- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.261
Sadece folik asit kullanıyorum canım başkada ilaç kullanmıyorumIgneler ılaclar yapıyo canım benımde oyleydı ılk gun kabız oldum yag falan ıctım sonra rahatladım
Inşallah canım hayırlısıİnşallah hayra alamettir canım
Fitil aspırın falan vermedımıSadece folik asit kullanıyorum canım başkada ilaç kullanmıyorum
Yok canım normal ilaçsız transfere hazırlandıgı için rahim transferden sonrada ilaç vermedilerFitil aspırın falan vermedımı
ben estrofem progestan folıkasıt aspırın kullanıyorum pozıtıfı gordukden sonrada devam ettım
Benımkı taze transferdı ondan demekkı canımYok canım normal ilaçsız transfere hazırlandıgı için rahim transferden sonrada ilaç vermediler
Yok canım normal ilaçsız transfere hazırlandıgı için rahim transferden sonrada ilaç vermediler
Inşallah canım bugün 5.günüm ama kasık ağrım çok fazla var helede oturup kalkarkenCanım merakla sonucunu bekliyorum, her şey pozitif olsun inş bu sefer. Benim de ilaçsızdı ama transfer sonrası kan sulandırıcı da kullanmıştım ben. Gerçi ben de heterazigotluk var hatırlarsan.
canim az kalmis hayirli haberlerini aliriz insalalh. korkma ya nasip insalalh rabbim yüzünü güldürürMerhaba kızlar bugün transferin 6.günü 9.gün kan tahlili istedi doktorum ama nasıl yaptıricam hiç bilmiyorum korku ve heycan var
Insallah canım ya düne kadar çok umutluydum pozitiftim ama bugün olumsuzlaştı herşey hayırlısı artık hakkıızcanim az kalmis hayirli haberlerini aliriz insalalh. korkma ya nasip insalalh rabbim yüzünü güldürür
canim zaman yaklastikca insanin akli bulaniyor seni anliyorum. ama nasipüten öte yol yok insallah hayirlisiyla pozitidtir sonucunInsallah canım ya düne kadar çok umutluydum pozitiftim ama bugün olumsuzlaştı herşey hayırlısı artık hakkıız
Kuzum oyle dusunme bende olumsuz dusunuyodum çamasır suyı testı yaptım 9.gun ısterden sende yapInsallah canım ya düne kadar çok umutluydum pozitiftim ama bugün olumsuzlaştı herşey hayırlısı artık hakkıız
Nasıl yapılıyo canımKuzum oyle dusunme bende olumsuz dusunuyodum çamasır suyı testı yaptım 9.gun ısterden sende yap
Idrarını plastık bardaga yapıyosun uzerıne çamaşır suyu koyuyosun kopuruyo ama youtubeden bıbak yapmadan onceNasıl yapılıyo canım
Merhaba kızlar bugün transferin 6.günü 9.gün kan tahlili istedi doktorum ama nasıl yaptıricam hiç bilmiyorum korku ve heycan var
Aynen öyle hayırlısı kuzum ama bu saatten sonrada olcağını sanmıyorum artık çünkü bugün 7.günüm olsa azıcıkta olsa çıkardıiçime doğan tabi ki bir fikrim var ama testini bekliyorum
her şeyin hayırlısı kuzum.
Aynen öyle hayırlısı kuzum ama bu saatten sonrada olcağını sanmıyorum artık çünkü bugün 7.günüm olsa azıcıkta olsa çıkardı
Tabi zamanında olmayayım soruyu yanlış sormuşum..demwk istedigim teansferim biraz geç olmadı mı sankiYa kizlar bişey sorucam..Benim bugün transferim oldu ama doktora sormayı unuttum..Benim takvimime göre reglime 8 gün kaldi ama test günum 13 gun sonra...Yani bu durumda ben zaten zamanında regli olmiycammı
Test yaptınmı canımAynen öyle hayırlısı kuzum ama bu saatten sonrada olcağını sanmıyorum artık çünkü bugün 7.günüm olsa azıcıkta olsa çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?