Transfere geri sayim

bide transverin 5 6.gunu geceleri bacaklarim ayaklarim yaniyodu oyle boyle degil ama leke filan hicbisey gelmedi crinobe jelden sonra gogsumde hic bisey hissetmedim o ates basmalari en buyuk belirtimdi

canim benim ikinci transferimde öyle oldu. sabah erkenden cözdürüldü. ücüncü gün tarnsferi sayildi.

canim benim ikinci transferimde öyle oldu. sabah erkenden cözdürüldü. ücüncü gün tarnsferi sayildi.
hayırlısı olsun sağlıkla bana tutunsun/tutunsunlarda ben 5. güne giderken elimde hiç embriyo kalmayacak diye korkuyordum dr dedim
dr da stres olmana gerek yok ama madem böyle istiyorsun pazar günkü gelişimlerine göre haberleşiriz dedi

arkadaşlar benim bu ayki tranfer iptal oldu malesef gelecek adet ile yeniden başlayacağız
6 aydır bekliyordum önce miyon sonrası rahim toplaması için bu ayda dr ve hemşirenin eksik bilgilendirilmesi nedeniyle ilacın hormon üzerindeki etkisini drum çözemedi bunun için iptal edelim dedi peki dedik
adetle tekrar görüşeceğiz drla

ilk duyduğumda çok üzüldüm ama yapacağım birşey yok rabbim hakkımızda ne hayırlısı ile nasip etsin inşallah

Merhaba arkadaslar adet oldugun gun mu birinci gun sayilir.yoksa ertesi gun mu? Ben hep ilk gun diye biliyordum ve buzamana kadar olan tedavilerde hep ilk gun birinci gun sayildi.simdi baska yerde tedaviye baslayacagim bugun adet oldum ama birinci gun yarin oluyormus adet olduktan 24 saat sonrasi 1.gun oluyormus yani.bu yuzden c.tesi gunu gidecegim ilk muayeneye biraz tedirginim gec olmaz degil mi ya...

Bende adet olduğun gün 1.gün sayılıyo die biliyorum canım ama tabii dr.lar daha iyi biliyordur canım tedirgin olma bence bende ocak ayında tedaviye başladığımda 3.günümdü canım

Bende adet olduğun gün 1.gün sayılıyo die biliyorum canım ama tabii dr.lar daha iyi biliyordur canım tedirgin olma bence bende ocak ayında tedaviye başladığımda 3.günümdü canım
Aynen cnm bugun birinci oluyorsa 3.gunde baslamis olacagim hakkimizda hayirlisi insallah

canim hayirlisi oldsun senin icin. nasil eksik bilgilendirmisler. seninle birlikte olacak tedavimiz ve hayirli habereler alacaz insallah

Benimde bugün 1.günüm ama aksilikler peşimde dün transferden itibaren şiddetli migren ağrım tuttu dayanılmayacak şiddette gecede istifra ettim sürekli

kuzum bu denememde benim de tuttu.
hastanelik oldum.
serum yemiştim malesef.
inşallah hemen geçer atağa çevirmez.
sessiz ve karanlık odada dinlen bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…