- 15 Şubat 2018
- 521
- 435
- 18
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.221
canim benim ikinci transferimde öyle oldu. sabah erkenden cözdürüldü. ücüncü gün tarnsferi sayildi.arkadaşlar sorum var sizlere yardımcı olursanız sevinirim
benim 3. gün 3 tane embriyom var drum 5. güne gitmelerini istiyordu
son 13. gün kontrolde dr 5. güne giderken kaybetmekten korktuğumu söyledim
dr o zaman pazar sabahtan çözdürelim duruma göre pazar akşam üstü gelişim iyi ise pazartesi hatta salıda tranfer olabilir dedi
sorum şu benim embriyolar pazar transfer olursa kaçıncı gün embriyosu oluyor
İnşallah canım ilki tutmadı cok morelim bozuldu şimdi 2.tedavideyimcanim ozaman hic korkma Allahin izniyle tutar rahimde problem olmadigi surece tuplerin hic bir onemi yok zaten tuplerde sorun oldugu icin tup bebek koymuslar adini rahime gecis saglanmiyor diye
Aynen parol içebiliyorum sadece canım Allahtan ilaç vermediler transferden sonra sadece folik asit kullanıcambenimde tutmustu parol icebilmistim ancak canim
hayırlısı olsun sağlıkla bana tutunsun/tutunsunlarda ben 5. güne giderken elimde hiç embriyo kalmayacak diye korkuyordum dr dedimcanim benim ikinci transferimde öyle oldu. sabah erkenden cözdürüldü. ücüncü gün tarnsferi sayildi.
Hayırlı olsun inşallah.Rabbim emeklerinizi boş etmesin hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu iyi evlatlar nasip etsin inşallahBende transfere geri sayım bekleyenlerdenim...Salı transferim olacak nasipse Allah herkesin istedigini versin insallah
Amin amin amin insallah..Allah herkesin emegini boş çıkarmasın insallah..Hayırlı olsun inşallah.Rabbim emeklerinizi boş etmesin hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu iyi evlatlar nasip etsin inşallah
Belli oldumu canım transfer gününgünaydınlarr 25-26 şubatta tranfer olacak varmı
Bende adet olduğun gün 1.gün sayılıyo die biliyorum canım ama tabii dr.lar daha iyi biliyordur canım tedirgin olma bence bende ocak ayında tedaviye başladığımda 3.günümdü canımMerhaba arkadaslar adet oldugun gun mu birinci gun sayilir.yoksa ertesi gun mu? Ben hep ilk gun diye biliyordum ve buzamana kadar olan tedavilerde hep ilk gun birinci gun sayildi.simdi baska yerde tedaviye baslayacagim bugun adet oldum ama birinci gun yarin oluyormus adet olduktan 24 saat sonrasi 1.gun oluyormus yani.bu yuzden c.tesi gunu gidecegim ilk muayeneye biraz tedirginim gec olmaz degil mi ya...
Aynen cnm bugun birinci oluyorsa 3.gunde baslamis olacagim hakkimizda hayirlisi insallahBende adet olduğun gün 1.gün sayılıyo die biliyorum canım ama tabii dr.lar daha iyi biliyordur canım tedirgin olma bence bende ocak ayında tedaviye başladığımda 3.günümdü canım
Ben gürgan cliniğe gidiyorum şimdilik memnunumKızlar Ankarada özelde tüp bebek yapan varmı aranızda ?varsa en iyi yer neresi? Bilgi veren olursa sevinirim..
Nerde tedavi oluyorsunuzAmin amin amin insallah..Allah herkesin emegini boş çıkarmasın insallah..
canim hayirlisi oldsun senin icin. nasil eksik bilgilendirmisler. seninle birlikte olacak tedavimiz ve hayirli habereler alacaz insallaharkadaşlar benim bu ayki tranfer iptal oldu malesef gelecek adet ile yeniden başlayacağız
6 aydır bekliyordum önce miyon sonrası rahim toplaması için bu ayda dr ve hemşirenin eksik bilgilendirilmesi nedeniyle ilacın hormon üzerindeki etkisini drum çözemedi bunun için iptal edelim dedi peki dedik
adetle tekrar görüşeceğiz drla
ilk duyduğumda çok üzüldüm ama yapacağım birşey yok rabbim hakkımızda ne hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Cemrecim transferimi oldum canım hayırlısıyla 1 mart test tarihim
Bizede umut olabilecek birseymi cemre :)
Cemrecim haber bekliyorum senden cnm?
Benimde bugün 1.günüm ama aksilikler peşimde dün transferden itibaren şiddetli migren ağrım tuttu dayanılmayacak şiddette gecede istifra ettim sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?