Transfere geri sayim

Merabalr.opudan sonra ki ikinci adetimde transfer hazirliklarina basliyacagiz.ama henuz adet olmadim .merak ettigim opudan sonraki ilk adet tarihiyle ayni mi oluyor ikinci adet yoksa ilkine gore biraz gecikiyor mu yardimci olursaniz sevinirim.

Merhaba kizlar birsey soracam cumartesi gunu tup bebek tedavisine basladim ve karindan igne verdi doktor ben 2 ile 7 arasi ayni saatte vurul igneni dedi ben ancak 7 yi 10 gece vurulabildim ve hergun ayni saatte oldugu icin mecbur oyle devam ettim sizce bir sorun olurmu

Sorun olmaz canım ben birini yedide birini yedi otuzda yaptım

Benimde 5. Gün embriyo şu tek embriyo transferi bugün 10. Gün ama çıkarım çıkmaz mi bilmiyorum cesaretim yok testi yaptırmaya açıkçası sizde sorun neydi canim
Benim bugün beşinci günüm bence yaptırın mübarek aylarda güzel haberler almamızı nasip etsin mevlam

Benimde 5. Gün embriyo şu tek embriyo transferi bugün 10. Gün ama çıkarım çıkmaz mi bilmiyorum cesaretim yok testi yaptırmaya açıkçası sizde sorun neydi canim
Benden hastane 9.gün istedi ve çıktı . Ben çıkar diye düşünüyorum açıkçası. Ben de pcos var canım başka bir problem yok . Siz de?

8 saat ayakta iş yapılır mı acaba ? Resepsiyonda dursam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…