Transfere geri sayim

Canım benim iyiyim çok şükür. Korka korka yolumuza devam ediyoruz. Sen nasılsın? Cuma opu oluyormuşsun. Guzel embriyolar olur inşallah
Allah tamamina erdirsin canim. cinsiyet belli oldu mu kuzunun. bugün opu oldu canim cok sükür.
Kızlar bir sorum olcaktı . Çalışırken tüp bebek yaptıran oldu mu aranızda ? Transfer olup ertesi gün işe giden ?
ben calisiyorum arkadasim ama transfer sonrasi rapor alacagim cünkü benim isim cok agir.
hayırlı olsun canım tedavin nasıl geçti opun kaç tane toplanmış
sagol canim iyi gecti sükür 11 yumurta toplandi.
Saye- canım opun oldumu kaç tane yumurtan toplandı
oldu canim 11 yumurta toplandi simdi evdeyim. embriyolog yarin arayacak bakalim ne diyecek.

Saye- canım, inşallah hepsi döllenir ve güzel kalitede olur.
Doktorum erkek dedi ama bakalım ilerleyen haftalarda daha net belli olur. Sağlıklı olsun da hiç önemli değil.

Saye- canım, inşallah hepsi döllenir ve güzel kalitede olur.
Doktorum erkek dedi ama bakalım ilerleyen haftalarda daha net belli olur. Sağlıklı olsun da hiç önemli değil.
benim 7 yumurtayla yola devam canim. besinci gün transferi olacak haftaya carsamba inslalah. saglikla gelsin bebegin insallah

benim 7 yumurtayla yola devam canim. besinci gün transferi olacak haftaya carsamba inslalah. saglikla gelsin bebegin insallah
Hayırlı olsun canım inşallah bu defa sımsıkı tutunsun minnoşun ve tabi hamileliğinde sağlıkla devam etsin. Mucizene kavuş inşallah

Hayırlı olsun canım inşallah bu defa sımsıkı tutunsun minnoşun ve tabi hamileliğinde sağlıkla devam etsin. Mucizene kavuş inşallah
Allah razı olsun canım inşallah. Bizde sizler gibi kavuşturuz hayırlısıyla

Maşallah 2. Tedavide sonuç almışsınız sorun neydi sizin hangi tedaviyi iygulafi ben 3. Tedavimde de negatif sonuc aldım nasıl toparladim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…