Transfere geri sayim

Kızlar ben transfer icin hazirlanacaktim. Dun adetimin 3.günü muayene oldum ve uzun protokol ile hazırlıcaz dedi doktor.Dogum konrol hapı basladim 18 gun içip19.günü lucrin igne olcam. Lucrin igne olurken adet olucam o adetin 3.günü yine muayene olcam. Bu şekilde dondurulmuş embriyo transferine hazırlanan var mi

Benimde bu prosedürle oldu

kızlar günaydın, çok canım sıkıldı.o kadar bişey olmasın diye dikkat ederken. sabah evden çıkmaya hazırlanırken kalçamın yanını yani leğen kemiğinin yanını koltuğa çarptım off çok mutsuzum şuan ,bişey olmuş mudur? Transferin 7. günü.

Merhaba benim de dondurulmuşlarım aynı sizin ki gibi transfer edildi uzun protokol ile önce Doğum kontrol hapı sonra lucrin kullandım.Şuan 4. Denemedeyim ve adetimin 3. Günü gittim dr bana lucrin başladı faklı bir plan uyguluycam dedi internette okuduklarımda adetin 21. Günü lucrin başlanır yazmış ama ben dr'a sormadım neden 21. Gün değil de şimdiden 3. Günü lucrine başladık diye aklıma çok takıldı vardır bir bildiği doktorun dedim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

yok canım birşey olmaz o kadardan merak etme onlar o kadar kolay etkilenmez

çok üzüldüm arkadaşım kendini topla inşallah tekrar dene inşallah diğer sefere rabbim yüzünü güldürür
canim cok üzgünüm insallah bir dahakine nasip olur. ne yapalim imtihanimiz böyle
Kızlar çok sagolun insan ilk öğrendiği an bi yıkılıyo ama bi yarım saat gecince toparlanıyoz çok şükür demekki zamanı değilmiş

Hepimiz için hayurlisi insallah allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…