum. Dua Et lutfen

Ben de ilk bebeğimi 14.haftada kaybettim. Çok çok zor biliyorum, Rabbim sabırlar versin, en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuşmayı kısmet etsin inş.

Ben de ilk bebeğimi 14.haftada kaybettim. Çok çok zor biliyorum, Rabbim sabırlar versin, en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuşmayı kısmet etsin inş.
Allah razı olsun. İnş bize de snn gibi kucagmiza alacagmz günleri görürüz en yakın zamanda. Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin evladına

Hayırlısı olur inşallah bebeğin tutunur 1 tane transfer mi adetten kaç gün sonra transfer olacak senin bahceci ler uğur getirsin bize :)
sağol tatlım, inşallah evet bahçeci uğur getirir ikimize de 6. gün embriyosu ,evet bir tane olacak.İki tane istedim ama kabul ettiremedim yaştan ötürü transfer de adetin 19, gününe denk geliyor.

sağol tatlım, inşallah evet bahçeci uğur getirir ikimize de 6. gün embriyosu ,evet bir tane olacak.İki tane istedim ama kabul ettiremedim yaştan ötürü transfer de adetin 19, gününe denk geliyor.
tranfer gününüz ne zaman arkadaşım benim pazar veya pazartesi
bende bahçeci fulya da tedavi görüyorum

amin canim hicbirininkini bisa cikartmasin.pes etmeyin bende ilk denemede kimyasal oldu ikinci denemeede hamile kaldim.1 yasinda kizim.var stres yapmayin yorulma filan degil ama surekli aklinzda tuttumu tuttmadimi olunca insan stresten test gunune kadar kafayi yiyor. bol vitamin alin ayaklarnizi usutmeyin bana doktor ananas ye tutunmayi kolaylastirir demisti.bende pihtilasma oluyodu cekaxane 8 ay kullandim sizlerde sorun bi ananasi

Allah kızını sana bağışlasın canım benim. İlkind eçok umutluydum o yüzden acayip rahattım kesin oldu gözüyle bakıyordum hep. Test günü negatifi görünce hastane başıma yıkıldı sandım. Ananas ilk 3-4 gün yemiştim sonra bıraktım.
Doktorumda seninle aynı şeyi söylüyor oldumu olmadımı diye stres yapıp kafana taktığın sürece kendine zarar verirsin dedi bakalım Allah büyük inşallah bu defa yüzüm güler

arkadaşlar sorum var sizlere yardımcı olursanız sevinirim
benim 3. gün 3 tane embriyom var drum 5. güne gitmelerini istiyordu
son 13. gün kontrolde dr 5. güne giderken kaybetmekten korktuğumu söyledim
dr o zaman pazar sabahtan çözdürelim duruma göre pazar akşam üstü gelişim iyi ise pazartesi hatta salıda tranfer olabilir dedi

sorum şu benim embriyolar pazar transfer olursa kaçıncı gün embriyosu oluyor

Pazar da transfer olsa pazartesi de olsa 3. Gun embriyosu çözündürüldüğü için 3. Gün emriyosu olur

insallah canimm benimm ama gercekten ikincide rahim alisiyor ve daha kolay tutunuyor bebek umitsizlik yok sorun.neydi acaba sizde bende pco ve sag tupum.tikaliydi 5 sene sonra oldu

insallah canimm benimm ama gercekten ikincide rahim alisiyor ve daha kolay tutunuyor bebek umitsizlik yok sorun.neydi acaba sizde bende pco ve sag tupum.tikaliydi 5 sene sonra oldu
Benim tüplerimden 1 tanesi tıkalı canım eşimin morfolojiside %1 ama tüp bebek denediğimiz için onun önemi yok dedi doktorum şimdilik tek sorun benim tüplerden 1 tanesinin tıkalı olması

Benim tüplerimden 1 tanesi tıkalı canım eşimin morfolojiside %1 ama tüp bebek denediğimiz için onun önemi yok dedi doktorum şimdilik tek sorun benim tüplerden 1 tanesinin tıkalı olması

canim ozaman hic korkma Allahin izniyle tutar rahimde problem olmadigi surece tuplerin hic bir onemi yok zaten tuplerde sorun oldugu icin tup bebek koymuslar adini rahime gecis saglanmiyor diye

embriyo istedigi kadar kaliteli olsun oncesinden hazirlik yap guzel beslen bal corek otu karisimi yapip yedim bide 1ay obcesi hayit tohumu icmistim adet goremedim diye bide meryem suresini inanarak oku insallah bu sefer bebegin tutunur sana simsiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…