- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.381
Hayırlı olsun transferin canımKızlar bu sabah banada 2 embriyo transfer edildi. Transfer sonrası serum takıldı çok umutluyum bu serumdan ayın 19 una test istendi 12 gün sonrası için yani,, 4. gün embriyosu transfer edildi çok bence 10. gün iyidir dimi
Ay adı neymiş serumun biz de alak :))Biz eczaneden 25 tl ye aldık. Hastanede takılırsa çok uçuk rakamlar isteniyor. Taktırmak isteyenlere duyurulur.
O zaman 11.veya 12 gun yaptır 5.gun 10.gun yapılıyo kan testiTeşekkür ederim senin de hayırlı olsun. Bağışıklığı güçlendiriyor hamilelik şansını artırıyor.
4. gün embriyosu amin çok teşekkür ederim
Canım nerede tedavi oluyorsun serum ne icin takıldı ismi neKızlar bu sabah banada 2 embriyo transfer edildi. Transfer sonrası serum takıldı çok umutluyum bu serumdan ayın 19 una test istendi 12 gün sonrası için yani,, 4. gün embriyosu transfer edildi çok bence 10. gün iyidir dimi
Hayırlı olsun transferin canım
Ay adı neymiş serumun biz de alak :))
Hayırlı olsun buarada, ikisi de sağlıkla tutunsunlar
O zaman 11.veya 12 gun yaptır 5.gun 10.gun yapılıyo kan testi
Canım nerede tedavi oluyorsun serum ne icin takıldı ismi ne
hayırlısı olsun arkadaşım benimde bu ay embriyoların çözülmedeki durumuna göre 4. gün embriyosu olarak transfer olabilir. sizin sonuç benim transfer olacağım tarihlere denk geliyor sanırım hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alırızKızlar bu sabah banada 2 embriyo transfer edildi. Transfer sonrası serum takıldı çok umutluyum bu serumdan ayın 19 una test istendi 12 gün sonrası için yani,, 4. gün embriyosu transfer edildi çok bence 10. gün iyidir dimi
Insallah bebeklerin sımsıkı tutunsunlar sana. Ben de doktoruma ısrar edicem serum icin .Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Amin canım Allah razı olsun. Smoflipid serum
Bakalım cnm ne kadar dayanırsam :))
İstinye üniversitesi hastanesi Liv hospital. Tedavimi Timur Gürgan belirliyor işlemleri Levent Mıhçıoğlu yaptı. Serum bağışıklığı güçlendiriyor hamilelik şansını artırıyor. Smoflipid serum.
hayırlısı olsun arkadaşım benimde bu ay embriyoların çözülmedeki durumuna göre 4. gün embriyosu olarak transfer olabilir. sizin sonuç benim transfer olacağım tarihlere denk geliyor sanırım hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alırız
Insallah bebeklerin sımsıkı tutunsunlar sana. Ben de doktoruma ısrar edicem serum icin .
Sonucu öğrenene kadar kac kez takılıyor bu serum canım. Senin sonucu cok merak ediyorum hayirlisi ile guzel haberler gelir insallah tum sonuç bekleyenlerdenAmin canım senin için de hayırlısı olsun inşallah
Amin canım. Kullan bence de zararı yok faydası var. Ne kaybedersin ki hem zaten uygun da bir tedavi 25 tl. Tabi sen alırsan hastane verirse baya uçuk paralar isteniyor haberin olsun.
Sonucu öğrenene kadar kac kez takılıyor bu serum canım. Senin sonucu cok merak ediyorum hayirlisi ile guzel haberler gelir insallah tum sonuç bekleyenlerden
Sonucu öğrenene kadar kac kez takılıyor bu serum canım. Senin sonucu cok merak ediyorum hayirlisi ile guzel haberler gelir insallah tum sonuç bekleyenlerden
Sorarsanız bize de yazın:)Valla bende çok merak ediyorum :))) tekrar takılacak diye bişe denmedi. Transfer de takılacak dendi takıldı o kadar. Bende tekrar takılıyor gibi bişeler okudum nette hemşireye bir sorayım merak ettim.
Anladim cnm sagol. Insallah hayirli guzel haberlerini bekliyorumCanım öğrendim hemşireden test günü pozitif sonuç alınca o gün takılıyor. Sonra 12. haftaya kadar her hafta takılıyormuş.
Anladim cnm sagol. Insallah hayirli guzel haberlerini bekliyorum
Merhaba canımMerhaba kizlar bugun transfer gunum dua edin lutfen banada
Merhaba kizlar bugun transfer gunum dua edin lutfen banada
Insallah sımsıkı tutunsun cnm bebeğinMerhaba kizlar bugun transfer gunum dua edin lutfen banada
Canım hayırlı olsun öncelikle umarım kaliteli ve bol yumurtaların olur. Transfer döneminde rahim kalınlaşması için estrofem ve bant kullandım onların dışında folik asit ve kan sulandırıcı iğne. Transfere 3-4 gün kalada jele başladım. Transfer günü kişiden kişiye yani rahim kalınlığına göre değişiyor. Benim ilk transferim adetin 21.günü olmuştu 2.transferim adetin 23.günü oldu. Umarım hayırlı ve güzel sonuçlar alırsınKızlar selam, benim opu yapıldı, embriyolar donduruldu. İlk adetim bitti, 2. Adetle transfer için tedavim başlayacak. Yaklaşık 1 ayım var yani, bu süreçte nelere dikkat etmeliyim? Transfer döneminde ilaç kullanılıyor mu rahmi hazırlamak için? Adetten sonra yaklaşık kaçıncı gün transfer gerçekleşiyor dondurulmuş embriyo ile olanda? Biraz bilgi verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?