- 5 Ağustos 2016
- 2.535
- 2.411
- 133
- 34
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.321
19 ocakta 2 adet 5. Gün embritosu transferim olmuştu. Testlerim pozitif çıkmıştı. Kese oluşumu da kalp atışı da sorunsuzdu. 8+4 olmuştum ki hafif kanamam oldu. Doktora gittik ultrasonla muayene sonucu öğrendim ki bebeğimin kalbi durmuş. Ömrü bu kadarmış. Melek olup gitmiş. Allah herşeyin hayırlısını sağlıklısını versin. Aşılamayöış tüp bebekmiş tutacak mıymış yaşasın tutmuşmuş hepsi boş ömrü olmayınca olmuyor. Bugün genel anestezi ile bebeğimi aldılar. Allah geride kalan canlara bebelere uzun sağlıklı ömürler versin.
Çok geçmiş olsun canim. Inşallah bundan sonraki güzel olur. Canını sıkmayıp önüne bak.dedigine katılıyorum. 3.gun 5.gun hic belli olmuyor vu. Kismet iste.Demek ki omri bu kadarmis. Allah hayirlisini versin hepimiz icin19 ocakta 2 adet 5. Gün embritosu transferim olmuştu. Testlerim pozitif çıkmıştı. Kese oluşumu da kalp atışı da sorunsuzdu. 8+4 olmuştum ki hafif kanamam oldu. Doktora gittik ultrasonla muayene sonucu öğrendim ki bebeğimin kalbi durmuş. Ömrü bu kadarmış. Melek olup gitmiş. Allah herşeyin hayırlısını sağlıklısını versin. Aşılamayöış tüp bebekmiş tutacak mıymış yaşasın tutmuşmuş hepsi boş ömrü olmayınca olmuyor. Bugün genel anestezi ile bebeğimi aldılar. Allah geride kalan canlara bebelere uzun sağlıklı ömürler versin.
Canim uzuldum umutluydum ben senden. Hayirlisi olsun. Dondurulmusun kalmış miydi?Cemre yaman sonucim negatif canım
Kızlar gonal f 450 arıyorum elinde olan var mı...
Cevabınız icin tesekkurler. Ben histeroskopi olmuştum bu adetimden bir önceki adette. Siz histeroskopi olmusmuydunuz . Bir de transferiniz tuttu mu.
Aynen canım hayırlısı hayır dondurulmuşum yok malesef canımCanim uzuldum umutluydum ben senden. Hayirlisi olsun. Dondurulmusun kalmış miydi?
Cemre yaman sonucim negatif canım
Biraz vücudunu ve kafanı rahatlatıp normal adet düzenine girince denersin tekrar. Yılmak yok umutsuzluk yok yola devam.Aynen canım hayırlısı hayır dondurulmuşum yok malesef canım
Ben kullanıyorum 7. İğnemi yaptım dr bana 14 günlük verdi yumurtlalıkları baskılamak için sonra kan değerlerime göre gonalf e geçicem inşallahIyi aksamlar kizlar. Lucrin igne kullanan var mi aranizda? Ben tam tedaviye baslamak icin gitmistim ki bana onu verdiler.
Evet bana da eger adet olursan ara ertesi gun gel dedi eger adet olmazsan 14. Gunu vurunup ertesi gun gel dedi. Baska hangi ilaclari verdi canim sana?Ben
Ben kullanıyorum 7. İğnemi yaptım dr bana 14 günlük verdi yumurtlalıkları baskılamak için sonra kan değerlerime göre gonalf e geçicem inşallah
Canım pozitifti ama degerlerim dusmeye basladi.@Esrarengsiz1016 canım sonucun ne oldu?
Canım pozitifti ama degerlerim dusmeye basladi.
126
188
288
275 kimyasal oldu
Amin canım inşallahhh cümlemiz kavuşsun mucizesine canım demekki rabbim böyle istiyor vardır bunda bi hayır canım diyelim:)
Sağol canım allah razı olsun allahtan çabuk toparlanan birisiyim yıkılmıyorum:)aynen öyle.
bizim için hayırlı olanı en iyi Allah bilir.
olana da olmayana da hamd olsun.
sen moralini de sabrını da yüksek tut.
Sağol canım allah razı olsun allahtan çabuk toparlanan birisiyim yıkılmıyorum:)
Aynen canım inanıyorum bizde birgün anne olcayız güzel günler görceyiz inşallahhh rabbimin izniyleZaten en güzeli o.
ya isyan edenlerden olsaydık?
Allah korusun.
çok şükür sabrımız da itikatımız da tam.
güzel günler göreceğiz Allah ın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?