Transfere geri sayim

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun en kısa zamanda sana da nasip olmasını kalpten diliyorum. Ben doktoru ve laboratuvar ıda değiştirdim. İstinye üniversitesi liv hospital da tedavi oldum işlemleri Levent mıhçıoğlu yaptı

Üzülme cnm bak burda çoğumuz ilk denemeyi negatif geçirdik. Gönül istiyor tabi hemen hamile olmak ama hemen herkese nasip olmuyor. Daha vakti değilmiş diyoruz önümüze bakıyoruz. Dilerim kendini hemen toparlayıp tekrar yüksek motivasyonla başlarsın.

Evet umudum yüksekti olmayınca kötü oldum baya bir an once kendimi toparliycam inşallah ikinci denemeye baslayacagim bende

Olsun canım uzulme herseyin hayırlısı. Ben drmla konustum dahancok yeni. Her zaman 2. Ve 3. Denemelerde oean fazladir dedi 3. Den sonra olasılık düşer dedi. Elbet Allah in da senin icin yazdigi bir zaman vardir uzulme
İnşallah canım hayal kırıklığı yaşamak çok kötüyüm gerçekten inşallah bir an once toparlanirim ve pozitifi görürüm

Canım Allah razı olsun iyiyim çok şükür. Bekliyorum cumartesiyi. İnşallah hayırlı haberler vermek nasip olur. Sen nasılsın
Hadi inşallah güzel haberler verirsin bize hayırlısıyla bende nisan 4. Adet olucam tekrar başlamayı düsünüyorum kısmet olursa canım

İnşallah arkadaslar Allah guzel sonuclar yasatsib hepimize. Negatif sonuc insani yipratiyor insani. Ama toparlanicam inşallah yavas yavas. Dr.mla gorustum. Bu ay imprly diye takviye edici bir ilac verdi bu ilac tutunmayi daha kolaylastiriyormus ayni zamanda yuksek vitaminmis. adetin 21. Gunu de uyarici bir ilac vericekmis fazla da zaman gecirmeden kalan 2 embriyomla 2. Denemeyi yapacakmisiz. Insallah bu sefer olur. Dua edelim birbirimiz icin.

Negatif sonuç alan arkadaşlar , sonucu aldıktan sonra neler yaşadılar? Ilaçlar kesilince hemen regl oldular mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…