Transfere geri sayim

Selam kızlarrrr
6 mart salı günü transferim var Allahın iziniyle
dün kontrolde rahim kalınlığı 7,6mm çıktı
transfere daha 4 gün var o zamana kadar kalınlık aşağı yukarı kaç olur ?

Çok geçmiş olsun canim. Inşallah bundan sonraki güzel olur. Canını sıkmayıp önüne bak.dedigine katılıyorum. 3.gun 5.gun hic belli olmuyor vu. Kismet iste.Demek ki omri bu kadarmis. Allah hayirlisini versin hepimiz icin

Iyi aksamlar kizlar. Lucrin igne kullanan var mi aranizda? Ben tam tedaviye baslamak icin gitmistim ki bana onu verdiler.

Ben
Iyi aksamlar kizlar. Lucrin igne kullanan var mi aranizda? Ben tam tedaviye baslamak icin gitmistim ki bana onu verdiler.
Ben kullanıyorum 7. İğnemi yaptım dr bana 14 günlük verdi yumurtlalıkları baskılamak için sonra kan değerlerime göre gonalf e geçicem inşallah

Ben

Ben kullanıyorum 7. İğnemi yaptım dr bana 14 günlük verdi yumurtlalıkları baskılamak için sonra kan değerlerime göre gonalf e geçicem inşallah
Evet bana da eger adet olursan ara ertesi gun gel dedi eger adet olmazsan 14. Gunu vurunup ertesi gun gel dedi. Baska hangi ilaclari verdi canim sana?

Amin canım inşallahhh cümlemiz kavuşsun mucizesine canım demekki rabbim böyle istiyor vardır bunda bi hayır canım diyelim:)

aynen öyle.
bizim için hayırlı olanı en iyi Allah bilir.
olana da olmayana da hamd olsun.
sen moralini de sabrını da yüksek tut.

Sağol canım allah razı olsun allahtan çabuk toparlanan birisiyim yıkılmıyorum:)

Zaten en güzeli o.
ya isyan edenlerden olsaydık?
Allah korusun.
çok şükür sabrımız da itikatımız da tam.
güzel günler göreceğiz Allah ın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…