- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.441
Kacinci gun canim embriyonuz. Benim 5. GunduBugün 9. Günü transferinin tahlil yaptırmam çıkar mı sizceee
Sorun olmaz canım ben birini yedide birini yedi otuzda yaptımMerhaba kizlar birsey soracam cumartesi gunu tup bebek tedavisine basladim ve karindan igne verdi doktor ben 2 ile 7 arasi ayni saatte vurul igneni dedi ben ancak 7 yi 10 gece vurulabildim ve hergun ayni saatte oldugu icin mecbur oyle devam ettim sizce bir sorun olurmu
Sonuc pozitifmiydi canmSorun olmaz canım ben birini yedide birini yedi otuzda yaptım
Benimde 5. Gün embriyo şu tek embriyo transferi bugün 10. Gün ama çıkarım çıkmaz mi bilmiyorum cesaretim yok testi yaptırmaya açıkçası sizde sorun neydi canimKacinci gun canim embriyonuz. Benim 5. Gundu
9.gunde yaptirdim ilk testimi 126 cikmisti
Benim bugün beşinci günüm bence yaptırın mübarek aylarda güzel haberler almamızı nasip etsin mevlamBenimde 5. Gün embriyo şu tek embriyo transferi bugün 10. Gün ama çıkarım çıkmaz mi bilmiyorum cesaretim yok testi yaptırmaya açıkçası sizde sorun neydi canim
İnşallah ya valla olumlu bir şekilde atlatan başka birşey istemiyorum beklemek ne zormuş tedavi daHa kolay vallaBenim bugün beşinci günüm bence yaptırın mübarek aylarda güzel haberler almamızı nasip etsin mevlam
Aynen öyle zaman geçmiyo biyandan geçsin istiyor um bi yandan geçmesin Rabbim emeklerimizin karşıkığını versinİnşallah ya valla olumlu bir şekilde atlatan başka birşey istemiyorum beklemek ne zormuş tedavi daHa kolay valla
Benden hastane 9.gün istedi ve çıktı . Ben çıkar diye düşünüyorum açıkçası. Ben de pcos var canım başka bir problem yok . Siz de?Benimde 5. Gün embriyo şu tek embriyo transferi bugün 10. Gün ama çıkarım çıkmaz mi bilmiyorum cesaretim yok testi yaptırmaya açıkçası sizde sorun neydi canim
ilk tedavimde de öyle yapmistim pozitifzti. bu denememde daha transfer yapilmadiSonuc pozitifmiydi canm
Banada doktor problem olmaz dedi yarim saat oynayabilir gayet iyi gidiyoruz dediilk tedavimde de öyle yapmistim pozitifzti. bu denememde daha transfer yapilmadi
Kaç günlük izin aldın peki?Bende calisiyorum canım gelecek hafta transfer olur inşallah ben izin aldım canım
8 saat ayakta iş yapılır mı acaba ? Resepsiyonda dursamAllah tamamina erdirsin canim. cinsiyet belli oldu mu kuzunun. bugün opu oldu canim cok sükür.
ben calisiyorum arkadasim ama transfer sonrasi rapor alacagim cünkü benim isim cok agir.
sagol canim iyi gecti sükür 11 yumurta toplandi.
oldu canim 11 yumurta toplandi simdi evdeyim. embriyolog yarin arayacak bakalim ne diyecek.
Bir hafta aldım duruma göre rapor alabilirimKaç günlük izin aldın peki?
Bende sorun yok canim eşimde sorun vardı benim allaha sukur Spem bulundu ben de gün sayıyorum işte cesaretim yok yoksa hemen gidicemBenden hastane 9.gün istedi ve çıktı . Ben çıkar diye düşünüyorum açıkçası. Ben de pcos var canım başka bir problem yok . Siz de?
Valla öyle canım senin Kacinci gününAynen öyle zaman geçmiyo biyandan geçsin istiyor um bi yandan geçmesin Rabbim emeklerimizin karşıkığını versin
Sen bilirsin tabi canım ne zaman çağırdılar test için ?Bende sorun yok canim eşimde sorun vardı benim allaha sukur Spem bulundu ben de gün sayıyorum işte cesaretim yok yoksa hemen gidicem
Bizimkide erkek infertilite si 2 tane5. Gün embroyosu konuldu perşembe günü bugün besinci günüm haftaya salı test günüm hayırlısıylaValla öyle canım senin Kacinci günün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?