Transfere geri sayim

Kızlar cuma günü de benim transferim olacak. Çok heyecanlıyım. Transfer de opu gibi önlük mü giydiriyorlar. Çıkışta direk odaya mı alıyorlar. Ne kadar yatmalıyız? Öncesinde öneriniz var mı?

Kızlar cuma günü de benim transferim olacak. Çok heyecanlıyım. Transfer de opu gibi önlük mü giydiriyorlar. Çıkışta direk odaya mı alıyorlar. Ne kadar yatmalıyız? Öncesinde öneriniz var mı?
Evet giydiriyorlar canım çıkışta da direk odaya alıyorlar ben 1-1,5 saat yattım.

Evet önlük giyiniliyor benim dün transfer oldu
Odaya alınıyorsun ben yarım saat yattım
Fazla su içip kendini sıkıştırma 4-5 bardak su iç transfer saatine 40 dk öncesinde yeterli geliyor

Evet önlük giyiniliyor benim dün transfer oldu
Odaya alınıyorsun ben yarım saat yattım
Fazla su içip kendini sıkıştırma 4-5 bardak su iç transfer saatine 40 dk öncesinde yeterli geliyor
Bnde çok sıkışmaktan korkuyorum canım dediğin gibi yapayım. Hayırlı olsun. İnş güzel haberini bekliyoruz, benimde cuma günü heyecan dorukta.

Kızlar yarın transferin günüm çok heyecanlıyım başından beri çok sakinim ama artık bayılıcam heyecandan
Bunlar güzel heyecanlar inşallah sonunda heyecanlı olsun sevinçli olsun. Benim transferim bir saat
Evet canım önlük giyersin. Sana tavsiyem çok sıkışma az su iç yürü öyle sıkışık ol. Çokmuş içicince işlence oluyor gerçekten. Ben bu gün yarım saat bile yatmadım

Kızlar yarın transferin günüm çok heyecanlıyım başından beri çok sakinim ama artık bayılıcam heyecandan
Bunlar güzel heyecanlar inşallah sonunda heyecanlı olsun sevinçli olsun. Benim transferim bir saat
Evet canım önlük giyersin. Sana tavsiyem çok sıkışma az su iç yürü öyle sıkışık ol. Çokmuş içicince işlence oluyor gerçekten. Ben bu gün yarım saat bile yatmadım

Evet canım oldu şükür transferim 5. Gün iki embriyo transferi yapıldı. Şimdi yoldayım eve gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…