- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.501
Gözün aydın sağlıkla devamı gelsin sağlıkla da kucağına al inşallah. Çok sevindim gerçekten. Biraz uzaklaşmak adına listeyi biraz boşladım son negatiften sonra ama seni hamiş yazarak güncellemeye başlayacağımbu arada doğum günümü kutladığın için de çok teşekkür ederim.
Kızlar negatif
İlk denememdiKaçıncı denemendi
İlk denememdi
İlk denememdi
Merhaba kizlar persembe gunu yumurta toplama islemi olacak ta nasil agri aci falan oluyormu acaba
Evet umudum yüksekti olmayınca kötü oldum baya bir an once kendimi toparliycam inşallah ikinci denemeye baslayacagim bendeÜzülme cnm bak burda çoğumuz ilk denemeyi negatif geçirdik. Gönül istiyor tabi hemen hamile olmak ama hemen herkese nasip olmuyor. Daha vakti değilmiş diyoruz önümüze bakıyoruz. Dilerim kendini hemen toparlayıp tekrar yüksek motivasyonla başlarsın.
İnşallah canım hayal kırıklığı yaşamak çok kötüyüm gerçekten inşallah bir an once toparlanirim ve pozitifi görürümOlsun canım uzulme herseyin hayırlısı. Ben drmla konustum dahancok yeni. Her zaman 2. Ve 3. Denemelerde oean fazladir dedi 3. Den sonra olasılık düşer dedi. Elbet Allah in da senin icin yazdigi bir zaman vardir uzulme
İnşallah canım hayal kırıklığı yaşamak çok kötüyüm gerçekten inşallah bir an once toparlanirim ve pozitifi görürüm
Canım üzülme deseler üzüleceksin biliyorum ama nasip elimizden bir şey gelmez. Bu geceyi duayla geçirelim inşallah rabbim nasip etsin hepimize tüm isteyenlere hayırla sağlıklaKızlar negatif
Canım Allah razı olsun iyiyim çok şükür. Bekliyorum cumartesiyi. İnşallah hayırlı haberler vermek nasip olur. Sen nasılsınSaye- canım nasılsın merak ettim seni umarım herşey yolundadır
Hadi inşallah güzel haberler verirsin bize hayırlısıyla bende nisan 4. Adet olucam tekrar başlamayı düsünüyorum kısmet olursa canımCanım Allah razı olsun iyiyim çok şükür. Bekliyorum cumartesiyi. İnşallah hayırlı haberler vermek nasip olur. Sen nasılsın
insallah hayirlisiyla sonuclanir canim bu tedavin.Hadi inşallah güzel haberler verirsin bize hayırlısıyla bende nisan 4. Adet olucam tekrar başlamayı düsünüyorum kısmet olursa canım
ilk denememde negatif alınca ilaçları aynı gün kestik 1 hafta içinde de regl oldum canımNegatif sonuç alan arkadaşlar , sonucu aldıktan sonra neler yaşadılar? Ilaçlar kesilince hemen regl oldular mı?
Saol cnm cevabın için. İnsan sonrasını düşünmüyor pek.ilk denememde negatif alınca ilaçları aynı gün kestik 1 hafta içinde de regl oldum canım
Evet canım oldu şükür transferim 5. Gün iki embriyo transferi yapıldı. Şimdi yoldayım eve gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?