- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.241
Geçmiş olsun cnm.araştıracam cnm.senin araştırma sonuçlarını da bekliyorum kuzum..abla salıdan beri ağır hastayım inan bakamadım.
kk ya bile giremedim.
ama dediğin merkeze baktım yorumlar hep olumlu gözüküyor.
sistemde gelişmiş bence olabilir.
ama şu an araştırıyorum başka da.
Sağol cnm.orayada bir bakayım. Sen ne zaman başlıyorsun tedaviye haticem..LeYLa_21 ablacım başkenti araştır bir derim sen pek sıcak bakmıyorsun sanırım ama
Sağol cnm..LeYLa_21 canım ben novaartda ahmet erdeme yaptırdım memnunum bı arastır ıstersen
İstanbul Bahçecideyim , ya siz?Nerde tedavi oluyorsunuz
Üzülme canım vardır bunda da bir hayır diyip bir dahaki aya konsantre ol...Demek ki zamanı değilmişarkadaşlar benim bu ayki tranfer iptal oldu malesef gelecek adet ile yeniden başlayacağız
6 aydır bekliyordum önce miyon sonrası rahim toplaması için bu ayda dr ve hemşirenin eksik bilgilendirilmesi nedeniyle ilacın hormon üzerindeki etkisini drum çözemedi bunun için iptal edelim dedi peki dedik
adetle tekrar görüşeceğiz drla
ilk duyduğumda çok üzüldüm ama yapacağım birşey yok rabbim hakkımızda ne hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Abla ben bu ay gitmiştim folikül kistim varmış riske atmayalım dedi göğşen bey yasmin başladı. Martın ilk haftası ilaç bitecek inşallah adetin ikinci günü gideceğim. Enyalios da orda Hulusi hocada tedaviye başlayacak ablacımGeçmiş olsun cnm.araştıracam cnm.senin araştırma sonuçlarını da bekliyorum kuzum..
Sağol cnm.orayada bir bakayım. Sen ne zaman başlıyorsun tedaviye haticem..
Sağol cnm..
İnşlh tedavin olumlu sonuçlanır cnm.bende iyisi olsun riske atmayalım diyorum..Abla ben bu ay gitmiştim folikül kistim varmış riske atmayalım dedi göğşen bey yasmin başladı. Martın ilk haftası ilaç bitecek inşallah adetin ikinci günü gideceğim. Enyalios da orda Hulusi hocada tedaviye başlayacak ablacım
Abla ben bu ay gitmiştim folikül kistim varmış riske atmayalım dedi göğşen bey yasmin başladı. Martın ilk haftası ilaç bitecek inşallah adetin ikinci günü gideceğim. Enyalios da orda Hulusi hocada tedaviye başlayacak ablacım
Geçmiş olsun cnm.araştıracam cnm.senin araştırma sonuçlarını da bekliyorum kuzum..
Sağol cnm.orayada bir bakayım. Sen ne zaman başlıyorsun tedaviye haticem..
Sağol cnm..
Sağol ablacım..araştıracam hemen..bugün novaartı aradım.diğerlerinede bir bakacam..ablacığım araştırdığım kadarıyla.
Nova Art
Gürganclinic
Bahçeci
Centrium Clinic
içlerinden içime sinen Prof. Dr. Recai Pabuccu yani Centrium Clinic oldu.
sende bunların üzerinde durabilirsin.
insallah ablacim senin icinde en iyisi olsun.İnşlh tedavin olumlu sonuçlanır cnm.bende iyisi olsun riske atmayalım diyorum..
canim onu bilmiyorum dr ne derse artik taze mi dondurulmus mu tedavi esnasinda karar verilecek. pgt ben düsünüyorum ama drum uygun görecek mi. sperm dna hasar testi yaptirabiliriz ilk etapta demisti.canım senin taze transfer mi olacak pgt yaptırmayı düşünüyormusun
Ben novaarta ahmet hocaya gıdıyorum cok memnunum canım tavsıye ederımSağol ablacım..araştıracam hemen..bugün novaartı aradım.diğerlerinede bir bakacam..
Pgt falan yaptırdınız mı Cnm?sadece tüp mü yapılıyor.sorun neydi sizde?Ben novaarta ahmet hocaya gıdıyorum cok memnunum canım tavsıye ederım
cemrecim ben recai papuccuya gidiyorum çok memnunum.ankarada en iyisidir.ablacığım araştırdığım kadarıyla.
Nova Art
Gürganclinic
Bahçeci
Centrium Clinic
içlerinden içime sinen Prof. Dr. Recai Pabuccu yani Centrium Clinic oldu.
sende bunların üzerinde durabilirsin.
cemrecim ben recai papuccuya gidiyorum çok memnunum.ankarada en iyisidir.
eger burayı takip ediyorsa yorumları görür artık.ben leyla abla için araştırıyorum canım. o ankarada tedaviye başlayacak. sen onu bilgilendirirsen sevinirim.LeYLa_21
ben leyla abla için araştırıyorum canım. o ankarada tedaviye başlayacak. sen onu bilgilendirirsen sevinirim.LeYLa_21
Sağolun kızlar...eger burayı takip ediyorsa yorumları görür artık.
İnşallah hayra alamettir canımMerhaba kızlar bugün transferin 4.günündeyim kasık ağrım var bayağı bide belim çok ağrıyo gazda cabası
Igneler ılaclar yapıyo canım benımde oyleydı ılk gun kabız oldum yag falan ıctım sonra rahatladımMerhaba kızlar bugün transferin 4.günündeyim kasık ağrım var bayağı bide belim çok ağrıyo gazda cabası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?