- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 35
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.421
hayırlı olsun canım tedavin nasıl geçti opun kaç tane toplanmışKızlar benim cuma günü opum olacak inşallah. Embriyoskop ve mikroçip yöntemi uygulanacak drum öyle söyledi. Hayırlısı Allah’tan
Allah tamamina erdirsin canim. cinsiyet belli oldu mu kuzunun. bugün opu oldu canim cok sükür.Canım benimiyiyim çok şükür. Korka korka yolumuza devam ediyoruz. Sen nasılsın? Cuma opu oluyormuşsun. Guzel embriyolar olur inşallah
ben calisiyorum arkadasim ama transfer sonrasi rapor alacagim cünkü benim isim cok agir.Kızlar bir sorum olcaktı . Çalışırken tüp bebek yaptıran oldu mu aranızda ? Transfer olup ertesi gün işe giden ?
sagol canim iyi gecti sükür 11 yumurta toplandi.hayırlı olsun canım tedavin nasıl geçti opun kaç tane toplanmış
oldu canim 11 yumurta toplandi simdi evdeyim. embriyolog yarin arayacak bakalim ne diyecek.Saye- canım opun oldumu kaç tane yumurtan toplandı
benim 7 yumurtayla yola devam canim. besinci gün transferi olacak haftaya carsamba inslalah. saglikla gelsin bebegin insallahSaye- canım, inşallah hepsi döllenir ve güzel kalitede olur.
Doktorum erkek dedi ama bakalım ilerleyen haftalarda daha net belli olur. Sağlıklı olsun da hiç önemli değil.
BirAsilAnnesi 21 martta benim tarnsferim var insallah canim
Aminn inşallah canımTam doğum günümde :)
Şans getirsin canım benim.
Dört gözle güzel haberlerini bekliyorum canımbenim 7 yumurtayla yola devam canim. besinci gün transferi olacak haftaya carsamba inslalah. saglikla gelsin bebegin insallah
İnşallah bende senin gibi hayırlı haber verebilirim canım duanı eksik etmeDört gözle güzel haberlerini bekliyorum canım
Hayırlı olsun canım inşallah bu defa sımsıkı tutunsun minnoşunbenim 7 yumurtayla yola devam canim. besinci gün transferi olacak haftaya carsamba inslalah. saglikla gelsin bebegin insallah
Allah razı olsun canım inşallah. Bizde sizler gibi kavuşturuz hayırlısıylaHayırlı olsun canım inşallah bu defa sımsıkı tutunsun minnoşunve tabi hamileliğinde sağlıkla devam etsin. Mucizene kavuş inşallah
İnşallah canım her zaman dua ediyorum evlat sahibi olmak için emek verenlere. Rabbim hakeden herkese bu duyguyu yaşatsın inşallahAllah razı olsun canım inşallah. Bizde sizler gibi kavuşturuz hayırlısıyla
Amin canım inşallah. İsteyen dileyen herkese nasip etsin rabbimİnşallah canım her zaman dua ediyorum evlat sahibi olmak için emek verenlere. Rabbim hakeden herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
Beeeeennnnnnilk gebeligimde bebegimin kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldim.. 1,5 ay sonra ilk tedaviden kalan dondurulmuslari kullandik.. 63 gün önce kizimi kucagima aldim Elhamdülillah .. :) suan dizimde uyumasi icin salliyorumm korkularini birak ilki öyle oldu diye bu da böyle sonuclanmayacak..güzel düsün canim.. biz ikinciye hicbir test yaptirmadan basladik, drum yasadiklarimizi normal yolla gebe kalanlar bile yasiyor demisti.. ve hicbir teste gerek duymadan ikinci tedaviye baslamistik..rabbim gönlüne göre versin.. InsaaAllah nasibin dondurulmuslardadir..
Bugün 9. Günü transferinin tahlil yaptırmam çıkar mı sizceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?