- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.361
transferin simdiden hayirli olsun canim. Allah yüzünü güldürsünBurası çok sessiz ama ben yinede yazayım burada başladık sonuçta :)
Yarın sabah transferim olacak çok şükür. Toplanan 5 yumurtadan 2si boş çıktı 3 ü döllendi 2si iyi birinin gelişimi daha yavaş. Sanırım iyi olan ikisi transfer edilecek. Allah hepimizin yardımcısı olsun.....
hayirli olsun canim nasip etsin insallah AllahKızlarrrrr transferim oldu hastanede dinleniyorum şimdi :)
canim güzel haberlerini bekliyorumbende tekrar adet oldum ilaçları kullanıyorum transfere hazırlık için 16 mart kontrol 19-21 mart arası transfer olur inşallah rabbim hayırlı sağlıklı tam bir güzellik içinde sıhhat içinde evlad/evladlar nasip eyle tüm isteyen kullarına
Hayırlı olsun şimdiden canım inşallah sonuç istediğin gibi olurbende tekrar adet oldum ilaçları kullanıyorum transfere hazırlık için 16 mart kontrol 19-21 mart arası transfer olur inşallah rabbim hayırlı sağlıklı tam bir güzellik içinde sıhhat içinde evlad/evladlar nasip eyle tüm isteyen kullarına
Hadi hayırlı olsun canim. Güzel haberlerini bekliyoruz. Kendine cooook iyi bak olur muKızlarrrrr transferim oldu hastanede dinleniyorum şimdi :)
şimdiden transferiniz hayırlı olsun arkadaşım. rabbim yüzünüzü güldürsün
Oyy oyy maşallah hemde ikizz Rabbim sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin insallah canım aminnnKuzular keselerımızı gördük kalp atışına gıdecez haftaya rabbım herkese nasıp etsın ınsallah
maşallah maşallah allah sağlıkla kucağında göstersin evladlarını inşallahKuzular keselerımızı gördük kalp atışına gıdecez haftaya rabbım herkese nasıp etsın ınsallah
Maşallahh canımmm. Sağlıkla kucağınada alırsın inşallahKuzular keselerımızı gördük kalp atışına gıdecez haftaya rabbım herkese nasıp etsın ınsallah
Kuzular keselerımızı gördük kalp atışına gıdecez haftaya rabbım herkese nasıp etsın ınsallah
Hayırlı olsun canım transferin benimde dün 2 embriyo transferim oldu. Serum ne için takıldı ?Kızlar bu sabah banada 2 embriyo transfer edildi. Transfer sonrası serum takıldı çok umutluyum bu serumdan ayın 19 una test istendi 12 gün sonrası için yani,, 4. gün embriyosu transfer edildi çok bence 10. gün iyidir dimi
inşallah canım allah razı olsunMaşallah hemde ikiz tamamına ersin inşallah
3.gun embriyo sumu canım inşallah sımsıkı tutunur ıkısıdrKızlar bu sabah banada 2 embriyo transfer edildi. Transfer sonrası serum takıldı çok umutluyum bu serumdan ayın 19 una test istendi 12 gün sonrası için yani,, 4. gün embriyosu transfer edildi çok bence 10. gün iyidir dimi
Hayırlı olsun canım transferin benimde dün 2 embriyo transferim oldu. Serum ne için takıldı ?
3.gun embriyo sumu canım inşallah sımsıkı tutunur ıkısıdr
Serumun fiyatı nedir?Teşekkür ederim senin de hayırlı olsun. Bağışıklığı güçlendiriyor hamilelik şansını artırıyor.
4. gün embriyosu amin çok teşekkür ederim
Serumun fiyatı nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?