Transfere geri sayim

Doğum günün kutlu olsun canım benim bebeklerimin de bana geldiği günden n olsun inşallah

Ahh kuzum benim inşallah benim doğduğum gün senin bebişlerin içine düştüğü gün olsun. Uğur getirsin inşallah. Çok teşekkür ederim.

Canım inş güzel haberlerini alacağız. Çok teşekkürler

BirAsilAnnesi doğum günün kutlu olsun cnm. Yeni yaşında tüm dileklerin kabul olsun :)

Listeye artık bakmıyor musun. Benim transfer pozitif sonuçlandı. :)

Gözün aydın sağlıkla devamı gelsin sağlıkla da kucağına al inşallah. Çok sevindim gerçekten. Biraz uzaklaşmak adına listeyi biraz boşladım son negatiften sonra ama seni hamiş yazarak güncellemeye başlayacağım bu arada doğum günümü kutladığın için de çok teşekkür ederim.

Kızlar bugün test günüm ama olucam heyecandan ama nedense adet olacakmış hissi var var bende böyle mi oluyor onu da bilmiyom ana artık bitsin bu stres iyi bir sonuçla tabi

Kızlar bugün test günüm ama olucam heyecandan ama nedense adet olacakmış hissi var var bende böyle mi oluyor onu da bilmiyom ana artık bitsin bu stres iyi bir sonuçla tabi
Sonucunu aldın mı canım. İnşallah Allah yüzünü güldürsün

Hayırlı kandiller kızlar. Dualarımız kabul olsun inşallah hayırlısıyla

Herkese merhaba, hayırlı kandiller
Ben forumda çok yeniyim. Burada aynı duyguları yadadigimiz onlarca insan bar bende belki sizlerden güç alabilirim diye geldim:) Bende tüp bebek transferimin 8.günümdeyim bugun. Tahlile 2 gün var ben nasıl heycanlıyim meraklı ve stresliyim.anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…