Transfere geri sayim

Evet bana da eger adet olursan ara ertesi gun gel dedi eger adet olmazsan 14. Gunu vurunup ertesi gun gel dedi. Baska hangi ilaclari verdi canim sana?
Inofolic verdi sen adetinin kaçıncı günü başladın lucrine?internetten okudum 14 gün iğneden sonra adet olunur yazıyordu eğer öyle ise iki adet arası 1 hafta olucak bunun vücuda zararı olmaz mı acaba

Inofolic verdi sen adetinin kaçıncı günü başladın lucrine?internetten okudum 14 gün iğneden sonra adet olunur yazıyordu eğer öyle ise iki adet arası 1 hafta olucak bunun vücuda zararı olmaz mı acaba
Adetin 21. Gunu basladim canim. Bana da inofolic combiyle glifor verdi canim. Hicbir bilgim yok valla zarari hakkinda bindik bi alamete gidiyoz kiyamete. Hakkimizda hayirlisi.

Adetin 21. Gunu basladim canim. Bana da inofolic combiyle glifor verdi canim. Hicbir bilgim yok valla zarari hakkinda bindik bi alamete gidiyoz kiyamete. Hakkimizda hayirlisi.
Geçen denemem de bende adetin 21. Günü başladım dr bu sefer farklı bir plan uyguluycam dedi ve adetimin 3. Günü başladı hayırlısı olsun hakkımızda inşallah güzel sonuçlar alırız

BirAsilAnnesi canım selamlar. Beni günceller misin listede. Dün sabah yumurta toplama işlemi yapıldı. Transfer bekliyorum. Hastaneyi değiştirdim. İstinye üniversitesi Liv hospital a gidiyorum artık. Levent mıhçıoğlu yapıyor işlemleri ama Timur Gürgan kontrolünde :) 5 yumurtadan 3 ü olgun çıktı hepsi döllenmiş yarın yine bilgi vermek için arayacaklar heyecan dorukta :))

Sorununuz ne peki? Lucrin igneyi ilk tedaviden itibaren mi kullaniyosunuz?
Eşimde DNA hasarı vardı tedavi oldu düştü çok şükür.Yok canım benim ilk tüp denememde lucrin kullanmadım direk gonalf ile başlamıştım.2. Tedavimde lucrin kullanmıştım 3. De dondurulmuşlar ile denedik

Burası çok sessiz ama ben yinede yazayım burada başladık sonuçta :)
Yarın sabah transferim olacak çok şükür. Toplanan 5 yumurtadan 2si boş çıktı 3 ü döllendi 2si iyi birinin gelişimi daha yavaş. Sanırım iyi olan ikisi transfer edilecek. Allah hepimizin yardımcısı olsun.....

şimdiden transferiniz hayırlı olsun arkadaşım. rabbim yüzünüzü güldürsün

bende tekrar adet oldum ilaçları kullanıyorum transfere hazırlık için 16 mart kontrol 19-21 mart arası transfer olur inşallah rabbim hayırlı sağlıklı tam bir güzellik içinde sıhhat içinde evlad/evladlar nasip eyle tüm isteyen kullarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…