- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.281
Bu sabah yapmıştım canım negatifti sen yaptınmıTest yaptınmı canım
Yok canım benım kı tuttu sukurBu sabah yapmıştım canım negatifti sen yaptınmı
Aa doğru unutmuşum canım ya test negatif çıkınca moralim bozuldu daYok canım benım kı tuttu sukur
20si 345
22sı 852
24 1725
Cıktı dr a 12 sınden sonra kese gormeye gıdecem aslında 6 sında gıtmem gerekıyoda esım ızıne cıkacak o zaman gıdecez belkı ıdrarda belli olmuyodur ben 9. Gunu yapmıstım 10.günde kan testı verdım belkı gec dollenmıstır sıkma canını
İdrarda cıkmamıstır beklı canım 3 gunn var daha uzme kendınıAa doğru unutmuşum canım ya test negatif çıkınca moralim bozuldu da
Kızlarrr bugün kontrolüm vardı yine endometrium 7.6 mm olmuş bugün ilaçların 16.günü sizce nasıl ?
6 mart salı günü transferim var Allahın ilaclarina transfere kadar devam edeceksin değil mi? O zamana kadar daha da kalinlasacaktir. Zaten doktorun da bunu hesaplayarak vermiş transfer tarihini. Hakkında hayırlısı olsun canim
Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah canımKızlar benim de dün kontrolüm vardı. Transfer tarihim de belli olacaktı sözde. Ama malesef iptal oldu. Rahim kalınlığını bile ölctüremedim. Cunku progesteron seviyem cok fazla cikmis kanda. Transfer olmayacak bir sonraki adetime kaldi. Biraktim suan estrofemi.
Var mı aranızda böyle bir durum yaşayan?
Canım olmazsın ilaçların etkisiyle bence hatta estrofem kullanıyorsan kesin olmazsın yanlış bilgilendirmeyeyim ama öyle biliyorumKızlar birşey sorucam size şimdi yarın benim test günüm ayriyetten de adet günüm 1 inde adet oluyorum acaba ben yarın adet olurmuyum yoksa gecikme olurmu tekrardan
Işte ben ilaç kullanmadım ya transferden sonra sadece folik asit kullandım canım o yüzden merak ettimCanım olmazsın ilaçların etkisiyle bence hatta estrofem kullanıyorsan kesin olmazsın yanlış bilgilendirmeyeyim ama öyle biliyorum
Cnm bende ikinci transferimi naturel yaptim ve transfer gununun 8.gunu adet oldum insaallah sen atlatirsan yarini hamilesindirIşte ben ilaç kullanmadım ya transferden sonra sadece folik asit kullandım canım o yüzden merak ettim
Geçmiş olsun Allah sağlık sıhhat versin inşallah.en hayırlı ve kısa zamanda hayirlisiyla yüzünü guldurdunn inşallah19 ocakta 2 adet 5. Gün embritosu transferim olmuştu. Testlerim pozitif çıkmıştı. Kese oluşumu da kalp atışı da sorunsuzdu. 8+4 olmuştum ki hafif kanamam oldu. Doktora gittik ultrasonla muayene sonucu öğrendim ki bebeğimin kalbi durmuş. Ömrü bu kadarmış. Melek olup gitmiş. Allah herşeyin hayırlısını sağlıklısını versin. Aşılamayöış tüp bebekmiş tutacak mıymış yaşasın tutmuşmuş hepsi boş ömrü olmayınca olmuyor. Bugün genel anestezi ile bebeğimi aldılar. Allah geride kalan canlara bebelere uzun sağlıklı ömürler versin.
Çok geçmiş olsun canım Rabbim sana sabırlar versin insallah en hayırlı zamanda bebeklerine kavuşursun sende19 ocakta 2 adet 5. Gün embritosu transferim olmuştu. Testlerim pozitif çıkmıştı. Kese oluşumu da kalp atışı da sorunsuzdu. 8+4 olmuştum ki hafif kanamam oldu. Doktora gittik ultrasonla muayene sonucu öğrendim ki bebeğimin kalbi durmuş. Ömrü bu kadarmış. Melek olup gitmiş. Allah herşeyin hayırlısını sağlıklısını versin. Aşılamayöış tüp bebekmiş tutacak mıymış yaşasın tutmuşmuş hepsi boş ömrü olmayınca olmuyor. Bugün genel anestezi ile bebeğimi aldılar. Allah geride kalan canlara bebelere uzun sağlıklı ömürler versin.
canim insallah testin pozitif cikar ve adet olmazsin.Kızlar birşey sorucam size şimdi yarın benim test günüm ayriyetten de adet günüm 1 inde adet oluyorum acaba ben yarın adet olurmuyum yoksa gecikme olurmu tekrardan
Allah sabir versin 12. haftada kaybettim bende nasipte yoksa olmuyor insallah en kisa zamanda atlatirsin. hayirla saglikla tekrar nasip olsun insallah19 ocakta 2 adet 5. Gün embritosu transferim olmuştu. Testlerim pozitif çıkmıştı. Kese oluşumu da kalp atışı da sorunsuzdu. 8+4 olmuştum ki hafif kanamam oldu. Doktora gittik ultrasonla muayene sonucu öğrendim ki bebeğimin kalbi durmuş. Ömrü bu kadarmış. Melek olup gitmiş. Allah herşeyin hayırlısını sağlıklısını versin. Aşılamayöış tüp bebekmiş tutacak mıymış yaşasın tutmuşmuş hepsi boş ömrü olmayınca olmuyor. Bugün genel anestezi ile bebeğimi aldılar. Allah geride kalan canlara bebelere uzun sağlıklı ömürler versin.
rüyan hayir olsun canim cok güzel bir rüyaymisArkadaşlar merhaba.dungece bir rüya gördüm . hayırdır inşallah.elimde bir kaç çeşit meyveyle yolda yürüyorum .kocaman beyaz bir papağan geliyor ben önce korkuyorum sonra meyveleri yemeye başlıyor ve yerken birden senin oğlun olacak diyor ben inanmıyorum olamaz diyorum .gerçekten olacak diyor ben ağlıyorum.meyveleri yemeye devam ediyor bitip gidiyor.ben henüz 3.tedaviye baslamadim.yorumlarinizi merak ediyorum.biraz uzun oldu .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?