- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.461
Benimde 10. Gun bugün bakalım nolucak rabbim olumlu sonuçlar versin emeklerimizi boşa çıkarmasınBizimkide erkek infertilite si 2 tane5. Gün embroyosu konuldu perşembe günü bugün besinci günüm haftaya salı test günüm hayırlısıyla
Normalde 14. Gun dedi dr ama ben 12. Gun yaptırmam hem o gün kandil onun için perşembe için ayarlarım kendimiSen bilirsin tabi canım ne zaman çağırdılar test için ?
Kafan rahat olsun canım bence ne zaman çağırdılarsa o zaman gidersinNormalde 14. Gun dedi dr ama ben 12. Gun yaptırmam hem o gün kandil onun için perşembe için ayarlarım kendimi
problem olmaz canim. ben nöbetli calisiyorum arada saatini kacirdigim bie olduBanada doktor problem olmaz dedi yarim saat oynayabilir gayet iyi gidiyoruz dedi
bence ilk bir hafta en azindan rapor alabilirsin canim8 saat ayakta iş yapılır mı acaba ? Resepsiyonda dursam
Canım Allahnyardımcın olsun duamdasın.Kızlar yarın transferin günüm çok heyecanlıyım başından beri çok sakinim ama artık bayılıcam heyecandan
Amin canım inşallah pozitif görürüz hepimixCanım Allahnyardımcın olsun duamdasın.
Evet giydiriyorlar canım çıkışta da direk odaya alıyorlar ben 1-1,5 saat yattım.Kızlar cuma günü de benim transferim olacak. Çok heyecanlıyım. Transfer de opu gibi önlük mü giydiriyorlar. Çıkışta direk odaya mı alıyorlar. Ne kadar yatmalıyız? Öncesinde öneriniz var mı?
Evet önlük giyiniliyor benim dün transfer olduKızlar cuma günü de benim transferim olacak. Çok heyecanlıyım. Transfer de opu gibi önlük mü giydiriyorlar. Çıkışta direk odaya mı alıyorlar. Ne kadar yatmalıyız? Öncesinde öneriniz var mı?
Bnde çok sıkışmaktan korkuyorum canım dediğin gibi yapayım. Hayırlı olsun. İnş güzel haberini bekliyoruz, benimde cuma günü heyecan dorukta.Evet önlük giyiniliyor benim dün transfer oldu
Odaya alınıyorsun ben yarım saat yattım
Fazla su içip kendini sıkıştırma 4-5 bardak su iç transfer saatine 40 dk öncesinde yeterli geliyor
Transferin hayırlı olsun canım heyecan çok normalBnde çok sıkışmaktan korkuyorum canım dediğin gibi yapayım. Hayırlı olsun. İnş güzel haberini bekliyoruz, benimde cuma günü heyecan dorukta.
Bunlar güzel heyecanlar inşallah sonunda heyecanlı olsun sevinçli olsun. Benim transferim bir saatKızlar yarın transferin günüm çok heyecanlıyım başından beri çok sakinim ama artık bayılıcam heyecandan
Evet canım önlük giyersin. Sana tavsiyem çok sıkışma az su iç yürü öyle sıkışık ol. Çokmuş içicince işlence oluyor gerçekten. Ben bu gün yarım saat bile yatmadımKızlar cuma günü de benim transferim olacak. Çok heyecanlıyım. Transfer de opu gibi önlük mü giydiriyorlar. Çıkışta direk odaya mı alıyorlar. Ne kadar yatmalıyız? Öncesinde öneriniz var mı?
Bunlar güzel heyecanlar inşallah sonunda heyecanlı olsun sevinçli olsun. Benim transferim bir saatKızlar yarın transferin günüm çok heyecanlıyım başından beri çok sakinim ama artık bayılıcam heyecandan
Evet canım önlük giyersin. Sana tavsiyem çok sıkışma az su iç yürü öyle sıkışık ol. Çokmuş içicince işlence oluyor gerçekten. Ben bu gün yarım saat bile yatmadımKızlar cuma günü de benim transferim olacak. Çok heyecanlıyım. Transfer de opu gibi önlük mü giydiriyorlar. Çıkışta direk odaya mı alıyorlar. Ne kadar yatmalıyız? Öncesinde öneriniz var mı?
Evet canım oldu şükür transferim 5. Gün iki embriyo transferi yapıldı. Şimdi yoldayım eve gidiyorumSaye- kuzum bugün transfer vardı değil mi? Nasıl geçti, iyi misin?
BirAsilAnnesi canım senin de doğum günündü sanırım. Nice güzel yılların olsun. Yeni yaşın sana bebişim getirsin inşallah
İnşallah iyi sonuçlanır canım bundan sonra allah hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasınEvet canım oldu şükür transferim 5. Gün iki embriyo transferi yapıldı. Şimdi yoldayım eve gidiyorum
Aminn canım inşallah hepimizin yüzünü güldürsün rabbimİnşallah iyi sonuçlanır canım bundan sonra allah hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın
Çok şükür canımEvet canım oldu şükür transferim 5. Gün iki embriyo transferi yapıldı. Şimdi yoldayım eve gidiyorum
Canım transferin hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur bebişler annelerineEvet canım oldu şükür transferim 5. Gün iki embriyo transferi yapıldı. Şimdi yoldayım eve gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?