- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.481
Canim hayırlı olsun transferin en kısa sürede müjdeli haberini bekliyoruz hayırlısıylaEvet önlük giyiniliyor benim dün transfer oldu
Odaya alınıyorsun ben yarım saat yattım
Fazla su içip kendini sıkıştırma 4-5 bardak su iç transfer saatine 40 dk öncesinde yeterli geliyor
Saye- kuzum bugün transfer vardı değil mi? Nasıl geçti, iyi misin?
BirAsilAnnesi canım senin de doğum günündü sanırım. Nice güzel yılların olsun. Yeni yaşın sana bebişim getirsin inşallah
Aminnn inşallah canımÇok şükür canımsımsıkı tutunsunlar inşallah annelerine güzel haberlerini bekliyorum
Aminn canım inşallah duanı eksik etmeCanım transferin hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur bebişler annelerine
Doğum günün kutlu olsun canım benim bebeklerimin de bana geldiği günden n olsun inşallahCanım benim çok teşekkürler Allah razı olsun.
Doğum günün kutlu olsun canım benim bebeklerimin de bana geldiği günden n olsun inşallah
Aminn canım inşallahAhh kuzum benim inşallah benim doğduğum gün senin bebişlerin içine düştüğü gün olsun. Uğur getirsin inşallah. Çok teşekkür ederim.
Canım inş güzel haberlerini alacağız. Çok teşekkürlerBunlar güzel heyecanlar inşallah sonunda heyecanlı olsun sevinçli olsun. Benim transferim bir saat
Evet canım önlük giyersin. Sana tavsiyem çok sıkışma az su iç yürü öyle sıkışık ol. Çokmuş içicince işlence oluyor gerçekten. Ben bu gün yarım saat bile yatmadım
İnşallah canım Alşah razı olsun hepimiz sevinelim inşallahCanım inş güzel haberlerini alacağız. Çok teşekkürler
Topiğimizin baş tacıBirAsilAnnesi doğum günün kutlu olsun tatlım iyiki doğdun
BirAsilAnnesi doğum günün kutlu olsun cnm. Yeni yaşında tüm dileklerin kabul olsun :)
Listeye artık bakmıyor musun. Benim transfer pozitif sonuçlandı. :)
Sonucunu aldın mı canım. İnşallah Allah yüzünü güldürsünKızlar bugün test günüm ama olucam heyecandan ama nedense adet olacakmış hissi var var bende böyle mi oluyor onu da bilmiyom ana artık bitsin bu stres iyi bir sonuçla tabi
Hayır kanı verdim daha bekliyorum canım olucam heyecandanSonucunu aldın mı canım. İnşallah Allah yüzünü güldürsün
Tatlı heyecanlar olarak hatırlarsın inşallah bu günleri güzel haberlerini bekliyoruzHayır kanı verdim daha bekliyorum canım olucam heyecandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?