Transfere geri sayim

Yok canım normal ilaçsız transfere hazırlandıgı için rahim transferden sonrada ilaç vermediler

Canım merakla sonucunu bekliyorum, her şey pozitif olsun inş bu sefer. Benim de ilaçsızdı ama transfer sonrası kan sulandırıcı da kullanmıştım ben. Gerçi ben de heterazigotluk var hatırlarsan.

Selam kızlar bişey sorucam ben 14 şubatta çatlatma iğnesi
Canım merakla sonucunu bekliyorum, her şey pozitif olsun inş bu sefer. Benim de ilaçsızdı ama transfer sonrası kan sulandırıcı da kullanmıştım ben. Gerçi ben de heterazigotluk var hatırlarsan.
Inşallah canım bugün 5.günüm ama kasık ağrım çok fazla var helede oturup kalkarken

Merhaba kızlar bugün transferin 6.günü 9.gün kan tahlili istedi doktorum ama nasıl yaptıricam hiç bilmiyorum korku ve heycan var
canim az kalmis hayirli haberlerini aliriz insalalh. korkma ya nasip insalalh rabbim yüzünü güldürür

Insallah canım ya düne kadar çok umutluydum pozitiftim ama bugün olumsuzlaştı herşey hayırlısı artık hakkıız
canim zaman yaklastikca insanin akli bulaniyor seni anliyorum. ama nasipüten öte yol yok insallah hayirlisiyla pozitidtir sonucun

Aynen öyle hayırlısı kuzum ama bu saatten sonrada olcağını sanmıyorum artık çünkü bugün 7.günüm olsa azıcıkta olsa çıkardı

ah bu idrar testleri..
sen yine de umudunu yitirme.
Allah ın mucizeleri her zaman bakidir.

Ya kizlar bişey sorucam..Benim bugün transferim oldu ama doktora sormayı unuttum..Benim takvimime göre reglime 8 gün kaldi ama test günum 13 gun sonra...Yani bu durumda ben zaten zamanında regli olmiycammı

Ya kizlar bişey sorucam..Benim bugün transferim oldu ama doktora sormayı unuttum..Benim takvimime göre reglime 8 gün kaldi ama test günum 13 gun sonra...Yani bu durumda ben zaten zamanında regli olmiycammı
Tabi zamanında olmayayım soruyu yanlış sormuşum..demwk istedigim teansferim biraz geç olmadı mı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…