- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.301
Aile hekimi yazar canım. İçinde 15 tane vardı yanlış hatırlamıyorsam. 130 lira civarında fiyatıKızlar crinone jel in fiyatı nedir? Bir kutuda kaç tane var? Ve aile hekimleri yazıyor mu?
TeşekkürlerAile hekimi yazar canım. İçinde 15 tane vardı yanlış hatırlamıyorsam. 130 lira civarında fiyatı
Parayla almaya kalkarsanız 120-150 liras arası gibi bir sey. Aile hekimleri yazıyorlar o zaman devletin öngördüğü farkı ödüyorsunuz cok bişi tutmuyorKızlar crinone jel in fiyatı nedir? Bir kutuda kaç tane var? Ve aile hekimleri yazıyor mu?
Benimde bu prosedürle olduKızlar ben transfer icin hazirlanacaktim. Dun adetimin 3.günü muayene oldum ve uzun protokol ile hazırlıcaz dedi doktor.Dogum konrol hapı basladim 18 gun içip19.günü lucrin igne olcam. Lucrin igne olurken adet olucam o adetin 3.günü yine muayene olcam. Bu şekilde dondurulmuş embriyo transferine hazırlanan var mi
hayırlısı ile güzel sonuçlar al inşallahGünaydın kızlar hastanedeyim kanı verdim 15 dk sonra falan sonucum çıkar
çok üzüldüm arkadaşım kendini topla inşallah tekrar dene inşallah diğer sefere rabbim yüzünü güldürürCemre yaman sonucim negatif canım
Merhaba benim de dondurulmuşlarım aynı sizin ki gibi transfer edildi uzun protokol ile önce Doğum kontrol hapı sonra lucrin kullandım.Şuan 4. Denemedeyim ve adetimin 3. Günü gittim dr bana lucrin başladı faklı bir plan uyguluycam dedi internette okuduklarımda adetin 21. Günü lucrin başlanır yazmış ama ben dr'a sormadım neden 21. Gün değil de şimdiden 3. Günü lucrine başladık diye aklıma çok takıldı vardır bir bildiği doktorun dedim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızKızlar ben transfer icin hazirlanacaktim. Dun adetimin 3.günü muayene oldum ve uzun protokol ile hazırlıcaz dedi doktor.Dogum konrol hapı basladim 18 gun içip19.günü lucrin igne olcam. Lucrin igne olurken adet olucam o adetin 3.günü yine muayene olcam. Bu şekilde dondurulmuş embriyo transferine hazırlanan var mi
canim cok üzgünüm insallah bir dahakine nasip olur. ne yapalim imtihanimiz böyleCemre yaman sonucim negatif canım
yok canım birşey olmaz o kadardan merak etme onlar o kadar kolay etkilenmezkızlar günaydın, çok canım sıkıldı.o kadar bişey olmasın diye dikkat ederken. sabah evden çıkmaya hazırlanırken kalçamın yanını yani leğen kemiğinin yanını koltuğa çarptımoff çok mutsuzum şuan ,bişey olmuş mudur? Transferin 7. günü.
çok üzüldüm arkadaşım kendini topla inşallah tekrar dene inşallah diğer sefere rabbim yüzünü güldürür
Kızlar çok sagolun insan ilk öğrendiği an bi yıkılıyo ama bi yarım saat gecince toparlanıyoz çok şükür demekki zamanı değilmişcanim cok üzgünüm insallah bir dahakine nasip olur. ne yapalim imtihanimiz böyle
ayy canımm çok teşekkür ederim, moral oldun. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahyok canım birşey olmaz o kadardan merak etme onlar o kadar kolay etkilenmez
Cevabınız icin tesekkurler. Ben histeroskopi olmuştum bu adetimden bir önceki adette. Siz histeroskopi olmusmuydunuz . Bir de transferiniz tuttu mu.Benimde bu prosedürle oldu
Hepimiz için hayurlisi insallah allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsinMerhaba benim de dondurulmuşlarım aynı sizin ki gibi transfer edildi uzun protokol ile önce Doğum kontrol hapı sonra lucrin kullandım.Şuan 4. Denemedeyim ve adetimin 3. Günü gittim dr bana lucrin başladı faklı bir plan uyguluycam dedi internette okuduklarımda adetin 21. Günü lucrin başlanır yazmış ama ben dr'a sormadım neden 21. Gün değil de şimdiden 3. Günü lucrine başladık diye aklıma çok takıldı vardır bir bildiği doktorun dedim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?