Transfere geri sayim

Hayırlı olsun transferin canım

Hayırlı olsun transferin canım

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun

Ay adı neymiş serumun biz de alak :))
Hayırlı olsun buarada, ikisi de sağlıkla tutunsunlar

Amin canım Allah razı olsun. Smoflipid serum

O zaman 11.veya 12 gun yaptır 5.gun 10.gun yapılıyo kan testi

Bakalım cnm ne kadar dayanırsam :))

Canım nerede tedavi oluyorsun serum ne icin takıldı ismi ne

İstinye üniversitesi hastanesi Liv hospital. Tedavimi Timur Gürgan belirliyor işlemleri Levent Mıhçıoğlu yaptı. Serum bağışıklığı güçlendiriyor hamilelik şansını artırıyor. Smoflipid serum.

hayırlısı olsun arkadaşım benimde bu ay embriyoların çözülmedeki durumuna göre 4. gün embriyosu olarak transfer olabilir. sizin sonuç benim transfer olacağım tarihlere denk geliyor sanırım hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alırız

Insallah bebeklerin sımsıkı tutunsunlar sana. Ben de doktoruma ısrar edicem serum icin .

Amin canım senin için de hayırlısı olsun inşallah

Insallah bebeklerin sımsıkı tutunsunlar sana. Ben de doktoruma ısrar edicem serum icin .

Amin canım. Kullan bence de zararı yok faydası var. Ne kaybedersin ki hem zaten uygun da bir tedavi 25 tl. Tabi sen alırsan hastane verirse baya uçuk paralar isteniyor haberin olsun.

Sonucu öğrenene kadar kac kez takılıyor bu serum canım. Senin sonucu cok merak ediyorum hayirlisi ile guzel haberler gelir insallah tum sonuç bekleyenlerden

Sonucu öğrenene kadar kac kez takılıyor bu serum canım. Senin sonucu cok merak ediyorum hayirlisi ile guzel haberler gelir insallah tum sonuç bekleyenlerden

Valla bende çok merak ediyorum :))) tekrar takılacak diye bişe denmedi. Transfer de takılacak dendi takıldı o kadar. Bende tekrar takılıyor gibi bişeler okudum nette hemşireye bir sorayım merak ettim.

Canım öğrendim hemşireden test günü pozitif sonuç alınca o gün takılıyor. Sonra 12. haftaya kadar her hafta takılıyormuş.

Kızlar selam, benim opu yapıldı, embriyolar donduruldu. İlk adetim bitti, 2. Adetle transfer için tedavim başlayacak. Yaklaşık 1 ayım var yani, bu süreçte nelere dikkat etmeliyim? Transfer döneminde ilaç kullanılıyor mu rahmi hazırlamak için? Adetten sonra yaklaşık kaçıncı gün transfer gerçekleşiyor dondurulmuş embriyo ile olanda? Biraz bilgi verebilir misiniz?

Canım hayırlı olsun öncelikle umarım kaliteli ve bol yumurtaların olur. Transfer döneminde rahim kalınlaşması için estrofem ve bant kullandım onların dışında folik asit ve kan sulandırıcı iğne. Transfere 3-4 gün kalada jele başladım. Transfer günü kişiden kişiye yani rahim kalınlığına göre değişiyor. Benim ilk transferim adetin 21.günü olmuştu 2.transferim adetin 23.günü oldu. Umarım hayırlı ve güzel sonuçlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…