- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.401
Transferm oldu dr hersey yolunda dedi insallah sonucumda pozitif olur... allah isteyen herkese hepimize nasip etsin insallah
Serumu kendin mi istedin canim yoksa doktorun mu tavsiye ettiBiz eczaneden 25 tl ye aldık. Hastanede takılırsa çok uçuk rakamlar isteniyor. Taktırmak isteyenlere duyurulur.
Serumu kendin mi istedin canim yoksa doktorun mu tavsiye etti
Tek embriyo transferi oldu bugun 4. Gunum ama hic bir belirti yok bende test gunu 24 unde dr oyle dedi artik nasip canim ama ben yatmiyorum oyle gunluk hayatima devam ediyorum biraz daha dikkat ederekHayırlı olsun canım. Kaç embriyo transferi oldu birde kaçıncı gün. Hayırlı sonuçlar al inşallah.
Tek embriyo transferi oldu bugun 4. Gunum ama hic bir belirti yok bende test gunu 24 unde dr oyle dedi artik nasip canim ama ben yatmiyorum oyle gunluk hayatima devam ediyorum biraz daha dikkat ederek
Senin transferde kacinci gunun canim bende hic bir belirti olmuyor ya da ben ustunde durmuyorum bikmiyorum duaunup stres yapmamaya calisiyorm bi yandan progesteran igne oluyorum ilaclara devam ediyorumHayırlı sonuçlar alırsın inşallah. Ben biraz yatıyorum valla çünkü kasıklar fena benim içerden devamlı batma kasılma yanma bu gibi şeyler var bende endişeleniyorum. Ama yemek fln yapıyorum ortalığı topluyorum böyle hafif şeyler yapıyorum arada yürüyüşe çıkıyorum onun dışında yatıyorum :))
Senin transferde kacinci gunun canim bende hic bir belirti olmuyor ya da ben ustunde durmuyorum bikmiyorum duaunup stres yapmamaya calisiyorm bi yandan progesteran igne oluyorum ilaclara devam ediyorum
Hmm insallah bebis burdayim diyodur canim nasil rahat ediyosan oyle gecir tabi bende hic bise yok valla bilmiorum insallah hersey yolundadirBugün 6. günüm canım ben progesteron un jelini kullanıyorum aynen ilaçlara devam. Ben dikkat etmesemde o ben burdayım diyor benim sancıları hissetmemek mümkün değil.
Hmm insallah bebis burdayim diyodur canim nasil rahat ediyosan oyle gecir tabi bende hic bise yok valla bilmiorum insallah hersey yolundadir
Allah hayırlısıyla pozitif sonuç nasip etsin canım . Bu dediğin yöntemler genelde uygulananlar sanırım.Kızlar benim cuma günü opum olacak inşallah. Embriyoskop ve mikroçip yöntemi uygulanacak drum öyle söyledi. Hayırlısı Allah’tan
Embriyoskopu bilmiyorum canım ama mikroçip spermlerde hasarsız olanları seçmek için kullanılacak. İnşallah hayırlısı olur hepimiz için bakalım bu tedavide neler olacakAllah hayırlısıyla pozitif sonuç nasip etsin canım . Bu dediğin yöntemler genelde uygulananlar sanırım.
Canım hayırlılı olsun inşallah hakkındaKızlar benim cuma günü opum olacak inşallah. Embriyoskop ve mikroçip yöntemi uygulanacak drum öyle söyledi. Hayırlısı Allah’tan
Aminn inşallah canımCanım hayırlılı olsun inşallah hakkında
Canım benimelasen canım nasılsın sesin çıkmıyor
Bende calisiyorum canım gelecek hafta transfer olur inşallah ben izin aldım canımKızlar bir sorum olcaktı . Çalışırken tüp bebek yaptıran oldu mu aranızda ? Transfer olup ertesi gün işe giden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?